Varan 1:
Sls siz şampuan 2 yıl kullandım.yok saç alışana kadar sertleşiyormuş, yok sls li şampuanlar o an yumuşacık yapıyormuş ama saçın üzerinde tabaka olurmuş da bilmemne olurmuş.Sls siz şampuan kullanırsak uzun vadede süper olurmuş saç da galan filan derken 2 yılım geçti.Artık slsli şampuanımla aşk yaşıyorum 8 aydır.Tabaka mı birikiyor ne birikiyorsa biriksin umrumda değil, saçım ipek gibi olsun tarak kaysın yeter bana.slsli şampuanla tarak girmiyordu saçıma.Benim yeni aşkım Lee stafford şampuan ve krem.
Varan 2:
Platin zor renktir, açıcılar saçı mahveder.Üstüste boyandıkça daha da beter olur durum.arada bir de kuaförün elinde kalır, saçlar yanar.platin saç uzayacağına gitgide kısalır bi de :) sonuçta platin renkli ama süpürgeye dönmüş saçlarla kalakalırsınız.Bu süpürgeliği saklamak için fönledikçe durum daha da beter bir hal alır.Kaçınılmaz son.
Daha doğal sarılar kullanmaya başladım, dipleri ise kumral yaptırıyorum, saçlarım eskisinden çok çok sağlıklı.bence platini bob modeli fln kullananlar yaptırsın, 3 haftada 1 kesim ve dip boyayı ihmal etmesin.uzun saç kullanmak isteyenler ya platini ya da uzun saçı unutsun.
Varan 3:
Çıtır çıtır kurumuş, yanmış saçların tek çözümü kestirmek olmakla birlikte, bazen yanıklar çok üstten başladığı için o kadar kısa kestirmek istemeyiz ve görüntüyü kurtarmaya çalışırız en azından saçımız uzayana kadar.bu durumda 1-saçın gözden çıkarılan kısmı kesilmeli 2-gözden çıkarılamayan kısma maskeler, serumlar,yağlar kullanılmalı.Birkaç ürün tavsiye etmek gerekirse: magicare keratinli maske, kerastase touche finale serum(bu pahalı gelirse TBS üzüm çekirdekli serum), loreal extraordinary saç bakım yağı.3-saç daha çabuk uzasın diye şampuana doğum kontrol hapı, bepanthol, evicap ve kokusuna dayanabiliyorsanız bemix katılmalı, uzadıkça yanık yerleri kestirmeye devam etmeli.
Bu yoldan geçen sene geçtim, Allah düşmanıma vermesin, bir kadının saçının yanması, aşk acısı gibi birşey.