Gelinbaşı ve Gelin Tacı saçlarım çok az nasıl bi genin saçı yaptıcam:((( fikir verin lütfen

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
merhaba,
benim saçlarım cok az nasıl bı gelin sacı yaptırcam bılmıyorum.. ankara batıkent taraflarında güzel bi kuaför biliyomusunuz?

saçımı dağınık topuz ıstıyorum ama nasıl olur bılmıyorum cok takıyorum kafama((mafoldumben

Canım benim saçım ince tellidir yani toplayınca bir tutam saç oluyor. Kuaför onu krepeleyip öyle bir at kuyruğu yaptı ki sana abartmıyorum kendi saçımın 4 katı gibi oldu. Dipleri krepeli dalgalı bir model tercih edersen kesinlikle çok güzel olur.

teşekur ederım fikirleriniz için evet bencede dalgalı olmalı zaten .
evt canım benımde ince telli işte nefret ediyorum saçımdan( bide ii bi kuaför bulmam lazım bıde

merak etme canım postiş takıolar zaten saçın az deyip yeni taktik bence kirasını alıolar çünkü

nasıl yanııı kiralık posiş mi:)) valla yeni duydum... ama her kuaförde yoktur.

kiralık çıtçıtlar saça atılan krepelerle saçın istediğinden de çok görünecektir

canım artık uyduruk kuaförlerde bile var postişler cıt cıtlar
önceden arastır düğünden önce kirala
sacına uygun bişey bir kere evleneceksin içine sinsiin

canim poztis kullan daha kabarik olur

teşekkür ederim araştırcam :) ankarada orta fiyatta bildiğiniz bı kuaför varmı peki ?

gerçekten güzel bi fikir kiralama işi:)) ayy çok teşekkür ederim daha rahatladim valla..

canım benim saçlarımda azdı we biraz kısaydı postiş taktırdım albümler bölümünde war bakabılırsın...

benim saçlarım azlıktan ziyade kısaydı, kuaförüm önce sık maşa yapıp sonra dağıttı, küçük bir lastikle topuz yapıp yandan çiçeğimi taktı...kısa perçemlerimi de salık bırakrık...sonuçta çok memnun kaldığımız bi model oldu. hem postije de gerek kalmadı. istersen albümlerde fotoğraflarım var; fikir olur en azından...
ömür boyu mutluluklara.s.

merak etme canım saçın olsa bile eğer salacaksan saçını muhakkak postiş takıyolar. benim kuaförüm takmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…