Beraber bu ürüne devam edelim kuzumm :)Bugün urban biotin aldım saçımı yıkadıkça diplerine masaj yaparak uygulucam yani haftada üç kez falan umarım faydasını görürüm :)
Süper uzama maşallah bakımlarımıza devam kuzummAz önce ölçtürdüm dibimi sevgilime 2.5 cm dedi yani tam 1.5 aydaa. İyi mi sizcee?
Gelir gelir dert etme kuzumm, gayet güzel saçlarınEki Görüntüle 2010530 Kızlar bu saç ne zaman belime gelicek ya :'(
Hukuk mu okuyorsunuzYeni foto ekledim az önce ilk mesajaya bugün kabahatler hukuku sınavımda kabahatler kanunu yazıyor hep sorularda KK diye sürekli kadınlar kulübü diye okudum sjhshsh
Evet sınıfta kalmamaya uğraşıyorum şu aralar saçları bıraktımHukuk mu okuyorsunuz
Ay cok güzel bölüm tebrik ederimEvet sınıfta kalmamaya uğraşıyorum şu aralar saçları bıraktım
Teşekkür ederim 0:)Ay cok güzel bölüm tebrik ederim
Bekliyoruz:)Geçen gün keratin bakımı yaptırdım arkadaşlar saçlarım yumuşacık oldu valla.. nova keratinmiş galiba bi de hindistan cevizi yağı aldım boy ve uçlara uyguluyorum bi iki güne foto atarım düzleştirip:)
Canımm bence çok güzel uzama fark var 1,5 cmden fazla benceEvet arkadaşlar saçlarım şuan yumuşacııkk :)) ve 2 Haziran-28 Haziran fark nasıl sizce?? Tişörtteki you yazısına yaklaşacak gibiyim sanki haa
Aynen canım daxı da sürdüm kaşlarıma incecik iplik gibi yapmışlardı. Aldırmamaya yemin ettim artık kaşlarımı kavisini falan çok beğeniyorum üstten iple toplattırıcam bundan sonra sadece ve boyları kısaltıcam20 günde çok iyi uzamış gerçekten
Bu arada iki ayda kaşların da kalınlaşmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?