Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok az uzuyor :(

Bu arada dün dax,urban keratin ve elseve mucizevi yağ bakımından sonra yaş saçlarım. Burda kalsın foto iki hafta sonra bidaha atarım:)

Eklentiler

• IMG_4843.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 153
Az önce ölçtürdüm dibimi sevgilime 2.5 cm dedi yani tam 1.5 aydaa. İyi mi sizcee?

Yeni foto ekledim az önce ilk mesaja ya bugün kabahatler hukuku sınavımda kabahatler kanunu yazıyor hep sorularda KK diye sürekli kadınlar kulübü diye okudum sjhshsh

Kızlar dermokilin bi setini kullanmaya başladım memnun kaldım yumuşacık oldu saçım özellikle üçlü kür mü ne ismi o baya iyi oldu bu arada en son saçımı 22 nisanda boyamıştım ve dibi tam 3cm olmuş ölçtüm birazcık daha fazla olabilir sizce nasıl uzama?

Eklentiler

• IMG_4944.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_4958.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bu saç ne zaman belime gelicek ya :'(

Eklentiler

• IMG_4983.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 67
Geçen gün keratin bakımı yaptırdım arkadaşlar saçlarım yumuşacık oldu valla.. nova keratinmiş galiba bi de hindistan cevizi yağı aldım boy ve uçlara uyguluyorum bi iki güne foto atarım düzleştirip:)

Bekliyoruz:)

Evet arkadaşlar saçlarım şuan yumuşacııkk :)) ve 2 Haziran-28 Haziran fark nasıl sizce?? Tişörtteki you yazısına yaklaşacak gibiyim sanki haa

Eklentiler

• IMG_5105.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 81
Evet arkadaşlar saçlarım şuan yumuşacııkk :)) ve 2 Haziran-28 Haziran fark nasıl sizce?? Tişörtteki you yazısına yaklaşacak gibiyim sanki haa
Canımm bence çok güzel uzama fark var 1,5 cmden fazla bence

Evet şuan duşa giriyorum çıkınca foto çekicem aynı tişörtle bakalım yazıya ne kadar kalmış 11 gün önce atmıştım foto en son hemen geliyorum ve merak ediyorumm

2 haziran-28 haziran-16 temmuz hedefe doğru adım adım

Eklentiler

• 132A74C9-F466-4EB5-A7E0-B94DCDCFA5C9.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 54
20 günde çok iyi uzamış gerçekten
Bu arada iki ayda kaşların da kalınlaşmış canım

20 günde çok iyi uzamış gerçekten
Bu arada iki ayda kaşların da kalınlaşmış canım
Aynen canım daxı da sürdüm kaşlarıma incecik iplik gibi yapmışlardı. Aldırmamaya yemin ettim artık kaşlarımı kavisini falan çok beğeniyorum üstten iple toplattırıcam bundan sonra sadece ve boyları kısaltıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…