Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kuru ve yıpranmış, yardım edin :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
876
1.837
333
arkadaşlar dediğim gibi saçlarım çok kuru. ince telli ve kuruyunca kabarıyor. hiç bi şekle girmiyor bugün sınıftan bi erkek saçların çok bakımsız yıpranmış dedi iyice moralim bozuldu. saçıma ne kullanabilirim yardım edin lütfen. hani saç bakım seti- kremleri falan oluyor ya lütfen iyi bildiğiniz varsa önerin bana. şimdiden teşekkürler..

protek keratin ammino diye bir krem var onu kullan ben daha dun yaptım kurtarıcı gibi... uzun sürede kullanırsan memnun kalırsın. maske seklinde yapıyorsun banyodan sonra saclarını iyice kurulayıp ( kurutup değil nemini alıyorsun ) sacların uzunluguna baglı olarak sürüyorsun ( benim sacıma belimin yarısından fazla ben 3 ceviz buyuklugunde bol bol suruyorum ama 2 ceviz buyuklugu yeter dıyorlar ).20-30 dk bekle sonra sadece durula zaten kokusu muhtesem yumusacık yapıyor. ne kadar surede bır yapayım dersen sacların cok kuruysa 3 gunde bır yap , 1 ay böyle gıt sonrada haftada bıre dusur sacların iice yola koyuldugunu gordugun anda 3 haftada bır falan yap.

peki bu ürünü nerede bulabilirim ? tam olarak ne işe yarıyor

canım saçına bal maskesi yapmalısın. Ben kimyasal kozmetik ürünlerin çok iyi geldiğini düşünmüyorum. Başlarda yumuşatıyor sonra yine eski haline dönüyor yada sadece yumuşatıyor yine bakımsız duruyor. Bal zeytin yağı 2 ampül bepanten 2 ampül evigen ampulü karıştır benmari usulü hafif ısıt. Haftada 1 kez saçına yap sonuca sende çok şaşıracaksın. Çok nemlendiriyor saçları

bal yapış yapış yapmıyor mu?

yapıyor ama yıkayınca geçiyor çok kolay arınıyor. SÜrdükten sonra streç filmle kaplıorm ben 3 saat bekletiyorum varya toka bile tutmuyor saçı akıp gidiyor toka

evde bidonla bal var, yapayım bari..ama z.yağ yok tüh..
peki uçlardaki kuruluklara etki ediyor mu?

evde bidonla bal var, yapayım bari..ama z.yağ yok tüh..
peki uçlardaki kuruluklara etki ediyor mu?

zeytinyağı yerine istediğiniz saç için iyi gelen bir yağda koyabilirsiniz. valla uçlarada iyi geliyor. ben saçlarımı sarıya boyattığımda kazık gibi olmuştu tuttuğumda kırılıyordu balla annem kendine getirmişti

akhyls tam olarak nasıl yapıcam o dediğini açık bi şekilde anlatırmısın neye ne kadar koyucam falan biraz zor anlarımda ben bide 2 ampül bpanthene demişsin onun birsürü çeşidi var bilgilendirirsen sevinirim

bende biraz zor anlarım valla seni ii anlıorm Şimdi canım bephantene ampülü eczaneye gidip söyleyince verio 1 çeşidi var sanırm ben hep öle alıorm evigen de aynı şekilde. benim saçlarım göğüs hizamda ona göre ben miktarı söylim sen kendine göre ayarlarsın. 4 yemek kaşığı bala 1 çay bardağına yakın zeytin yağı koy 2 şer ampülü kır bi karıştır onları. sonra kaynar su dolu bir kabın içersine oturt o karışımlı kaseni iyice karıştrı öyle o suyun sıcaklığı onları ısıtır daha güzel kaırşırlar. sora saçına sür streç filmle sar 3-4 saat beklet yıka canım

boyalı yıpranmıs saclara bence dogal cozum aramak saçma. kendım de yaptım yeterlı değil. sacımızın anotomisini boyayla düzlestiriciyle bozuyoruz. bu nedenle ilaç görevi görecek seylere ihtiyacımız var. bala zeytınyagına yazık yani.

ben saçlarımı düzleştirmem ve düzleştirici kullanmıyorum, saçlarımda boyalı değil o yüzden ilaç kullanmama gerek yok .. :)

çok sağol canım ama bikaç sorum daha olucak ahahah 2şer ampülü kır yazmışsın ya evigen den 2 tane, bepantheneden 2 tanemi kırıp dökiyim ? bide evigen ne oluyo

bence hiç saçma değil. Kozmetikler saça bolca silikon yüklüyor nemlendirmiyor. zaten yapısı bozulan bir saçı düzeltmenin imkanı yok amaç nemlendirip iyice bozulmasını engellemek. saç ölü bir şeydir ölü olduğu için onarabilme imkanımız asla olmaz.Kestirip kurtulursun anca.Bal ve zeytinyağı ayrıca içine kırdığımız ampüller saça gerekli nemi sağlayarak iyice bozulmasını engeller.

çok sağol canım ama bikaç sorum daha olucak ahahah 2şer ampülü kır yazmışsın ya evigen den 2 tane, bepantheneden 2 tanemi kırıp dökiyim ? bide evigen ne oluyo

evigende vitamin iğnesi canım. evigenden 2 bepantenden 2 kırıyorum ben ama benim saçım çok fazla ondan öyle yapıyorum sen istersen sadece 1 tanesini koy istersen 2 şer. Kendi tercihine kalmış. Burda en önemli madde bal zaten bunlara çok ihtiyacında yok ama ampüllerde güzel nemlendiriyor diye koyuyuorm ben her bakımıma

tamam canım anladım eczaneye evigen ve bepanthene ampüllerinden istiyorum desem anlar dimi.. bide fiyatları ne kadar

guzelım keratın al uygula sonuca kendınde sasıracaksın.keratın brezılya fonunde kullanılan bır nevı tedavı edıcı bır urundur.bır cok sıtede var bu.daha fazla bılgı ıstersen sorabılırsın.ayrıca selectıve ve doa markalarının keratın maskelerı cok cok basarılı.kurulugu ıcınse shea yagı ve hındıstan cevızı yagı fazlasıyla yetecek haftada bır kez banyodan once surup 2 saat cıvarı beklet yıka.son durulama suyunada 1 lıtreye yarım cay bardagı olcusunde elma sırkesı kat ve onunla durula cık.bu dedıklerımı yap ve sonuları gorunce banada dua etmeyı unutma

Bal kullananlar; bal nem tutucudur, nemlerndirir ama içinde hidrojen peroksit var. Uzun süre tutarsanız saç rengini açabilir veya koyu renk boyayı akıtabilir. Böyle bir sonucu istiyorsanız kullanın saçınızın koyu renginden memnunsanız da dikkatli kullanın fazla bekletmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…