arkadaşlar dediğim gibi saçlarım çok kuru. ince telli ve kuruyunca kabarıyor. hiç bi şekle girmiyor bugün sınıftan bi erkek saçların çok bakımsız yıpranmış dedi iyice moralim bozuldu. saçıma ne kullanabilirim yardım edin lütfen. hani saç bakım seti- kremleri falan oluyor ya lütfen iyi bildiğiniz varsa önerin bana. şimdiden teşekkürler..
canım saçına bal maskesi yapmalısın. Ben kimyasal kozmetik ürünlerin çok iyi geldiğini düşünmüyorum. Başlarda yumuşatıyor sonra yine eski haline dönüyor yada sadece yumuşatıyor yine bakımsız duruyor. Bal zeytin yağı 2 ampül bepanten 2 ampül evigen ampulü karıştır benmari usulü hafif ısıt. Haftada 1 kez saçına yap sonuca sende çok şaşıracaksın. Çok nemlendiriyor saçları
bal yapış yapış yapmıyor mu?
yapıyor ama yıkayınca geçiyor çok kolay arınıyor. SÜrdükten sonra streç filmle kaplıorm ben 3 saat bekletiyorum varya toka bile tutmuyor saçı akıp gidiyor toka
evde bidonla bal var, yapayım bari..ama z.yağ yok tüh..
peki uçlardaki kuruluklara etki ediyor mu?
akhyls tam olarak nasıl yapıcam o dediğini açık bi şekilde anlatırmısın neye ne kadar koyucam falan biraz zor anlarımda benbide 2 ampül bpanthene demişsin onun birsürü çeşidi var bilgilendirirsen sevinirim
bende biraz zor anlarım valla seni ii anlıormŞimdi canım bephantene ampülü eczaneye gidip söyleyince verio 1 çeşidi var sanırm ben hep öle alıorm evigen de aynı şekilde. benim saçlarım göğüs hizamda ona göre ben miktarı söylim sen kendine göre ayarlarsın. 4 yemek kaşığı bala 1 çay bardağına yakın zeytin yağı koy 2 şer ampülü kır bi karıştır onları. sonra kaynar su dolu bir kabın içersine oturt o karışımlı kaseni iyice karıştrı öyle o suyun sıcaklığı onları ısıtır daha güzel kaırşırlar. sora saçına sür streç filmle sar 3-4 saat beklet yıka canım
boyalı yıpranmıs saclara bence dogal cozum aramak saçma. kendım de yaptım yeterlı değil. sacımızın anotomisini boyayla düzlestiriciyle bozuyoruz. bu nedenle ilaç görevi görecek seylere ihtiyacımız var. bala zeytınyagına yazık yani.
çok sağol canım ama bikaç sorum daha olucak ahahah2şer ampülü kır yazmışsın ya evigen den 2 tane, bepantheneden 2 tanemi kırıp dökiyim ? bide evigen ne oluyo
tamam canım anladım eczaneye evigen ve bepanthene ampüllerinden istiyorum desem anlar dimi..bide fiyatları ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?