guzelım keratın al uygula sonuca kendınde sasıracaksın.keratın brezılya fonunde kullanılan bır nevı tedavı edıcı bır urundur.bır cok sıtede var bu.daha fazla bılgı ıstersen sorabılırsın.ayrıca selectıve ve doa markalarının keratın maskelerı cok cok basarılı.kurulugu ıcınse shea yagı ve hındıstan cevızı yagı fazlasıyla yetecek haftada bır kez banyodan once surup 2 saat cıvarı beklet yıka.son durulama suyunada 1 lıtreye yarım cay bardagı olcusunde elma sırkesı kat ve onunla durula cık.bu dedıklerımı yap ve sonuları gorunce banada dua etmeyı unutma
Keratin hiç yaptırmadım ama hindistan cevizi yağı ve shea butter konusunda aynen dersimm in söylediklerini yazacaktım ben de
balda hıdrojen peroksıtmı var canım ılk kez duydum ya.renk acma dısında bır yan etkısı varmı pekı?Bal kullananlar; bal nem tutucudur, nemlerndirir ama içinde hidrojen peroksit var. Uzun süre tutarsanız saç rengini açabilir veya koyu renk boyayı akıtabilir. Böyle bir sonucu istiyorsanız kullanın saçınızın koyu renginden memnunsanız da dikkatli kullanın fazla bekletmeyin
mucıze gıbıler ıkısınıde cok sevıyorum bende.hındıstan cevızı yagını sacımı yıkadıktan sonra azıcık nemlıyken surdum oyle kuruttum hıc yaglı kalmadı yumusacık oldu canım sanırım bunuda senden duymustum tesekkur ederımKeratin hiç yaptırmadım ama hindistan cevizi yağı ve shea butter konusunda aynen dersimm in söylediklerini yazacaktım ben de
keratını google den brezılya fonu keratın treatment gıbı yaz cıkar mutlaka sıtelerde.shea ve hındıstan cevızı yagını ıse doa kozmetık yaz cıkar hepımız o sıteden alıyoruz canımteşekkür ederiim ama ben bu tür şeylerde biraz cahilim pek bi bilgim yokbiraz daha bilgi verirmisin bu dediklerin nerde bulunur ne kadardır nasıl uygulayacağım falan
balda hıdrojen peroksıtmı var canım ılk kez duydum ya.renk acma dısında bır yan etkısı varmı pekı?
mucıze gıbıler ıkısınıde cok sevıyorum bende.hındıstan cevızı yagını sacımı yıkadıktan sonra azıcık nemlıyken surdum oyle kuruttum hıc yaglı kalmadı yumusacık oldu canım sanırım bunuda senden duymustum tesekkur ederım
deminki mesajda dediğim gibi nerde bulunur ne kadardır nasıl uygulayacağım anlatırmısınız biraz zor anlarım da
ben internetten alışveriş yapmıyorum ki annemler internetten alışverişe karşı:44: o yağ olaylarını falan hiç anlamadım en iyisi hiç girişmiyim ona.. bal maskesi nasıl oluyo bilen biri söyleyebilirmi onu yapiyim bari en basit o görünüyo:44:
bende biraz zor anlarım valla seni ii anlıormŞimdi canım bephantene ampülü eczaneye gidip söyleyince verio 1 çeşidi var sanırm ben hep öle alıorm evigen de aynı şekilde. benim saçlarım göğüs hizamda ona göre ben miktarı söylim sen kendine göre ayarlarsın. 4 yemek kaşığı bala 1 çay bardağına yakın zeytin yağı koy 2 şer ampülü kır bi karıştır onları. sonra kaynar su dolu bir kabın içersine oturt o karışımlı kaseni iyice karıştrı öyle o suyun sıcaklığı onları ısıtır daha güzel kaırşırlar. sora saçına sür streç filmle sar 3-4 saat beklet yıka canım
guzelım keratın al uygula sonuca kendınde sasıracaksın.keratın brezılya fonunde kullanılan bır nevı tedavı edıcı bır urundur.bır cok sıtede var bu.daha fazla bılgı ıstersen sorabılırsın.ayrıca selectıve ve doa markalarının keratın maskelerı cok cok basarılı.kurulugu ıcınse shea yagı ve hındıstan cevızı yagı fazlasıyla yetecek haftada bır kez banyodan once surup 2 saat cıvarı beklet yıka.son durulama suyunada 1 lıtreye yarım cay bardagı olcusunde elma sırkesı kat ve onunla durula cık.bu dedıklerımı yap ve sonuları gorunce banada dua etmeyı unutma
arkadaşlar dediğim gibi saçlarım çok kuru. ince telli ve kuruyunca kabarıyor. hiç bi şekle girmiyor bugün sınıftan bi erkek saçların çok bakımsız yıpranmış dedi iyice moralim bozuldu. saçıma ne kullanabilirim yardım edin lütfen. hani saç bakım seti- kremleri falan oluyor ya lütfen iyi bildiğiniz varsa önerin bana. şimdiden teşekkürler..
merhaba çok kuru ve yıpranmış saçlara eczacım zigavusun argan yağını önerdi.kullandım hatta 12 bitki özlü kremiyle beraber inanılmaz sonuç aldım.evde vaktiniz yoksa zigavus ürünleri çok etkili arkadaşlar..arkadaşlar dediğim gibi saçlarım çok kuru. ince telli ve kuruyunca kabarıyor. hiç bi şekle girmiyor bugün sınıftan bi erkek saçların çok bakımsız yıpranmış dedi iyice moralim bozuldu. saçıma ne kullanabilirim yardım edin lütfen. hani saç bakım seti- kremleri falan oluyor ya lütfen iyi bildiğiniz varsa önerin bana. şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?