Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kuru ve yıpranmış, yardım edin :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Keratin hiç yaptırmadım ama hindistan cevizi yağı ve shea butter konusunda aynen dersimm in söylediklerini yazacaktım ben de

teşekkür ederiim ama ben bu tür şeylerde biraz cahilim pek bi bilgim yok biraz daha bilgi verirmisin bu dediklerin nerde bulunur ne kadardır nasıl uygulayacağım falan

Keratin hiç yaptırmadım ama hindistan cevizi yağı ve shea butter konusunda aynen dersimm in söylediklerini yazacaktım ben de

deminki mesajda dediğim gibi nerde bulunur ne kadardır nasıl uygulayacağım anlatırmısınız biraz zor anlarım da

balda hıdrojen peroksıtmı var canım ılk kez duydum ya.renk acma dısında bır yan etkısı varmı pekı?

mucıze gıbıler ıkısınıde cok sevıyorum bende.hındıstan cevızı yagını sacımı yıkadıktan sonra azıcık nemlıyken surdum oyle kuruttum hıc yaglı kalmadı yumusacık oldu canım sanırım bunuda senden duymustum tesekkur ederım

teşekkür ederiim ama ben bu tür şeylerde biraz cahilim pek bi bilgim yok biraz daha bilgi verirmisin bu dediklerin nerde bulunur ne kadardır nasıl uygulayacağım falan
keratını google den brezılya fonu keratın treatment gıbı yaz cıkar mutlaka sıtelerde.shea ve hındıstan cevızı yagını ıse doa kozmetık yaz cıkar hepımız o sıteden alıyoruz canım

balda hıdrojen peroksıtmı var canım ılk kez duydum ya.renk acma dısında bır yan etkısı varmı pekı?

Evet canım balda doğal olarak bulunuyor. Long hair community sitesinde kumral sarışın gibi olanlar kullanıyor, saçları zarar görmeden daha açık sarı oluyor. Renk açma dışında yan etkisi yok, hatta arkadaşın bahsettiği gibi nem tutucu.

Bu arada rica ederim ne demek

deminki mesajda dediğim gibi nerde bulunur ne kadardır nasıl uygulayacağım anlatırmısınız biraz zor anlarım da

canım hindistan cevizi yağı normalde katı olur sıcak havalarda erir. Bir parça eline al, parmaklarının arasında erir, onu saçına dağıt. Sonra tekrar al, tekrar sürmediğin yerlerden devam et. Mümkünse yıkama saçında kalsın, başka krem falan da kullanmadan sür. Saça işleyebilen bir yağdır, faydasını görürsün

Shea butter da benmari usulü veya mikrodalgada erit, hatta içine biraz hindistan cevizi yağı ve saç kremi karıştır. Bunu birkaç saat bekletip yıka canım çünkü shea butter biraz yapışkandır, o şekilde dışarı çıkamazsın

Ben benimkileri internetten satış yapan doa kozmetik firmasından temin ediyorum. Oradan alabilirsin. Shea butter l'occitane da da var ama çok pahalı Hindistan cevizi yağını da sıvı olarak aktarlardan alma, soğuk press olarak al

ben internetten alışveriş yapmıyorum ki annemler internetten alışverişe karşı:44: o yağ olaylarını falan hiç anlamadım en iyisi hiç girişmiyim ona.. bal maskesi nasıl oluyo bilen biri söyleyebilirmi onu yapiyim bari en basit o görünüyo:44:

Ay çok hoşsun, çok karışık anlattım galiba :) Bal maskesini ben hiç yapmadım, yapan arkadaş görüp yardımcı olur herhalde tatlım

benimde saçlarım kıvırcık gür ve çok uzun bu yüzden fazlasıyla yıpranmış durumda dün bir karışım yaptım kendimce 3 sat streç sarılı beklettim saçımda faydasını gördüm buklelerim belirginleşti kabarmadı saçım ye muşuak oldular bunu yapmayı düşünüyorum haftada bir

tarifi 3 yemek kaşığı kadar bal
3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı (bim in z.yağı)
bir kaç damla badem yağı
bir kaç damla kayısı yağı(kokusunu çok sevdiğim için kattım) (badem ve kayısı yağını aktarlarda bulabilirsin 5-10 lira)

bunları benmari usulü biraz karıştırdım saçıma sürdüm hepsini 3 saat kadar kaldı sonra saçımı bol suyla yıkadım saçımın nemini havluyla aldıktan sonra ördüm
kurutma makinasiyla hiç kurutmuyorum yıpratıyor.

bak bunu yapabilirim iştee teşekkürlerrr :))

cnm kuru saça mı uyguluyoruzz yoksa ıslak mı kuru olmass gibime gelioda

dus almadan 1 saat once ILIK olacak vaziyette kaliteli zeytinyagi isit mikrodalgada ve saclarina uygula sar havluyla ,1saat sonrada yika ,haftada 2kez uygula 1ay boyunca , kurtulursun kuru saclarindan ( ornek kendim'im )

banyonun sonunda saçlarına soğuk su tut diplerine tutamıyorsan bile uçlarına tut ve saçının kendi halinde kurumasını sağla kurutma makinesini hayatından çıkar mümkün olduğunaca..

canım bu shea butterı nasıl sürüyorsun saça ? eritiyormusun nasıl oluyo anlatırısın biraz ayrıntılı?

merhaba çok kuru ve yıpranmış saçlara eczacım zigavusun argan yağını önerdi.kullandım hatta 12 bitki özlü kremiyle beraber inanılmaz sonuç aldım.evde vaktiniz yoksa zigavus ürünleri çok etkili arkadaşlar..

ben kerastase seviyorum yeşil kutu olanı,hayat çinetosu diye de geçiyor.ama eğer pahalı diye almak istemezsen kakao ve hindistan cevizi yağı süper geliyor bu durumlarda denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…