Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarım dokuluyoor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Aysekeskiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
7
1
1
27
Arkadaslar saclarim yaklasik 1 senedir cok dokulmeye basladi. Her taradigimda yada elimle oynadigimda elime saclarim geliyor. Bioblas gibi sampuanlar etki eder mi fikri olan var mi? Yada baska bir sampuan serum farketmez. Bilgisi olan yazabilir mi lutfeen

Ayni dertten muzdaribiz kel kalmanin esigindeyim bende once bi doktora git bence neyin sebep oldugunu ogren.. sampuan olarak prozinc oneririm eczanelerde satiliyor. Ama tabi oncesinde bi doktora danis mutlaka..

Dana iliği kürü yapın. Doktora gidin tabi önce belki bişey eksikliği vardır

3 ayri doktora gittim en son sackiran oldum zaten incirli ethicaya gidiyorum simdi... gittigim her doktor bu sampuani onerdi bana dokulmede farkedilir derecede azalma yapiyor ama benimki hastaliklarima bagli oldugu icin tamamen durdu diyemem.. kardesim kullandi bibdonem cok memnundu.

İnternetten bulabilirsin sığır iliği kürü fln diye arar hemen çıkar. Bana cok faydası oldu yeni saç bile çıktı. Haftada 1 üç ay süreyle yapmıştım ben. Tam tarif için nette bi gezin ama. Kasaplar kırıp veriyor iliği hatta saç için mi istiyosun diyorlar.

Tesekkur ederim cok makbule gecti valla hemen deneyecegim

Priorin adlı şampuanın metini çok duydum. Ben PRP ve Mezoterapi yaptırdım. Yine normal haline döndü bir sene içinde ama uzun süreli dökülmeyi azalttı. Mutlaka bir cildiyeciye git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…