- Konu Sahibi serapkocak
-
Bu arada bepantenin fiyatı 3.5 evigeninde 4.5 gibi birşey. çok masraflı değil yani. haftada bir kez yapın arkadaşlar. 1 ve 2 ay arasında yeni saçlarınızın geldiğini görürsünüz inşallah. ensenize çok yakın olan yerlere ve saç uçlarınıza sürmenize gerek yok. hepsini güzelce dibe yedirin. ensenize yakın sürerseniz aşağı akıyor kıl, tüy çıkarabiliyor :) ben haftada bir sefer uyguladığımda sonuç almıştım. ama şu an hazırladığım bir kase karışımı haftada iki sefer kullanıyorum. bir sefere fazla geliyor zaten. belki böyle daha da etkili olur dedim :)
denedim ve faydasını görmedim ısırgana başladım şimdi suyunu kullanıyorum o da işe yaramadı bakalım ya umut işte insan bekliyo :)
Benim de dökülüyor ve hala iyi gelen birşey bulamadimArkadaslar son durum nedir benimde cok dokuluyor saclarm
Ben onu da denedim kullandığım süre boyunca etkili oldu bıraktıktan sonra yine aynı o yüzden yapmıyorum :/Karanfil suyu deniyorum 1 haftadir sanki iyi gelcek gibi yaaa of bilmyorum artik sacima dokunmaya korkar oldum
İki senedir bu durum için denemedigim şey kalmadi ve öğrendiğim tek şey belli sabit bir şeyde dev edip saça zarar görmeyi vermeyen kimyasal bo Sampuan kullanma. Ben beslenmeme çok dikkat ediyorum ama dökülmesi hala devamYa aslinda cok zor birsey degil keske devam ettirseydin koruma adina ayda 2 kere yapin diyorlar daha sonralari
İnşallah düzelir biz boyle iyi gelen birşeyi bırakıp başka şeylere yöneliyoruz belkide sorun buradadırBenim saclarim bir ara cok iyidi bunudazeytinyag sabununa borcluydum.sonra bi ara biraktim ve dokulme sorunu basladi smdi 3 yikamadir yine basladim insallah zmanla duzelir yine
Sen boyle soylediginde aklima geldi ben o zeytinyagi sabununu birakma sebebim.dalinin icine vitaminler dokup dogum kontrol haplari ezip koymakti saf gibi yaptim hemen atlayip banada hic iyi gelmedi o dokmeye basladi anladm allahtan erkenden biraktim show tvye cikan bi doktor dogum koontrol hapli sampuan kel bile birakabilir dedi o zaman dank etmisti[/QUOeTE]ka
Sen boyle soylediginde aklima geldi ben o zeytinyagi sabununu birakma sebebim.dalinin icine vitaminler dokup dogum kontrol haplari ezip koymakti saf gibi yaptim hemen atlayip banada hic iyi gelmedi o dokmeye basladi anladm allahtan erkenden biraktim show tvye cikan bi doktor dogum koontrol hapli sampuan kel bile birakabilir dedi o zaman dank etmisti
Hemen ise yaricakk diye atlıyoruz farklı şeylere. Bende böyleyim hemen bide sampuan degistirirdim ama artık devSen boyle soylediginde aklima geldi ben o zeytinyagi sabununu birakma sebebim.dalinin icine vitaminler dokup dogum kontrol haplari ezip koymakti saf gibi yaptim hemen atlayip banada hic iyi gelmedi o dokmeye basladi anladm allahtan erkenden biraktim show tvye cikan bi doktor dogum koontrol hapli sampuan kel bile birakabilir dedi o zaman dank etmisti
Ya valla yazamıyorum resmen kaç tane aynı cevap şeyi çıktıSen boyle soylediginde aklima geldi ben o zeytinyagi sabununu birakma sebebim.dalinin icine vitaminler dokup dogum kontrol haplari ezip koymakti saf gibi yaptim hemen atlayip banada hic iyi gelmedi o dokmeye basladi anladm allahtan erkenden biraktim show tvye cikan bi doktor dogum koontrol hapli sampuan kel bile birakabilir dedi o zaman dank etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?