Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dökülüyor ve seyreldi yardım lütfen :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar ben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol hapı 10 damlada cam telebentin yagı koydum suanda dökülmem yok denecek kadar azaldı bu sekilde en az 3 ay kullanmayı düşünüyorum

Ne kullansanız boş arkadaşlar zaten kişiden kişiye değişen bir durum söz konusu. ve size önerim öyle her önüne gelen yağı kullanmayın . ve gerektiğinden fazla saçınız dökülüyorsa bir doktora mutlaka gidin işe yaramıyor diyip oturmayın ben 5 senedir saç dökülmesi yaşıyorum ve tahlil sonuçlarım mükemmel ötesi diyebilirim demir yüksek kullanmadığım şampuan yağlar serumlar kalmadı dökülüyor saç yapısı bu benim sanırım. birde bende şöyle bir durum var saçlarım aşırı dökülüyor günde 100 telden fazla ve yenisi çıkıyor azalma açılmada olmuyor ama dökülmede durmuyor doktorda bir hastalık olmadığı sürece bir şey yapamayız korkulacak bi şey yok dedi senin 100 tel dökülür bir başkasının 15 diğerinin 20 bunlar normal sorun açılma olduğunda başlar dedi öyle malesef . yani tıp saç konusunda henüz ne Türkiyede ne yurtdışında ilerleyemedi . hp biotin hap kullanın badem yiyin hergün düzenli beslenin spor yapın stresten uzak durun tamamdır.. birde biz birşeye başlayınca hemen etkisinin görmek istiyoruz malesef bu mümkün değil hemen etkisini göstermez dökülmede öyledir bi anda olmaz stresle başlayan dökülme stresi yaşadıktan 1 2 ay sonrasında olurmuş dökülme bile zamanla oluyorsa tedavide zamanla olur sabredin . saçınızı aşırı sıkıp bağlamayın kimyasal şeylerden uzak tutun . uçları içinde ben banyodan sonra ıslakken argan yağı sürerim saç uçlarıma kırık falan yok 4 aydır vekopmaz öyle kolay kolay :) inşallah faydam olmuştur size

ve genetik saç dökülmenin önüne geçilmiyor kesinlikle onuda söyliyim. bizim ailede kel olmadığı gibi herkesin çok gürdür sadece anneminde biraz dökülür çeke çeke ona çekmiş saç yapım valla günde 20 30 tel saçı dökülenler çok şanslı onlar kafaya takmasın . bazılarında işe yarayan yağ ilaç kimisinde hiç işe yaramaz . eğer bir tedaviye başlıyorsanız bunu en az 3 ay devam ettirin. mesela benim saçlarım dökldğü gibi birde saç egzaması başladı öyle belirgin değil görünmüyor ama kaşınıyor ama mutluyum yinede ya

ben değil arkadaşım gördü yakıyor saç diplerini. hem sağlıklı değil hadi yağları anladımda doğum hapını çıkaran kişiyi çözemedim cidden
3 aydır kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine saç dökülmem durdu okadar yöntem denedim tek fayda eden bu oldu. ama uyarın için tskler herkeste aynı etkiyi yapacak degil bana fayda ederken bi baskasına zararı olabilir. sagol yindede uyardıgın için

lavanta kürü. heryere yazıcam bunu .kesinlikle işe yarıyor çünkü.

Benim rusyadan getirttiğim bir losyon dökülmeyi tamamen durdur ve yeni saçlarımın daha hızlı uzamasınız ve daha güçlü çıkmasını sağladı tavsiye ederim. Sanırım türkiyede de satışa sunulmuş artık.

Losyonu ismini yazabilir misiniz?

Yok kızlar eğer bi sebebi yoksa çözümü de yok. Kendi kendimi yiyip bitiriyorum rüyalar görüyorum kel kalmışım falan. Allahım bi çare buldursun, bizim de sağlıklı saçlarımız olsun.

Benim kadar kötü durumda olamazsınız saçlarımı dokuyordum on disimi de düştüm kırdım ve kanal tedavisi yapıldı. Ölmek istiyorum. Turbana girdim sac yüzünden disim ne yapicam bilmiyorum

Benim kadar kötü durumda olamazsınız saçlarımı dokuyordum on disimi de düştüm kırdım ve kanal tedavisi yapıldı. Ölmek istiyorum. Turbana girdim sac yüzünden disim ne yapicam bilmiyorum
Diş tedavisi yapılır da saç için bi çözüm yok peruk vs dışında . saç önemli ben de hala çözüm bulamadım çok takıyorum üzülüyorum kendimi yıpratıyorum ama Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer. Ölmek de neyin nesi. Allah daha beter sağlık sorunları vermesin.

Valla takmaya elde değil bekarimda yaş 35 ne yapicam ben bu hayatta sacsiz dissiz bilmiyorum buna yaşamak denir tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…