- 15 Eylül 2013
- 361
- 236
- 73
- 35
- Konu Sahibi serapkocak
-
malesef ya hiç işe yaramıyor.Ben suan bioblas aldim.once sabunumu yikicam daha sonra bioblasla yikicam umarm dokulmesine iyi gelir o
doğum kontrol hapından uzak durun derimkızlar ben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol hapı 10 damlada cam telebentin yagı koydum suanda dökülmem yok denecek kadar azaldı bu sekilde en az 3 ay kullanmayı düşünüyorum
niye. kullanıpta zararını falanmı gördünüzdoğum kontrol hapından uzak durun derim
ben değil arkadaşım gördü yakıyor saç diplerini. hem sağlıklı değil hadi yağları anladımda doğum hapını çıkaran kişiyi çözemedim ciddenniye. kullanıpta zararını falanmı gördünüz
3 aydır kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine saç dökülmem durdu okadar yöntem denedim tek fayda eden bu oldu. ama uyarın için tskler herkeste aynı etkiyi yapacak degil bana fayda ederken bi baskasına zararı olabilir. sagol yindede uyardıgın içinben değil arkadaşım gördü yakıyor saç diplerini. hem sağlıklı değil hadi yağları anladımda doğum hapını çıkaran kişiyi çözemedim cidden
Losyonu ismini yazabilir misiniz?Benim rusyadan getirttiğim bir losyon dökülmeyi tamamen durdur ve yeni saçlarımın daha hızlı uzamasınız ve daha güçlü çıkmasını sağladı tavsiye ederim. Sanırım türkiyede de satışa sunulmuş artık.
Diş tedavisi yapılır da saç için bi çözüm yok peruk vs dışında . saç önemli ben de hala çözüm bulamadım çok takıyorum üzülüyorum kendimi yıpratıyorum ama Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer. Ölmek de neyin nesi. Allah daha beter sağlık sorunları vermesin.Benim kadar kötü durumda olamazsınız saçlarımı dokuyordum on disimi de düştüm kırdım ve kanal tedavisi yapıldı. Ölmek istiyorum. Turbana girdim sac yüzünden disim ne yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?