Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dökülüyor ve seyreldi yardım lütfen :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Olsun yaaaa anliyorum bn seni konusmakta insana iyi geliyor zaten bende eczane smpuani aldim babenin 54tl bisiydi galiba ama yemin ederm 5 para etmez sacimi acamadim tutam.tutam.yoldu e ben ne anladm o zman

Ben suan bioblas aldim.once sabunumu yikicam daha sonra bioblasla yikicam umarm dokulmesine iyi gelir o

Olsun yaaaa anliyorum bn seni konusmakta insana iyi geliyor zaten bende eczane smpuani aldim babenin 54tl bisiydi galiba ama yemin ederm 5 para etmez sacimi acamadim tutam.tutam.yoldu e ben ne anladm o zman
Evet canim boyle konuşmak banada iyi geliyor:) bitkisel sampuanlar saçı cidden çok kurutuyor taranmaz bo hale sokuyor ben gecen saç analizi yaptırdım ve eczaconin önerdiği sampuani aldım memnunmuyum diye sorarsan evet saçım ince telli çok karışır ama oyle çok kuruluk yapmadi kolay tariyorim dokulmeye etkisi suanda daha bişey anlamadim bir haftadır kullaniyorum amaİnşallah zamanla iyi gelir :)

Insallah canim ya. Bu rephair sampuaninida arastirmaktayim akillanmicam galiba ben ama suan tek istedigim eski hali ya reklamdarda %79 sac artisi diyor ama

bi ara dermatoloğa gittim bi sorun yok genetiğe bağlandı konu doktor bepanteni kır sac diplerine masaj yap dedi bide dermalute şampuan verdi 1 yıl kullandım 30 tlydi.Saçlarım cıkmaya basladı ve dökülmem azaldı ama cok kazık gibi yapıyodu acılmıyodu acim derken kırıyodum neyse söledim doktora sac kremi kullan uclarına dedi kullanıncada döküldü yani hep başa döndüm..Ha suanda kuaförden bed head die bi şampuan aldım 3 aydır kullanıyom dökülmede bi azalma olmadı 3 günde yağlanırdı haftada yağlanmıyo artık bırakcam bu ay onuda nude diye bişi varmış o nasıl bilen kullanan???

Biliyorum nude sampuani kullananlar memnun baktmostim biara ama gerçekten bitkisel sampuanlar saçı kurutup taranmaz hale sokuyor ben suan eczaneden250ml 28 liraya aldim nüvem diye bi sampuan iri savlilar için öyle kurutup taranmaz hale sokmuyor ama ben ek olarak sadece taramadn önce uçlara elseve on elixir diye bi yagi var onu kullaniyorum canım

bende morfose mu ne kuaförden bi argan yağı almıstım onu uclarına sürüyorum bide gecen giovanni ve breaking hair gördüm acaba onlar nasıl off bilmiyorum

Morfose nin argan yagi guzel kuzenimde kullanıyor u onu :) suan sampuan ne kullaniyosun
bed head diye bi şampuan kuaförden almıştım 80 tl bi kutusu ama 3 ay gidiyo minicik alıyosun yetiyo falan ama dökülmeye faydası olmadı yağlanmayı geciktiriyo iyi bişey mi onu anlamadım yani saçın yağa ihtiyacı oluyo ama kurulukda yok sanki pek bilemedim ki

Ben natrumin kullanıyorum çokta memnunum kepek ve dökülmeyi halletti benim için tavsiye ediyorum

ben üniversite 3. sınıftayım yaklaşık 3-4 senedir saç dökülme sorunum var bazı dönemler avuç avuç bazen daha az dökülüyor elseve arginin bakım kremi kullanıyorum ve dermokil şampuan onu dermokil alamadığımda panten aqua light kullanıyorum bana çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…