Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dökülüyor ve seyreldi yardım lütfen :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar umarım faydası olur bu sorun abimde de vardı saclar çok dökülüyor ve seyrelmişti. Sureklı olarak bioksin şampuanın kullanıyor hani su rengi kahverengı olan bunla beraber de minoxil fısfıs var eczanelerde vardır. Ama bi iki ay değil sürekli kullanıyor. Gerçekten hem sacları gürleşti hem de artık dökülmüyor. Tabı yine kullanmadan önce doktora danışın.

Kızlar başka çare bulan olmadı mı
Ben de çok şey denedim şuan iki şey kullanıyorum hangisi fayda etti bilmiyorum ikisinide 4 aydır düzenli kullanıyorum isteyen olursa isimlerini vereyim ama her saç tipi farklı tabi birde sağlıklı beslenme ye de dikkat ediyorum

Lütfen söyler misiniz merak ettim

Valla takmaya elde değil bekarimda yaş 35 ne yapicam ben bu hayatta sacsiz dissiz bilmiyorum buna yaşamak denir tabii
çok zor olduğunu biliyorum. ama ölmek de neymiş. millet kolsuz bacaksız yaşıyor, turnuvalara bile girip kazanıyor. Allah'ın gücüne gider öyle şeyler söyleme. bir kadın için çok zor evet, hepimiz aynı sorunla mücadele ediyoruz. diş dediğin yapılır yaptırılır, çok geçmiş olsun. saçın çözümünü ben de bulamadım ama elinden gelebilecek herşeyi yaptığına emin ol önce. bütün tahlillerini iyice yaptırdın mı ? tüm hormonlar, d vitamini, demir, çinko, tiroid, vs tüm tahlillerini yaptırdın mı ? önce ondan emin ol. normal değerlerde denilen demir ve d vitamini gibi tahlillerin bile saç için normal denilen limitlerin üst kısmına yakın olması gerekir. bunları düzelttin mi ?
Onun dışında kendimce önerim şu olur: glutensiz ve düşük karbonhidratlı beslenme şekline geç. hergün bol protein (ev yapımı yoğurt, ev yapımı kefir, et, yumurta) bol sebze, meyve çok az. bol ceviz ve çiğ badem ye. gluten hiç yok. no ekmek no makarna no bulgur. karbonhidratı çok az al, sadece azıcık meyveden. bunun dışında şeker hiç yok. bunları yaptığında vücuttaki inflamasyonu yani iltihabı azaltıyorsun, bu saç köklerine de pozitif etki ediyor. egzersiz yap. stresten uzak dur. kahveyi çayı azalt. bunlar uzun vadede saç çıkarmasa da daha fazla dökülmesine engel oluyor. onun dışında eğer ilk bahsettiğim hormondur tiroiddir vitamindir bunlarda eksiklik varsa bunları düzeltmen yeni saç çıkmasına da vesile olur.
öleceğim demeden önce bunları yap. en güzel yaşlarındasın, bu yaşlarda kendine yatırım yaparsan güzel yaşlanırsın.
daralırsan bana özelden yazabilirsin, paylaştıkça rahatlarsın. sevgiler..

Ne güzel yazmışsınız

Bende lavanta kürünü çokk kullandım faydasını gördüm sandım ama hep kendimi kandırdım.. Ta ki daha da kötüye gittiğimi görene kadar. Seni o kadar iyi anlıyorum ki denemediğim yöntem kalmamıştı girmediğim tahlil iyi gelir diye annemin etraftan duyup yapmadığı kür kalmadı sonucunda midemi bozdum parayı boşuna harcadım ve hayallerim elimde patladı.. Artık saçıma fön bile tutmuyorum, bırak düzleştirmeyi yani.. Çünkü lisedeyken yaptığım yanlış işlemler erken boyatmam günde 2 3 kez fazla ısıya tutmam beni bu hale getirdi.. Kuzenimin bir arkadaşıda aynı benim gibi bu yüzden çok üzülüyordu hatta baya ağır depresyona girdi benden biraz daha ağırdı saçlarının durumu. Geçtiğimiz sene ben buraya lavanta kürü yazıp vakit harcarken gidip çok iyi bi klinikte ektirdi ve şimdi görmeniz lazım.. Bende cesaret aldım yarın 12:30 da randevu aldım umarım saçlarım için geç kalmamışımdır.. Sadece paylaşmak ve içimi dökmek istedim kızlar..

Bende senin gibi yaptım canım peki fiyatı ne kadar birde ekilen saçlar tekrar dökülüyormuş doğru bizlerede burada yazarsan çok minnettar kalırım

Miyav_su ben instagramda çok baktım beğendim bu kliniği ordan mesaj attım bende ilk etapta fiyat öğrenmek istedim her yer farklı farklı fiyat söyledi arada uçurum oldu güvenemedim. Ama bu yarın gidiceğim yer önce fotoğrafımı istedi sonra numaramı sonra doktor beni aradı fotoğrafınıza bakarak anlatıyorum dedi izah etti bende içim rahatladı açıkçası birde ücretsiz muayene olma şansıda var burada ve kuzenimin arkadaşıda yaptıralı 1 yıl oldu şuan okadar güzelki.. kızı instada görünce bende cesaretlendim o yüzden aynı yerde yaptırıcam yarın görüşmemden sonrada yine hemen yazıcam inşallah cesaret için örnek olurum bende

İnşallah canım benim aynı durumdayım hergün ağlıyorum burada bir doktor buldum fakat sağolsun fiyat Bile vermeden erkek tipi dökülme prp yapıcam diye gönderdi kadınlar kulübünde de bu doktordan memnun kalanlarda var doc.dr.serdar Görkrem ankarada

plazatopuzu canım mahsuru yoksa kuzenin yüzünü kapatarak sadece saçlarını paylaşır mısın Allah razı olsun senden içime bir ümit düşürdün

Saç ektiren arkadasınız memnun kaldı mı
siz gorusmeye gttınız mı?

bu lavantanin ve ısırgan otunun cayını 1 aydir aralıksız iciyorum ..biotin + cinko + vm75 multivitamin alıyorum bana misin demedi hala dokuluyor .. bir de saw palmetto var diyorlar ama erkekler icinmis o prostat falan :)

Sırf sana yazabilmek için siteye üye oldum. Yıllardır saçlarım dökülüyor en son Kasım ayında bir dökülme yaşadım arkam bembeyaz açıldı günde 500 telden fazla dökülüyordu şimdi 100 tel civarına indi ama kafamda saç kalmadı psikolojim bozuldu.. Kliniğin adını bana da söyler misin belki benim için bi umut ışığı olur canım

kızlar günlerdir tekrar üye olabilmek için uğraşıyorum.. ablam bilgisayarımdan kendi külüp profiline giriş yaptı ve site beni engelledi.. 2 akşamdır hep nişanlımın ailesi geldiği içinde giremedim çok şükür yeniden sizinleyim hemen olup biteni anlatcam kuzular

tabiki söylerim kuzumm.. Mutlu ettin beni değer verip üye olmuşsun Allah razı olsun benzer sorunları yaşayanları gördükçe cesaret aldım kendi denediklerimi yöntemlerimi herşeyi paylaşmaya karar verdim bende.. tek amacım size bir umut ışığı olabilmek yanlız hissetmemek.. Benimde dökülmeler arttı lavanta kürü yaparken bir süre iyi gelsede durdurmadı yeterli olmadı.. Kuzenimin arkadaşı isveç klinikte yaptırdı bende gittim görüşmeye yılbaşından sonrası için randevu aldım seneye yeniyıla saçlarımla girmek istiyorum tek isteğim bu.. umudumu tekrar kazandım çok şükürki inancım tam artık saçlarımı sallaya sallaya gezicem ortalıkta

bu lavantanin ve ısırgan otunun cayını 1 aydir aralıksız iciyorum ..biotin + cinko + vm75 multivitamin alıyorum bana misin demedi hala dokuluyor .. bir de saw palmetto var diyorlar ama erkekler icinmis o prostat falan :)
bende lavanta kürü yaptım geçen sene burda yazmıştım fayda alamadım ama senin bahsettiğin çay nasıl bişey kuzum nasıl hazırlıyosdun bi anlatırmısın Bide bu çözümler geçici kızlar elinde sonunda kalıcı bişey için harekete geçmek zorunda kalıyosunuz.. Geçen sene burdan arkadaşlarım bilir çok inandım kürlere otlara hep paraları akıttım oraya.. millet cesaretle gitti yaptırdı saçları ben hala.. kısacası demek istediğim geçici çözüm yerine kalıcı yollara başvur sende benim gittiğim kliniğe bakabilirsin isveç klinik ismi inşallah iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum sadece birbirimize destek olalım bu konuda çünkü motivasyon çok önemli

Saç ektiren arkadasınız memnun kaldı mı
siz gorusmeye gttınız mı?
Evet görüşmeye 17sinde gittim saç ektiren kişi kuzenimin arkadaşı çok samimiyetim yok ancak ben geçici çözüm bulup saf gibi her söylenene inanırken kız cesaretlendi gitti yaptırdı bir yıl geçti şimdi o kadar iyi sonuç aldıki.. keşke onunla birlikte bende gitseydim.. yinede geç olsun güç olmasın çok şükürki çözülecek birşey gittiğim yere bu konuda güveniyorum kızlar gözümün önünde örnek olunca tabi daha çok etkilenmiş olabilirim kararınızı etkilemek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…