canım belkı sacın koyu renk oldugu ıcın kırıklar belli olmayabilir ama yinede kestir derim saç uzadıkça uçlara dogru incelmesi normaldir benımde oyleydı kestırdım ıyı oldu ama dalgalı saç zaten daha hacımlı oldugu ıcın gur duru oyuzden sac duzlesince herkesin öyle dümdüz oldugu ıcın fon cekınce fılan daha seyrelmiş gibi gözükür bu normal saçların saglıksız da gözükmüyor ama kestirmek istemezsen saç kremi kullan veya hindistan cevızı yagı veya badem yagından uclarına uygula 1.2 saat beklet yıka etkısını gorursun umarımArkadaşlar saçlarımı geçen kış baya kısa kestirdim, düz kesim yaptırdım omuzlarımdaydı boyu. Hep dalgalıdır saçlarım akşam duzlestireyim dedim ve uçlarının ne kadar incelmiş olduğunu gördümuçlarına bakıyorum öyle kırık yok fazla . Neden böyle oldu ve düzelmesi için kesim dışında yapabileceğim birşey var mi ?
Eki Görüntüle 1896103
yok tatlm düz kesimdi ama uzadıkça inceldi uçları ondan böyle duruyo :)canım düz kestirdim demişsin ama kuaför isteğin dışında uçlara sivri kesim uygulamış olabilir mi?
saçların sağlıksız gözükmüyor çünkü
Bende alayım bari ondan iyi gelir belki :)kiz baya uzunmus senin saclar hee ben schwarzkopf 6 miracles oil essence kullaniyorum baya iyi geldi sac uclarima
Benimkiler bide çok kalın telli süpürge teli gibi şuanBen de uçları aldırıp, glissin siyah seriye başladım. Haftada bir de soğan suyu. Şükür süpürge değil, saçmış kafamdaki, ortaya çıktı
benimkilerde baya inceldi uçları ama yinede böyle sivri durmuyor. bende de düz kesim var :) baya uzadılar ama kıyamıyorum. bu uçların zayıflığı ve kuruluğuda sinir ediyor. ne yapsam bilmiyorumyok tatlm düz kesimdi ama uzadıkça inceldi uçları ondan böyle duruyo :)
Saçlarıma ombre yaptırıcam zaten ondan sonra kestiricem saçlarımı :)
Benimkiler de çok kalın ve sıktır. Ama çoook yıpranmıştı en son. Şimdi, özellikle soğan suyu yaptığım gün ipek gibi :)Benimkiler bide çok kalın telli süpürge teli gibi şuan
Soğan suyunu duymuştum saçların beyazlamasına da engel oluyomuş diye
Soğan suyu saçta koku yapmıyor mu:/Benimkiler de çok kalın ve sıktır. Ama çoook yıpranmıştı en son. Şimdi, özellikle soğan suyu yaptığım gün ipek gibi :)
Haşlanmış soğan ya, havluya sarıp bi saat bekletiyorum. Havluyu açıp yarım saat daha. Hiç koku yok diyemem ama koku beklenilenden az. Banyodan sonra ise hiç koku kalmıyor. Not : Bu işlem koca evde yokken yapılırSoğan suyu saçta koku yapmıyor mu:/
Haşlanmış soğan ya, havluya sarıp bi saat bekletiyorum. Havluyu açıp yarım saat daha. Hiç koku yok diyemem ama koku beklenilenden az. Banyodan sonra ise hiç koku kalmıyor. Not : Bu işlem koca evde yokken yapılır
Haftada bir yapıyorum. İki de olurmuş. Haşlama suyunun kokusu eve siniyor, havalandırmak lazım. Kafada kalmıyor şükür :)bi ara bemiks ampul denemiştim de otobüste bi adamı bayıltacaktım kokudan kürü bıraktıktan 4 ay sonra bile fön çekerken çıkıyordu koku ondan tırsıyorum artık, soğan suyunu çok duydum da hiç cesaret edemedim kaç gün sıklıkla yapabiliyoruz bunu
Ayy maya denedim hamur gibi kokuyordum ahaha oda çok fenaydı evetHaftada bir yapıyorum. İki de olurmuş. Haşlama suyunun kokusu eve siniyor, havalandırmak lazım. Kafada kalmıyor şükür :)
Ben bi dönem de maya koymuştum şampuana ayh Allahım yok böyle koku
Yapmadığımız rezillik kalmadı şu saçlarımız uğruna. Un mayonez yoğurt ne varsa denedim benAyy maya denedim hamur gibi kokuyordum ahaha oda çok fenaydı evet
Mayonezde denedim bi ara vazelin denedim arındıramadım kafamdan ayy ne günlerdi ilk yumurtalı maske denediğimde saçıma sıcak suyu boca ettim yumurtalar kafamda pişmişti ayy rezaletYapmadığımız rezillik kalmadı şu saçlarımız uğruna. Un mayonez yoğurt ne varsa denedim ben
Ahahahaaa, beterin beteri varmışMayonezde denedim bi ara vazelin denedim arındıramadım kafamdan ayy ne günlerdi ilk yumurtalı maske denediğimde saçıma sıcak suyu boca ettim yumurtalar kafamda pişmişti ayy rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?