- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bilmiyordum ama zaten yanımda kimse yoktu yalnız gittimBilmiyorum bilginiz var mı kuaför de sesli kayıt durumu yada şahit varsa yani uçları al dediğinizi kanıtlarsaniz tazminat aliyorsunuz. .bir dönem kuaför kursuna gidip mecburi kuaför salonunda çalıştığım da böyle bir dava olduğunu ve bayanın kazandığını duymuştum
Çok haklısın hata bende kendim kesebilirdimKuaförlerin sadece uçları aldığı nerde görülmüş ki zaten,ama.nedense hep bir yanımızda kuaföre girme isteği, kestirmesen bir türlü kestirsen bir türlü, düzgün kesti mi bari,benimkini 5.5 ay önce yamuk kesti bi salak, uzatayım da öyle düzelttireyim diyorum
Ağırlık yaptığı için saçları döküyomuş diye duydumÇıtçıtın ne gibi bir zararı olabilir ki? anlamadım.
Kullanabiliyorsanız takın
En iyisini yapıyosunAllahtan böyle kuaförlere rastlamıyorum yada başlarının etını yıyorum ondan fzla kesemıyorlar.
Ksmeden önce ne kadar kesıceksın göster dıyorum. Ve her kestıgı saçta bakıyorum sıkıyosa fazla kessın !
Bu arada kocandan başka konulara değinmene çok sevındım buda bır başarı ve düzelmedir.
Hiç duymadım:)Omuz hizasına lob mu diyorlardı bob mu, bu sene moda galiba her yerde okuyorum lob bob diye
Öyle kuaförlerde vardır elbet ama bize denk gelmiyo işteBir kuaför hayal ediyorum anlatmak istediğimi şıp diye anlasın yapamayacağı saça yaparım diyip alakasız sonuçlar çıkarmasın, kendimi eline teslim edip sen ne istediğimi biliyorsun diyeyim ve keyfine bakayım, kuaför işi stres değil terapi olsun çok şey mi istiyorum
çok uzundu diyosunuz ne kadardı mesela?
yani omuz hizanızda keserken ilk makas darbesinden sonra anlayamadınız mı?
Çok doğru göstermeliydim kendimi hiççç affetmiycemBen kesmeden once 10 kere uyardigim icin hic basima boyle bisey gelmedi sadece kirilarimi kesin demeyecksin el ile gostereceksin ama omuz hizasi cok kisa degil alisirsin yakistiysa sorun yok 1 seneye beline gelir
Abartma cnm uzar kendini strese sokma sinameki kurunu uygula haftada 1 cm uzuyormusÇok doğru göstermeliydim kendimi hiççç affetmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?