Saçlarım gitti:)

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum((
Omuz hizamda tam olarak şu an ama çok uzundu saçlarım inanamıyorum
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Çıt çıt aldım tam rengimde ama zararlı mı sizce
Çok çabuk sonuç alabileceğim bi kür var mı bildiğiniz?
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???

Son düzenleme:
Bilmiyorum bilginiz var mı kuaför de sesli kayıt durumu yada şahit varsa yani uçları al dediğinizi kanıtlarsaniz tazminat aliyorsunuz. .bir dönem kuaför kursuna gidip mecburi kuaför salonunda çalıştığım da böyle bir dava olduğunu ve bayanın kazandığını duymuştum

Kuaförlerin sadece uçları aldığı nerde görülmüş ki zaten,ama.nedense hep bir yanımızda kuaföre girme isteği, kestirmesen bir türlü kestirsen bir türlü, düzgün kesti mi bari,benimkini 5.5 ay önce yamuk kesti bi salak, uzatayım da öyle düzelttireyim diyorum

Çıtçıtın ne gibi bir zararı olabilir ki? anlamadım.
Kullanabiliyorsanız takın

Basligi gorunce mutlu oldunuz sandim...
Bir marka biliyorum kullanmistim 2 aydan itibaren uzatiyor ama marka veriliyormu bilmiyorum ozelden yazarim

Allahtan böyle kuaförlere rastlamıyorum yada başlarının etını yıyorum ondan fzla kesemıyorlar.
Ksmeden önce ne kadar kesıceksın göster dıyorum. Ve her kestıgı saçta bakıyorum sıkıyosa fazla kessın !
Bu arada kocandan başka konulara değinmene çok sevındım buda bır başarı ve düzelmedir.

Bilmiyordum ama zaten yanımda kimse yoktu yalnız gittim

Çok haklısın hata bende kendim kesebilirdim
Düzgün kesti de kısacık işte

Çıtçıtın ne gibi bir zararı olabilir ki? anlamadım.
Kullanabiliyorsanız takın
Ağırlık yaptığı için saçları döküyomuş diye duydum

Ben kesmeden once 10 kere uyardigim icin hic basima boyle bisey gelmedi sadece kirilarimi kesin demeyecksin el ile gostereceksin ama omuz hizasi cok kisa degil alisirsin yakistiysa sorun yok 1 seneye beline gelir

çok uzundu diyosunuz ne kadardı mesela?

yani omuz hizanızda keserken ilk makas darbesinden sonra anlayamadınız mı?

Bir kuaför hayal ediyorum anlatmak istediğimi şıp diye anlasın yapamayacağı saça yaparım diyip alakasız sonuçlar çıkarmasın, kendimi eline teslim edip sen ne istediğimi biliyorsun diyeyim ve keyfine bakayım, kuaför işi stres değil terapi olsun çok şey mi istiyorum

En iyisini yapıyosun
Bende mesela boya için gittiğimde vs böyle yapıyorum ben tarıyorum suyun sıcaklığını ben ayarlıyorum vs ama bu deda ne oldu anlamadım nasıl oldu nasıl bitti

Öyle kuaförlerde vardır elbet ama bize denk gelmiyo işte

çok uzundu diyosunuz ne kadardı mesela?

yani omuz hizanızda keserken ilk makas darbesinden sonra anlayamadınız mı?

Mesela düz durduğumda dirseklerime kadar geliyodu saçlarım
Arkadan başkadı kesmeye ve gerçekten anlamadım
Hatta daha fazla giderdi çok yıpranmış dedi ama saçmaladı tabi

Iyi de de ne kadardı ucundan al dedin kısacık oldu yani omuz hizası

Saçın omzunda olur ucundan alınır o zaman küt kalır kısa olur da kürek kemiğindeki saç nasıl omuza çıkar ucundan al deyince

Bence iletişim sıkıntısı var

Saçlarım çok yıprandı düzelsinler modeli değiştirmeden kes deyince mesela tüm yıpranan yeri alıyor ucundan accık demek lazım

Ilk gün değişik gelir sonra alışırsınız

Dirseğe kadar uzun saç yok ki artık.
Çok demode bir saç o.
Şimdi üzüldün ama bence alışırsan sen de böyle kullanmayı sevebilirsin.
Omuz hizasındaki saçlar hem çok daha sağlıklı duruyor hem çok daha modern.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…