- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evt bugün alıcam biraz bakalım inşAbartma cnm uzar kendini strese sokma sinameki kurunu uygula haftada 1 cm uzuyormus
Uç kısımları yıpranmıştı bende uç kısımları yani yıpranan yerleri al dedim ana çok fazla aldı çok fazla yıpranma varmış güyaIyi de de ne kadardı ucundan al dedin kısacık oldu yani omuz hizası
Saçın omzunda olur ucundan alınır o zaman küt kalır kısa olur da kürek kemiğindeki saç nasıl omuza çıkar ucundan al deyince
Bence iletişim sıkıntısı var
Saçlarım çok yıprandı düzelsinler modeli değiştirmeden kes deyince mesela tüm yıpranan yeri alıyor ucundan accık demek lazım
Ilk gün değişik gelir sonra alışırsınız
Ama çok yakışıyodubana uçları kıvır kıvırdı zaten. Şimdi saçları uzunları görünce içim yanıyo resmenDirseğe kadar uzun saç yok ki artık.
Çok demode bir saç o.
Şimdi üzüldün ama bence alışırsan sen de böyle kullanmayı sevebilirsin.
Omuz hizasındaki saçlar hem çok daha sağlıklı duruyor hem çok daha modern.
İyi bi kuaföre gimen lazım ki saçını çıtçıt düzeltsin yada postişlerini düzeltsin taktığın yeride iyi ayarlarsan belli olmaz saçınada zararı olmazmerhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum((
Omuz hizamda tam olarak şu an ama çok uzundu saçlarım inanamıyorum
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Çıt çıt aldım tam rengimde ama zararlı mı sizce
Çok çabuk sonuç alabileceğim bi kür var mı bildiğiniz?
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???
siz Batman daymışsınız okumuştum bir ara. Ben de yaşadım orada. İki kuaför biliyorum hala ordalarsa ve ihtiyacınız olursa yazarım:)="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 45176894, member: 503612"]Kuaförlerin sadece uçları aldığı nerde görülmüş ki zaten,ama.nedense hep bir yanımızda kuaföre girme isteği, kestirmesen bir türlü kestirsen bir türlü, düzgün kesti mi bari,benimkini 5.5 ay önce yamuk kesti bi salak, uzatayım da öyle düzelttireyim diyorum
A aa. Aslında kırıkları al deyince bizim düşüncemiz hep "1-2 cm gider ya ne olacak?" ama kuaförler saçın ne kadar kısmının kırık olduğunu görüp ona göre kesiyor. Mesela saçımın ucu çatal çatal ise kırık olduğuna karar veriyorum ben
Ama bazen ayarı kaçırdıklarıda bir gerçek. Saçlarımın sol tarafı 3-4 cm traşlı benim, 3 numara gibi. Hani bu aralar moda ya.
Uzayınca kötü oldu tekrar kazıtmak için gittim adam komple sol tarafı aldı. Sol profilden fotograf çektiğimde keloğlan gibiyim. ( İyi ki erkek değilim, tipten 7 yıl yermişim yani.)
Kökü sende olduğu müddetçe kendini üzmene gerek yok. Şimdi gözün alışmadı daha, acayip geliyor. Bir iki güne alışırsın.
Çıt çıt postiş aslında zarar vermez ama o çıt çıtları tutturmak için krepe yaparken çok örseleme saçlarını, kırılır.
Belirgin bir ayrım varsa kuaförden saçlarının kesimine göre çıt çıtlarını düzeltmesini isteyebilirsin.
[QUOTE
Uç kısımları yıpranmıştı bende uç kısımları yani yıpranan yerleri al dedim ana çok fazla aldı çok fazla yıpranma varmış
Aslında çıt çıt mı bilmiyorum pek bilgili değilim o konularda ucunda bi toka var işta saça geçirip bastırıyosum kapanıyo, kreoe yapıldığını nişe bilmiyodum demek o yüzden beceremedim benA aa. Aslında kırıkları al deyince bizim düşüncemiz hep "1-2 cm gider ya ne olacak?" ama kuaförler saçın ne kadar kısmının kırık olduğunu görüp ona göre kesiyor. Mesela saçımın ucu çatal çatal ise kırık olduğuna karar veriyorum ben
Ama bazen ayarı kaçırdıklarıda bir gerçek. Saçlarımın sol tarafı 3-4 cm traşlı benim, 3 numara gibi. Hani bu aralar moda ya.
Uzayınca kötü oldu tekrar kazıtmak için gittim adam komple sol tarafı aldı. Sol profilden fotograf çektiğimde keloğlan gibiyim. ( İyi ki erkek değilim, tipten 7 yıl yermişim yani.)
Kökü sende olduğu müddetçe kendini üzmene gerek yok. Şimdi gözün alışmadı daha, acayip geliyor. Bir iki güne alışırsın.
Çıt çıt postiş aslında zarar vermez ama o çıt çıtları tutturmak için krepe yaparken çok örseleme saçlarını, kırılır.
Belirgin bir ayrım varsa kuaförden saçlarının kesimine göre çıt çıtlarını düzeltmesini isteyebilirsin.
Yok batmanda değilim ben karıştırdınız sanırım:)siz Batman daymışsınız okumuştum bir ara. Ben de yaşadım orada. İki kuaför biliyorum hala ordalarsa ve ihtiyacınız olursa yazarım:)
Basligi gorunce mutlu oldunuz sandim...
Bir marka biliyorum kullanmistim 2 aydan itibaren uzatiyor ama marka veriliyormu bilmiyorum ozelden yazarim
Kürler bende işe yaramamıstı ama kardesim dogum kontrol hapi badem yagi yilan yagi cam terebentin bi sey yapti uzamasi hizlanmisti çıtçıtsa mahvetmişti. Biliyorum psikolojik anlamda inanılmaz rahatsız ediyor ama mecburen zamana bırakmalısın.merhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum((
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???
merhaba hanımlar
Asıl şimdi vitamin kazım ki uzasın:)Saç uzadıkça vitamin oraya gider derler :) Boşverin kısa saç yakıştıysa dert etmeyin bence. :)
Zamana bırakmaktan başka çarem yok zatenKürler bende işe yaramamıstı ama kardesim dogum kontrol hapi badem yagi yilan yagi cam terebentin bi sey yapti uzamasi hizlanmisti çıtçıtsa mahvetmişti. Biliyorum psikolojik anlamda inanılmaz rahatsız ediyor ama mecburen zamana bırakmalısın.
Evt bende öyle düşündüm ama önce çıtçıtları sarmam lazım bigudiye çok uğraştırcak gibiDuzde belli oluyor
Hafif dalgali uygulayin guzel durur
Ayri ayri durmaz
Cit citin zarari yok
Tşk ederim zencefiilin saç için kullanıldığını ilk defa duyuyorum inş işe yararbende geçen hafta çok sinirim bozuktu hayatımda ilk defa sinirim bozukken saç kestirdim kısa küt sayılacak kadar kısa kestirdim gören inanamadı sen nasıl kestirdin bukadar diye , çok yakıştıgını söylediler ama sen gel bana sor,
bu arada sana kolay bir tarif vereyim ; Zencefil al aktardan küçük küçük 4-5 parça kaynamış suya at demlensin duştan çıktıktan sonra ılık şekilde suyunu saçlarına dök masaj yap ve havluyla kurula ne koku oluyor nede herhangi birşey
haftada 2-3 sefer 1 ay borunca yap 15 gün ara ver tekrar yap :)
Dirseğe kadar olan sacin demode olduğuna kim karar veriyor?Dirseğe kadar uzun saç yok ki artık.
Çok demode bir saç o.
Şimdi üzüldün ama bence alışırsan sen de böyle kullanmayı sevebilirsin.
Omuz hizasındaki saçlar hem çok daha sağlıklı duruyor hem çok daha modern.
emin ol yararAsıl şimdi vitamin kazım ki uzasın:)
Zamana bırakmaktan başka çarem yok zaten
Evt bende öyle düşündüm ama önce çıtçıtları sarmam lazım bigudiye çok uğraştırcak gibi
Tşk ederim zencefiilin saç için kullanıldığını ilk defa duyuyorum inş işe yarar
Aaa banada yazınBasligi gorunce mutlu oldunuz sandim...
Bir marka biliyorum kullanmistim 2 aydan itibaren uzatiyor ama marka veriliyormu bilmiyorum ozelden yazarim
Moda trendleri. Herhangi bir şeyin moda veya demode olması trendlere bağlı.Dirseğe kadar olan sacin demode olduğuna kim karar veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?