- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
e iyi o zaman poposu kocaman olan hanımlar sırf moda dıye tayt giysin o zamanModa trendleri. Herhangi bir şeyin moda veya demode olması trendlere bağlı.
Ve uzun zamandır omuz hizası ve üstünde düz kesilmiş saçlar moda.
Zaten giymiyorlar mı?e iyi o zaman poposu kocaman olan hanımlar sırf moda dıye tayt giysin o zaman
uzun sac demode falan degıldır kıme ne yakışıyorsa o modadır(.)Zaten giymiyorlar mı?
Sadece o kadar uzun saç demode artık dedim.
Uzatmak isteyen zaten uzatır, ama daha genç, fresh, moden durmak için saçlar artık daha kısa.
Bu kadar.
Dünyanın en eski klişesini savunup moda insanın kendine yakışandır diyorsunuz yani :)uzun sac demode falan degıldır kıme ne yakışıyorsa o modadır(.)
Senin ailen elvankentte miydi? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki eski yazılarından. Sana önereceğim isteklerine cevap verecek süper bir kuaför var. Ama kesim yaptıracağın zaman yine de uyarı lazım çünkü kuaförler kesmeyi istisnasız çok seviyorlar.Bir kuaför hayal ediyorum anlatmak istediğimi şıp diye anlasın yapamayacağı saça yaparım diyip alakasız sonuçlar çıkarmasın, kendimi eline teslim edip sen ne istediğimi biliyorsun diyeyim ve keyfine bakayım, kuaför işi stres değil terapi olsun çok şey mi istiyorum
Aynen saçlarım hep uzun ,kısa yakışmıyor da zaten. Gayet te hoş duruyor. Hafif dalga falan da yaparsamuzun sac demode falan degıldır kıme ne yakışıyorsa o modadır(.)
işte anlatmaya calıstıgım bu ya tamam moda dıye bısey varda gormedıgın bırıne demode demek sacmaAynen saçlarım hep uzun ,kısa yakışmıyor da zaten. Gayet te hoş duruyor. Hafif dalga falan da yaparsam
Moda diye şişman biri tayt giyip yakışmıyorsa bana da kısa saç yakışmaz biliyorum :) herkeste beğenir saçımı.işte anlatmaya calıstıgım bu ya tamam moda dıye bısey varda gormedıgın bırıne demode demek sacma
Market şampuanlarına çok yönelmek istemiyotum sma bakarım yinede aklımda bulunsunSaçı en hızlı sarmaşık özlü şampuan ve losyonlar uzatıyor.. en son geçen yıl benimde başıma geldi, gerçi ömrümboyu 4-5 defa geldi
Üzülme düzelir. Aktarlarda satılan sarmaşık özlü şampuanlara bir bak
Keske bende öyle deseydimMalesef kuaförlere kırık dediğiniz zaman çok kesiyorlar.
O yüzden ben kırıkları alın demiyorum.sadece 1 cm kesin diyorum.
Ve 1 cm kesiyorlar .
Benim buldugum çözüm bu.
Çam terebentini eskiden kullandım ama pek bi faydası olmadı banaŞampuanın içine bir kapak çam terebentini koyarsan uzamasını çabuklaştırıyor onun dışında belli zamanlarda bakım yaptırırsan çabuk uzar kırıkları gittiği için
Evt hiç güvenmiyorum bende artıkEn çok korktuğum şeydir. Oyuzden 40 kere söylerim, nekadar keseceğini göstermesini isterim. Hiç güvenmiyorum kuaför her zaman gittiğim yerde olsa. Kesmeye çok meraklılar.
Boncuk olanlar saça zarar veriyor diye biliyorum. Ama diğerinde de çıt çıtlar göze çarpıyor. Bence hiç çıtçıta girmeden sağlıklı şekilde saç uzat.
Market şampuanı değil onlar, baharatçılarda yani aktarlarda satılan şampuanlar..Market şampuanlarına çok yönelmek istemiyotum sma bakarım yinede aklımda bulunsun
Senin ailen elvankentte miydi? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki eski yazılarından. Sana önereceğim isteklerine cevap verecek süper bir kuaför var. Ama kesim yaptıracağın zaman yine de uyarı lazım çünkü kuaförler kesmeyi istisnasız çok seviyorlar.
Öylemi tmam o zaman oradan bakarımMarket şampuanı değil onlar, baharatçılarda yani aktarlarda satılan şampuanlar..
Doğudan döndüğünüz zamanı düşünerek demiştim zaten :) aklında olsun yinede Karlen's kuaför.Yok eşimin ailesi elvankentte,biz batmandayız
Üzülme canım çabuk uzayan saçların varsa çabuk uzar.sık sık yikamakta uzatır derler ama çok sık yikamakta saça zarar verebilir.merhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum((
Omuz hizamda tam olarak şu an ama çok uzundu saçlarım inanamıyorum
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Çıt çıt aldım tam rengimde ama zararlı mı sizce
Çok çabuk sonuç alabileceğim bi kür var mı bildiğiniz?
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?