Saçlarım gitti:)

Saçı en hızlı sarmaşık özlü şampuan ve losyonlar uzatıyor.. en son geçen yıl benimde başıma geldi, gerçi ömrümboyu 4-5 defa geldi :KK48:
Üzülme düzelir. Aktarlarda satılan sarmaşık özlü şampuanlara bir bak ;)

e iyi o zaman poposu kocaman olan hanımlar sırf moda dıye tayt giysin o zaman:KK12:
Zaten giymiyorlar mı?

Sadece o kadar uzun saç demode artık dedim.
Uzatmak isteyen zaten uzatır, ama daha genç, fresh, moden durmak için saçlar artık daha kısa.
Bu kadar.

Şampuanın içine bir kapak çam terebentini koyarsan uzamasını çabuklaştırıyor onun dışında belli zamanlarda bakım yaptırırsan çabuk uzar kırıkları gittiği için :21:

uzun sac demode falan degıldır kıme ne yakışıyorsa o modadır(.)
Dünyanın en eski klişesini savunup moda insanın kendine yakışandır diyorsunuz yani :)
O zaman size çok yakışıyorsa 80lerin kazaklarını 70lerin delicesine İspanyol paçalarını falan giyin.

En çok korktuğum şeydir. Oyuzden 40 kere söylerim, nekadar keseceğini göstermesini isterim. Hiç güvenmiyorum kuaför her zaman gittiğim yerde olsa. Kesmeye çok meraklılar.
Boncuk olanlar saça zarar veriyor diye biliyorum. Ama diğerinde de çıt çıtlar göze çarpıyor. Bence hiç çıtçıta girmeden sağlıklı şekilde saç uzat.

Bir kuaför hayal ediyorum anlatmak istediğimi şıp diye anlasın yapamayacağı saça yaparım diyip alakasız sonuçlar çıkarmasın, kendimi eline teslim edip sen ne istediğimi biliyorsun diyeyim ve keyfine bakayım, kuaför işi stres değil terapi olsun çok şey mi istiyorum
Senin ailen elvankentte miydi? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki eski yazılarından. Sana önereceğim isteklerine cevap verecek süper bir kuaför var. Ama kesim yaptıracağın zaman yine de uyarı lazım çünkü kuaförler kesmeyi istisnasız çok seviyorlar. :D

işte anlatmaya calıstıgım bu ya tamam moda dıye bısey varda gormedıgın bırıne demode demek sacma:KK51:
Moda diye şişman biri tayt giyip yakışmıyorsa bana da kısa saç yakışmaz biliyorum :) herkeste beğenir saçımı.

Saçı en hızlı sarmaşık özlü şampuan ve losyonlar uzatıyor.. en son geçen yıl benimde başıma geldi, gerçi ömrümboyu 4-5 defa geldi :KK48:
Üzülme düzelir. Aktarlarda satılan sarmaşık özlü şampuanlara bir bak :KK66:
Market şampuanlarına çok yönelmek istemiyotum sma bakarım yinede aklımda bulunsun

tolin tolin Anlatamadım sanırım.
Ara boy saçlar daha modern demek istedim ben.
Saçınız ya belinizde ya kulağınızda olmak zorunda değil.
Neyse sırf tartışmak için mesaj attığınız çok açık.

Malesef kuaförlere kırık dediğiniz zaman çok kesiyorlar.
O yüzden ben kırıkları alın demiyorum.sadece 1 cm kesin diyorum.
Ve 1 cm kesiyorlar .
Benim buldugum çözüm bu.
Keske bende öyle deseydim:((

Şampuanın içine bir kapak çam terebentini koyarsan uzamasını çabuklaştırıyor onun dışında belli zamanlarda bakım yaptırırsan çabuk uzar kırıkları gittiği için :21:
Çam terebentini eskiden kullandım ama pek bi faydası olmadı bana

En çok korktuğum şeydir. Oyuzden 40 kere söylerim, nekadar keseceğini göstermesini isterim. Hiç güvenmiyorum kuaför her zaman gittiğim yerde olsa. Kesmeye çok meraklılar.
Boncuk olanlar saça zarar veriyor diye biliyorum. Ama diğerinde de çıt çıtlar göze çarpıyor. Bence hiç çıtçıta girmeden sağlıklı şekilde saç uzat.
Evt hiç güvenmiyorum bende artık
Nedir bu kesme merakı anlamış değilim sinir oluyorum düşününce

Senin ailen elvankentte miydi? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki eski yazılarından. Sana önereceğim isteklerine cevap verecek süper bir kuaför var. Ama kesim yaptıracağın zaman yine de uyarı lazım çünkü kuaförler kesmeyi istisnasız çok seviyorlar. :KK70:

Yok eşimin ailesi elvankentte,biz batmandayız

merhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum:KK43:((
Omuz hizamda tam olarak şu an ama çok uzundu saçlarım inanamıyorum
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini:KK43:(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Çıt çıt aldım tam rengimde ama zararlı mı sizce
Çok çabuk sonuç alabileceğim bi kür var mı bildiğiniz?
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???
Üzülme canım çabuk uzayan saçların varsa çabuk uzar.sık sık yikamakta uzatır derler ama çok sık yikamakta saça zarar verebilir.

Ben de kestirecek olsam annem keser saçlarımı kuaföre gitmiyorum çünkü yıllar önce up uzun saçlarımı kisacak kesmisti kuaför hadi kısa kesmesine kesti eğri bugru kesti o yüzden kestirmiyorum artık suan zaten uzatiyorum bende çabuk uzuyor benim ki.

Back
X