Millete ne ki? Kestir artik ne demek ya, bunca yil yemeyip icmeyip sizin sac uzunlugunuzu mu dert etmisler ?
Ne istiyorsaniz onu yapin.
Benim icimden bir ses diyor ki, icinizden pek gelmiyor. Gelmiyorsa sakin yapmayin, sac konusunda pisman olmak cok kotu oluyor.
Öyle deme cherrycan. Bazen başkasının saçı cidden dert oluyor. Bir görümcem var saçları beline kadar, bir de simsiyah boyuyor cadı sila gibi oluyorben de ona sürekli şu saçını kestir rengini aç diyorum. yakışmıyor diye diyorlardır belki.
Konu sahibi, geçen yaz upuzun saçlarımı çat diye kısacık kestirdim, sonra sevmedim, kullanamadım uzattım. Bir yıl olmadan omuzlarıma geldiler şu an. Kökü sende, değişiklik istiyorsan kestir.
kestirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın sakınnn cnmmmKızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?