Saçlarım psikolojimi alt üst etti

Kullandığım urunler bitsin denicem
Aslında sarımsak yagı Vs kullanıyorum rutinde mucizevi seyler degil tabi..
Gur uzun saçlarım vardı bi anda gitti

Bende kalcama kadar olan uzun saclarimi boyatip yaktirdigim icin küt kestirdimSimdi erkek saci gibi kisaciklar uzatma ve dokulmeyi onleyecek seyler arastiriyorum ise yarayan bisey denersem burada paylasirim

Canım öncelikle citten duyarlı bi eşin varmış şanslısın:)
Benimki sen böyle takarsan kafana tabi dokulur dio
Nasıl takmam..
2.si geri cıkmasına cok moral oldu... inş bendede oyle olur...

bence kısa ya da küt kestirin hem rahat olur bebekle uğraşırken.

saç dökülmesi sağlık sorunu yoksa takmaya değmez. bir döngüsü var saçların dökülmesi de o döngü içinde. hamilelik sonrası toparlaması sürer. sağlık olsun saç çıkar yine

Bende dört ay önce doğum yaptım ve benim de saçlarım Aynen dediğin şekilde ilk kızında da bu şekilde olmuştur düzelmişti şimdi yine oldu oğlum da rahat olun düzelecektir

Bende kalcama kadar olan uzun saclarimi boyatip yaktirdigim icin küt kestirdimSimdi erkek saci gibi kisaciklar uzatma ve dokulmeyi onleyecek seyler arastiriyorum ise yarayan bisey denersem burada paylasirim
İyi yapmışsın canım cunku yanık saç hıc bir sekilde düzelmiyor... en saglıklısı kestirmek
Bendede rofle vardı ama artık uzun bi donem boya moya yok bana...

Aynısını yaşadım hiçbir şey yapmadım bi kaç ay sonra dökülenler tekrar çıktı
Hamilelikte hiç dökülme olmamıştı o zaman dökülmeyeler Doğum sonrası toplu dökülürmüş

Kestirdim canım uzun saclarim gitti kendimi yaslı kadınlar gibi hissediyorum
Seyrek kısa saclı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…