ıslakken mi örüyorsun? ve tek örgü mü? balıksırtı mı örmek lazım ve krem jöle filan sürüyor musun? saçların da maşallah çok güzelmiş :)Benim resimdeki saclarm öyle mesela gayet guzel bnce ama saclarni surekli elleme
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Yok su ana kadar krem jole sprey oyle seyler hic kullanmadm saclarma duzlestrci ve masada kullanmiyorum islakken iki tane oruyorum saclarm katli oldu icin balik sirti degil de normal orgu kallaniyorum tabi senin sacinn gurlugune gore orme sayin degisebilir
merhaba arkadaşlar saçlarım yağlı , ince telli ve dökülüyor. dove saç dökülmesi için olan şampuan kullanıyorum. saçıma başka da hiçbir şey kullanmıyorum. forumun geneline baktığımda hep yağlı bakımlar görüyorum. ancak yağlı saçlara bir de yağlı bakım yapıldığında gözenekler tıkanıp ters tepiyomuş. ben de saçımı açarak dolaşmak istiyorum. ancak saçım hiçbir ürün kullanmadan çok şekilsiz duruyor. düzleştirici kullanmak da istemiyorum çünkü zaten saçım az bir de düzleştiriciyle yıpratmak istemiyorum. BENİM DURUMUMDA OLUP SAÇLARINA DOĞAL ŞEKİL VEREBİLEN , SAÇLARINI YIPRATMADAN BİR BAKIM RUTİNİ TUTTURABİLMİŞ OLANLAR VAR MIDIR? LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇÜNKÜ ARTIK BEN DE SAÇLARIMI SEVMEK İSTİYORUM...
Bunu yaptiktan sonra da saclarin yine dalgali durcak aksamdan saclarn islk nemliyken yap yat canim
ya üniversitedeyim artık. arkadaşlarım neden saçını açmıyosun deyip duruyor. saçlarım fönlüyken bana çok yakışıyor ama saçlarım zaten dökülüyor ve ince telli sürekli fönleyemem ki( sanki güzel saçlarım var da ben açmıyorum saç öyle toplu olunca baştan bakımsız oluyosun sonra da içimden ne giyinmek ne de makyaj yapmak geliyor kendimle cebelleşip duruyorum ve kendimi bir türlü beğenemiyorum
Saclarinda uzar canim merak etme benmde bi sene onceye kadar ensemdeydi saclarim dogum kontrol hapiyla badem yagi kullaniyorum resmen yeni saclarim cikti ve kahkul gi duranlar yeni saclarim
saçlarım yağlı diye yağlı bakım yapmak istemiyorum canım bir şeyler kullanmaktan da korkuyorum hep daha fazla döker diye cesaret edemiyorumnasıl kullanıyosun doğum kontrol hapını? Çukurova üniversitesindeyim canım sen
Bak saclarm biraz tiprandi deniz ve gunesten ama bakm yapiyorm duzelcek inşallah
maşallah canım ya ne kadar güzel saçların var yıpranmış diyorsun da ben böyle uzunlukta saçım olsa dünyalar benim olurdu. cesaret edebilirsem deneyeceğim doğum kontrol hapını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?