Et et zaten saclarn kisa benim etrafmdaki bi çok insan kullaniyo canim te sikayetleri de kuruluk saclari yagli olmadigi icin onlarn o yuzden krem kullaniyorlar inan bana hemde bi sac cikartiyor
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Korkcak bisey yok yani bebegm
ne güzel cesaret veriyosun yaa canım benimm
Var canim benim alnim cok acikti mesela kafami yiarken hep o acik olan yerlerede surdum ordan suan kahkul boyutunda saclar var valla ben pisman olmazsin derim yime sana kalmis kuzum
Tabi etkiliyor bide benim saclarim katli sen düşün
Kullandığın doğum kontrol hapını ve badem yağının markası nedir özellikle onlardan almak istiyorum. Badem yağını saçın uçlarına mı dibine mi uygulayacağız ve ne kadar bekletmek gerek saçta
Özellikle birini almak zorunda deglsn yani marka olark bidaki alsmda ayni yerden almicam ben mesela cunku badem yagi bime gelmisti ordan almistim gorup
tamam canım çok teşekkürler :)
Ben de ısı kullanmadan saçı şekillendirmek istiyorum napsam
Bütün saçından muzdarip arkadaşlara birkaç öneri;
1- Güzel saç önce sağlıklı olmalı ne yağlı ne çok kuru olmamalı, kepek sorununuz varsa, diplerde kolay yağlanma ve dökülme oluyorsa bilin ki saçınız sağlıklı değil.
2- Sağlıklı olmayan saça doğal şekil de veremezsiniz bu nedenle...
3- ASLA SAÇ KREMİ KULLANMAYIN UÇLARINA BİLE OLSA....
3- ASLA KREMLİ ŞAMPUAN VE PİYASA ŞAMPUANI (Panten-Elidor- Head&Shoulder vb. hepsi) KULLANMAYIN.
4- TIBBİ YÖNÜ OLAN KREMSİZ ŞAMPUANLAR KULLANIN VE MÜMKÜNSE DERMATOLOGLARIN ÖNERDİĞİ KREMSİZ ŞAMPUANLARI. ÖR: TRESAN(Isırgan otlu ve kremsiz)-PROZİNC (çinkolu), bir de dermatologların sık yazdığı buğday endospermli bir marka vardı eczanelere sormak lazım bu tip şampuanlar kullanın.
5- ASLA sıcak suyla yıkamayın, ya ılık ya da mümkünse soğuk suyla saçınızı yıkayın.
6- YAĞLA YAPILAN BAKIM KÜRLERİNİ ASLA UYGULAMAYIN. Yağlı bakımlar saç dibini tıkar ve saçınızın dökülmesini arttırır bir de saçtan temizlemesi çok zordur yıpratır. Yağlar ve kremler dökülmeyecek saçınızın bile (saç dibi kayganlaştığından) kendini bırakmasına sebep olur.
7 EN ÖNEMLİ BAKIMINIZ İSE ISIRGAN OTUNU DEMLEYİN SOĞUYUNCA SAÇINIZA TONİK OLARAK KULLANIN HER YIKAMADAN SONRA BUNU SAÇ DİPLERİNİ FRİKSİYONLA YEDİRİN. DURULAMAYIN SAÇINIZDA KALSIN SAÇ ANINDA SAĞLIKLI VE KALIN TELLİ BİR HALE GELİYOR, KOLAYCA ELİNİZ GEÇİYOR. BUNU KESİN UYGULAYIN ARKADAŞLAR ZATEN SAÇ GÜZELLEŞİNCE SAÇINIZI SALMAK İSTİYORSUNUZ YENİ SAÇLARINIZ ÇIKIYOR.
Benim saçlarım öyle dökülüyordu ki artık dipleri görünüyordu, sürekli dipleri çabucak yağlanıyordu. Ne zaman ki ısırganotu toniğini uyguladım ne dökülme kaldı, ne güçsüzlük ne yağlanma süper kolay, ucuz ve anında etkili bir formül uygulayın. Sadece aktardan 3-5 liralık kuru ısırgan alın evde 500 ml kadar suya büyük bir tutam atarak demleyin, kaynar suyu dökmeyin biraz fokurdaması gidince ısırganı bırakın. soğutun ve banyo sonrası başınızdan aşağı bocalayın diplerine heryerine yedirin ve tarayın. Kremsiz ne kadar kolay tarandığını görünce şaşıracaksınız ve saçlarınız hemen hacim kazanacak uzun süre yağlanmayacak...
verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler canım :) ama şu piyasa şampuanı kullanmayın diyosun ya saçlarım çok dökülünce panikledim eczaneden kepek şampuanı aldım saçımı temizlemedi bile. sonra onu bırakıp parabensiz diye lanse edilen nüde şampuan aldım saçlarımı berbat etti üstelik çok döktü. sonra ben de yeter ya ne olacaksa olsun diyerek döve kullanmaya başladım yani piyasa şampuanlarına geri döndüm. en azından temizledi yani diğer şampuanlardan daha iyiydi. napsam bilmiyorum kibir de karanfil kürü varmış uyguladım ben onu daha çok döküyor o yüzden bu bakımları uygulamaya korkuyorum ısırgan otu da ilk uygulamada çok döküyor mu? bir de şampuana doğum kontrol hapı katma olayı var bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle şunu bütün dermatologlar söyleyecektir ki çok köpüren şampuan iyi şampuan değildir. Sanırım sen köpürdükçe temizlendiğini düşünenlerdensin. Bazı doktorlar hiç şampuan kullanmayın ve saçınızı sadece suyla yıkayın önerisi bile yapıyorlar. Dove-Hacışakir falan hiçbiri farketmez hele kremliyse saç diplerinde plak şeklinde bir tabaka oluşturuyorlar ve saçın hava almıyor kireçlenme gibi oluyor ve dökülüyor.
Temizlenmedi diye birşey olmaz olamaz, olsa bile birkaç kez yıka derim,çünkü tıbbi şampuanların hiçbiri köpür köpür köpürmez çünkü asidik değiller. Isırgan bende dökmedi bazı bakımlar da baştan döker sonra saç çıkarır ama aksine anında dökülmemi durdurdu. Bu arada herşeye sadece bir kere yapmak üzere atlama saçının dengesini bozarsın. Doğum kontrol hapında hormon var diye mi öyle yapıyorlarmış:))) Sonuçta ısırgan ne hormon ne yağ ne kötü birşey atalarımızın kullandığı bir bitki birkeç kez denemeni öneriyorum, unutma durulamayacaksın direkt kullanacaksın. Diğer kürleri hiç duymadım ama sarımsak ve karanfili saç dibini yaktığı için sanki bakı9m yapıyor gibi hissettirdiğinden kullananlar var o bir hissiyat . Ben gerçekten de dökülmemi önleyen ve saç kalitesini arttıran kendim bizzat denediğim birşeyi yazdım ve saçla ilgili ısırganı araştır hatta kadınlar kulübünde de ısırganla saç uzatanlar vardı ben onlardan okuyup uyguladım yan etkisi de yok..
Sonuçta sen bilirsin ama herşeyden denemek saçını daha da yıpratır, yağlı kürleri ise hiç deneme....
evet canım östrojen hormonu varmış sanırım deneyenler memnun bir o aklımda şimdi bir de senin önerdiğin ısırgan otu. en kısa zamanda denemeye çalışacağım çok sagol yardımcı olduğun için...
Bütün saçından muzdarip arkadaşlara birkaç öneri;
1- Güzel saç önce sağlıklı olmalı ne yağlı ne çok kuru olmamalı, kepek sorununuz varsa, diplerde kolay yağlanma ve dökülme oluyorsa bilin ki saçınız sağlıklı değil.
2- Sağlıklı olmayan saça doğal şekil de veremezsiniz bu nedenle...
3- ASLA SAÇ KREMİ KULLANMAYIN UÇLARINA BİLE OLSA....
3- ASLA KREMLİ ŞAMPUAN VE PİYASA ŞAMPUANI (Panten-Elidor- Head&Shoulder vb. hepsi) KULLANMAYIN.
4- TIBBİ YÖNÜ OLAN KREMSİZ ŞAMPUANLAR KULLANIN VE MÜMKÜNSE DERMATOLOGLARIN ÖNERDİĞİ KREMSİZ ŞAMPUANLARI. ÖR: TRESAN(Isırgan otlu ve kremsiz)-PROZİNC (çinkolu), bir de dermatologların sık yazdığı buğday endospermli bir marka vardı eczanelere sormak lazım bu tip şampuanlar kullanın.
5- ASLA sıcak suyla yıkamayın, ya ılık ya da mümkünse soğuk suyla saçınızı yıkayın.
6- YAĞLA YAPILAN BAKIM KÜRLERİNİ ASLA UYGULAMAYIN. Yağlı bakımlar saç dibini tıkar ve saçınızın dökülmesini arttırır bir de saçtan temizlemesi çok zordur yıpratır. Yağlar ve kremler dökülmeyecek saçınızın bile (saç dibi kayganlaştığından) kendini bırakmasına sebep olur.
7 EN ÖNEMLİ BAKIMINIZ İSE ISIRGAN OTUNU DEMLEYİN SOĞUYUNCA SAÇINIZA TONİK OLARAK KULLANIN HER YIKAMADAN SONRA BUNU SAÇ DİPLERİNİ FRİKSİYONLA YEDİRİN. DURULAMAYIN SAÇINIZDA KALSIN SAÇ ANINDA SAĞLIKLI VE KALIN TELLİ BİR HALE GELİYOR, KOLAYCA ELİNİZ GEÇİYOR. BUNU KESİN UYGULAYIN ARKADAŞLAR ZATEN SAÇ GÜZELLEŞİNCE SAÇINIZI SALMAK İSTİYORSUNUZ YENİ SAÇLARINIZ ÇIKIYOR.
Benim saçlarım öyle dökülüyordu ki artık dipleri görünüyordu, sürekli dipleri çabucak yağlanıyordu. Ne zaman ki ısırganotu toniğini uyguladım ne dökülme kaldı, ne güçsüzlük ne yağlanma süper kolay, ucuz ve anında etkili bir formül uygulayın. Sadece aktardan 3-5 liralık kuru ısırgan alın evde 500 ml kadar suya büyük bir tutam atarak demleyin, kaynar suyu dökmeyin biraz fokurdaması gidince ısırganı bırakın. soğutun ve banyo sonrası başınızdan aşağı bocalayın diplerine heryerine yedirin ve tarayın. Kremsiz ne kadar kolay tarandığını görünce şaşıracaksınız ve saçlarınız hemen hacim kazanacak uzun süre yağlanmayacak...
Canım ben kür sürerek saçlarımı düzelttim bence hemen yargılamamalısın kürleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum kontrol hapı içerideki bezleri uyararak hormon salınımını arttırıyor bence dışarıdan etki etmez bu benim düşüncem. Ayrıca eğer saç çıkarıyorsa sadece başını eğerek yıka derim çünkü bu kez koluna bacağına vücuduna da değecek ve kıllanma problemi de yapabilir eğer hormonal olarak ciltten saç çıkarma etkisi varsa. Ben şahsen zannetmiyorum. Neyse kolay gelsin saç önemli birşey sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?