Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım toplu dolaşmaktan bıktım !! Saça doğal şekil verme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bak canım burda paylaştım yumurta ve yağ ile yaptığım bakımı http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735098 okuduğumu da gayet iyi anlıyorum her saç ve her cilt farklıdır ısırganotu denedim 2 ay bir faydası olmadı bu kür ile 2 ayda düzelmeye başladı sık kullanım plak oluşturabilir ve saçlarımı 2 ayda 2 hafta hiç bir şey sürmeyerek dinlendiriyorum bu tarz kürleri kullanırken dikkatlı olmak lazım haklısın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkesin tecrübesi ayrı ama göz kırpma işareti yapıyorsan ve bana illa ki yağlı yumurtalı bakım diyorsan benim yazdığımı okumamışsın diyorum. Yağlı kürlerin uzun vadede saç dökücü etkisi var bunu bilmiyorsan veya önemsemiyorsan beni ilgilendirmiyor, bana yaramaz diyip durma çünkü deneyip bilen bir kişiyim.

Arkadaşlar ben bu aşağıdaki kadınlar kulübü topiğinden öğrenmiştim ısırgan kürünü okuyun birçok kişi nasıl dökülmeyi durdurduğundan bahsediyor. Yumurtayla yağlarla uğraşmayın diye yazıyorum çok kolay. Bana yaramadı diyene de aldırmayın çünküsaçın özünü düzelten bir bakım ısırgan, öyle üstten parlatıp dipleri mahvetmiyor heryerini düzeltiyor ve uzun vadede saçlarınız gürleşiyor dipleri rahatlıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=521435&page=22&p=36210429#post36210429

Benim saçımda kına var bu ısırgan otu suyunu sacima doksem.bana da faydası olur mu acaba dökülmesinden biktim artik saclarim o kadar uzundu ki üstüne otururdum dokuluyo diye kestirdim surekli simdi nerdeyse omuzlarima geliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

youtube 'a "Easy waves/curls - no heat!" bu yazıyı kopyalayıp izle bak çok güzel, köpük olan uzun bigudilerden kullanmış

Benim de dalgalarım kötü duruyor, köpük çoğu zaman işe yarıyor bende. Tavsiye ederim.

Benim de saclarim ince telli ve yağlı kopukleyip kurutuyorum en azından biraz hacim kazandırıyor yagmur yersem dalgalı sac oluyor ısırgan otu dikkatimi çekti ben de uygulayacagım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saç uçlarına sürülen kremin ne gibi bir zararı var. Bir önceki yazınızı okuyunca çok yanlış yaptığımı farkettim ve daha bitmemiş yeni duran kremlerime bakmaya başladım

Saç uçlarına sürülen kremin ne gibi bir zararı var. Bir önceki yazınızı okuyunca çok yanlış yaptığımı farkettim ve daha bitmemiş yeni duran kremlerime bakmaya başladım

Ben de ucuna diye sürüyordum, ancak durularken başınızı eğiyor olsanız dahi doğruluyorsunuz vs., sonra saçı topluyorsunuz, hele ki bir de kalıntı kaldıysa o saç kuruyken de dibine sürülüyor ve saçınız hemen yağlanıyor dikkat edin... Uçlardan diplere de bulaşıyor ıslakken de kuruyken de, saç kremi zaten saça yapışan birşey özelliği o çıkmasın diye yapılmış bir ürün bunu asla tam olarak arındıramazsınız. Hele kremli şampuanlar çok çok zararlıdır, krem ayrıca zararlı da. Bakın ünlü kuaförlerin çoğunda sıradan bir muzlu şampuan kullanılır krem de kullanmazlar. Bütün piyasa şampuanlarınızı (panthene-Elidor vb. ve bunların kremlerini kaldırın ve hatta atın) Ne zaman krem kullansam saç dibim akşamında yağlanıyor ve cılız görüntüye bürünüyordu benim. ama ısırgan kürüyle hem çok kolay kremsiz çok kolay taranıyor hem süper bakım yapıyor ve dökülmeyi durdurup gürleştiriyor. Daha ne isterim. Tresan-Prozinc(çinkolu) -Placenta (buğday endospermli)-Ketoral(saç dibini ve mantarlarıkepekleri temizleyen şampuanlar kullanın ve bu şampuanlar çok köpürmez. Çok köpüren şampuandan da kaçın her zaman. Bazı doktorlar sadece suyla yıkayın önerisi bile verirler hatta...

Yani bunları biraz uygulayın ve saçınızı kontrol edin....Ben çok çok faydasını gördüğümden heryere yazıyorum çok çektim çünkü saçlarımdan. Yukarıda verdiğim topic adresine de bakın kimisi bana yaramadı diyor ama, eksik uygulama veya durulayarak uygulama yapmış olabilirler topic sahibi kızın yazdıklarını özellikle okuyun...Krem haricinde YAĞLA YAPILAN kürleri de uygulamayın saçı çok ağırlaştırıp diplerde kalkerli bir tabaka oluşturup saç dibine baskıyla dökülmesine sebep oluyorlar...

Isırganı uygulayın canım...

Mesela ben madem yapı sürecektim onunda faydalı olduğunu söylüyorlar sizce zararlı mı? Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim

Mesela ben badem yağı sürecektim onunda faydalı olduğunu söylüyorlar sizce zararlı mı? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Canım yağlı bakımlar zararlı ve zamanında ben de kullandım dipleri tıkıyor, uca sürersen de arındırmak için çok şampuanlıyorsun kısaca yumuşatmak dışında hiçbir etkisi yok, aksine dökücü ve ağırlaştırıcı etkileri var. Iısrgan, Tarçın suyu, sinameki suyu kürleriyle doğal bal ve doğal tortulu sirke kürlerini yani su bazlı kürleri banyoda son durulama olarak kullanmanı dibine ve ucuna sürmeni bol bol yedirmeni öneririm. Dermatologlar da yağlı kürleri, kremleri ve kremli şampuanları önermiyor saç döken ve saç dibini tıkayan etkileri nedeniyle. İlk başta yumuşatır yağlı bakımlar ama dökülme nedenidir aslında.

Badem bir de soğuk pres olacak, saçın uzunsa o küçücük şişe yetmeyecek, acılaşmamış olması lazım falan, saçtan arındırması ayrı sorun...Su bazlı bakımları öneririm...dermatologlar da bu yönde öneriyorlar çünkü...

Arkadaşlar, özellikle yağlı bakım yapmayı kafasına koyanlar ya da illa ki krem kullanacağım diyenler...Saç dökülmelerinde sık kullanılan bir dökülme karşıtı yöntem vardır MEZOTERAPİ...Bunun asıl amacı saç diplerindeki birikintilerin, kepek gibi saçın hava almasını önleyen kalıntıların önce sökülmesi ve ardından da vitamin enjeksiyonu ile destek vermektir. Hiç ucuz bir yöntem değildir, bir üye yazmıştı 1.400 Tl ve kafanıza iğneler batırılıyor...Neyse bu yöntemin amacı saçlı derideki birikintileri atmak öncelikle ve bu birikintiyi neler yapıyor saç kremleri, kremli şampuanlar, yağlı, yumurtalı bakımlar, jöle ve spreyler vb... Bunları bu kadar pahalıya arındırmaya çalışacağınıza kullanmayın öncelikle. Ardından doğal sirkeli suyla saç diplerinize banyo çıkışı temizlik yapın özellikle diplerinizi arındırmak için friksiyonla, sonra benim özellikle önerdiğim ısırgan suyunu kullanın. Bir de tıbbi şampuanlar kullanın. Saça sıcak su sürmeyin, kan değerlerinizi test ettirin, hipotiroid ve Pko gibi hormonal hastalıklarınız var mı onları kontrol ettirin başta o sorunları çözün...

Yoksa en pahalı şampuanları ve kremleri bakımları ve maskeleri denemiş birisi olarak yağlı hiçbir bakımın faydası değil zararını gördüğümü söylemeliyim özellikle uzun vadede. Gençken saç diplerinizdeki birikim fazla olmaz ve gençliğin de enerjisiyle yağla kremle sadece yumuşayan saçınızı düzeldi zannedersiniz. AMA ZAMANLA SAÇ DAHA ELEKTRİKLİ HALE GELİR VE ÖZELLİKLE SAÇTA KREM ARTIĞI ÇOK KALIR SAÇ KREMİ ZOR ARINIR, DİPLER YAĞLI UÇLAR KURU OLUR BİRSÜRÜ SORUN VE ÖZELLİKLE DÖKÜLME OLMAYA BAŞLAR...

Siz bilirsiniz sonuçta ama dermatologlar da , bilinçli kuaförler de asla yağ, krem vb. kullanmazlar, kullandırtmazlar...Bu arada sert ve amonyaklı boyalardan da uzak durun amonyaksız boyalar kullanın...Kanser riski nedeniyle ve amonyaklı boya saç telinin plaklarını aralar açar pul pul yapar işte o pulların arasına boya işler. Boya aktıkça da saçın kuruduğunu görürsünüz. Ama amonyaksız boya daha hafiftir, kanserojen etkisi de en azından amonyaksız olduğundan daha hafiftir. Amonyaklı boyalar boşuna genzinizi ve saç derinizi yakmaz...

Merhaba :)
Ben bi konuda yardim isticektim de bu anlattiklarinin yaninda dogal yollardan sac yumusatmayi biliyo musun sac kremi falan kullanmak istemiyorum hemen yaglandiriyo kepek falan yapiyo napicagimi sasirdim

Merhaba :)
Ben bi konuda yardim isticektim de bu anlattiklarinin yaninda dogal yollardan sac yumusatmayi biliyo musun sac kremi falan kullanmak istemiyorum hemen yaglandiriyo kepek falan yapiyo napicagimi sasirdim

Aktarda ısırgan otu al ve evde 500 ml kadar suyu kaynat, üzerine büyükçe bir tutam ısırgan at, soğut sonra banyoya girerken bu soğuk ısırgan suyunu saçını YAĞSIZ VE KREMSİZ BİR ŞAMPUANLA YIKADIKTAN SONRA SAÇLARINA KOMPLE BOŞALT DİPLERİNİ UÇLARINA ELİNLE İYİCE YEDİR VE FAZLA SUYUNU SIKTIR VE DURULAMA. SAÇIN BÖYLE ÇOK ISLAKKEN DİŞLİ TARAKLA DEĞİL DİBİ YASTIKLI TARAKLA TARA. Kesinlikle kremsiz tertemiz 4 gün gidiyor ve saçını hem kaliteli gösteriyor hem kepekleri gideriyor.

Daha önce de yazmıştım ısırgan suyu herşeye deva. Bunu da her banyo sonunda kullanmalısın dolapta 4-5 gün duruyor...Isırgan şampuanı,ketoral, placenta veya Prozinc gibi tıbbi şampuanlardan kullan. Saçını ipek gibi yapan kremler hem elektriklendiriyor, hem diplerini mahvediyor. Isırgan suyu veya Tarçın suyu, yeşil çay, sinameki çayı gibi bakımlar çay demler gibi demlenerek saça uygulandığında harika sonuçlar veriyor, saçı yormuyor ve dökülmeleri önleyip yumuşatıyor kepek zaten saç derisinde biriken krem artıklarından, kötü şampuanların , kremli şampuanların artıklarından oluşuyor.

Isırgan-Tarçın-Sinameki-Yeşilçay demlenerek ve soğutarak saçını duruladıktan sonra iyice 500 ml kadar yedireceksin fazlasını sıkacaksın ve püf noktası ASLA DURULAMAYACAKSIN BU TİP BAKIMLARI. Bir de ballı su ve tortulu doğal sirke ile yapacağın bakım var. Tortulu sirke çok ucuz değildir aktarlarda satılır işlem görmemiştir , rafine değildir bu yüzden rahat kullanırsın onu da yine 500 ml suya yarım çay bardağı kadar ekle aynı sistem durulamadan özellikle saç dibi kepeğinde çok güzel sonuç verir. Ama benim özellikle önerdiğim ve herşeye dökülmeye -kepeğe-kuruluğa-inceliğe -yağlanmaya hepsine iyi gelen bakım ISIRGAN SUYU TONİĞİDİR.

Canım ben saçlarımı yıkayıp biraz köpük sürüyorum hafif nemli kalacak şekilde kurutuyorum. Bigudiyle sarıyorum öyle yatıyorum. Sabah lüle lüle oluyor hemde saçlar ısıyla yıpranmıyor

çok teşekkür ederim evdeki şampuanlar da bitti zaten dediklerine bi göz atıyım yarın da ısırgan alırım inşallah işe yarar :)

çok teşekkür ederim evdeki şampuanlar da bitti zaten dediklerine bi göz atıyım yarın da ısırgan alırım inşallah işe yarar :)

Ben de buradan saç dökülmesi başlıklarından birinden görmüştüm saçlarım çok dökülüyordu aynı dertten muzdarip bir arkadaş yapmış ay ay görüntülemişti saçlarının güzelleşmesini, bazıları ısırgan sert yaptı dese de ısırgan saçın kalitesini arttırıyor ve dökülme falan kalmıyor. Benim saçım sarı, işlem görmüş açıcılarla balyaj var yani benimki kadar kuru saç olmaz herhalde ve ellerimi saçımdan alamıyorum öyle güzelleştirdi ısırgan, birsürü pahalı bakımdan çok önde. Isırgan olur ama olmadı dersen de diğer tarçın-sinameki, yeşil çay, doğal ballı veya sirkeli suyu dene canım Sirke mayalı-tortulu sirke olacak ama canım. Kolay gelsin sonuçta o kremleri ve kremli şampuanları kullanmayınca bile saç kendine geliyor bu kürlerle de arındırısın kardeşim. Ben de çok etkili oldu herkese göre değişebilir ama çok kişi ısırgan suyundan çok güzel sonuçlar almış başka saç başlıklarından bakabilirsin kardeşim, kolay gelsin...

tekrar cok tesekkur ederim saclarimi yeni kestirdim şu ara bi kendine gelmesi icin ugrasicam dediklerinizi uygulucam :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…