- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Saçlarını kestir çok kısahanımlar siyah saçlarımı yıllardır siyah boyalıydı daha doğrısı dört numara boyalıydı evde açayım ve kendim yapayım dedim.
Açıcı aldım kuaför malzemeleri satan bir dükkandan sanırım fazla tuttum saçım şu an turuncu ve uçları artık yok(((
Mısır püskülü gibi.kahveye bıyayacağım ama içine yağ bişiy önerebilir misiniz acaba saçlarımı kurtaracak
bence hemen üstüne boyama benimde böyle olmıuştu 1 hafta bekleyip kuaförde düzelttirmiştim. ama kuaför secimide cok önemli onlarda üstüne yakabiliyorhanımlar siyah saçlarımı yıllardır siyah boyalıydı daha doğrısı dört numara boyalıydı evde açayım ve kendim yapayım dedim.
Açıcı aldım kuaför malzemeleri satan bir dükkandan sanırım fazla tuttum saçım şu an turuncu ve uçları artık yok(((
Mısır püskülü gibi.kahveye bıyayacağım ama içine yağ bişiy önerebilir misiniz acaba saçlarımı kurtaracak
Hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz ama önce gidip kırık uçları kestirmeniz gerekir.hanımlar siyah saçlarımı yıllardır siyah boyalıydı daha doğrısı dört numara boyalıydı evde açayım ve kendim yapayım dedim.
Gliss 'in şampuanini kremini,bakim suyunu kullan benim lastik gibi saçlarımı kısa sürede toparladı.YOk mu önerisi olan
Şimdi açık yer varsa git hemen bence kuaforeHanımlar saçlarım turuncu şu an böyle işe gidemem ki yarın.kuaföre kesime de yarın gidebikirim.elimde 7 numara boya var boyayım mı ypksa acil kuaföre mi gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?