Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşil mavi oldu yardım lütfen

mihribn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
42
0
36
Ankara
merhabalar bal kumral üzerine sarı röfleli saçlarım vardı bende üzerine 11/1 kolaeston boya sürdüm turunculaşmasını engellemek içinde igoranın 0.22 nosundan biraz ekledim boyadım sonuç saçımın ana rengi gri yeşil gibi koy bi renk oldu röflelerimse mavi oldu berbat durumda şimdi sarı saçtan eser kalmadı şimdi koyu bi renkte istemiyorum ne yapsamda bu mavi ve yeşillikten kurtulsam bi fikriniz varmı

canım bi foto koysan tam olarak ne olduğunu görüp ona göre bişey söyleriz?

Son düzenleme:
şuan foto koyamıyorum maalesef ama baya kötü durumda saçlarım sağolun en iyisi kuaföre gitmek sanırım inşallah iyice berbat etmem

forumda bi arkdaşımızda 11.1 e boyamış sadece masmavi olmş saçları. ilginç boyada mı bir bozukluk varki :S canım sen direk kuaföre git o düzeltir inşallah yıpranmaz saçlarn

bencede hemen bi kuaföre git...o kadar mavilik nasıl oldu bende sarı röfleli sacımı kumrala cevirmek istiyorum ama en mantıklısı yine kuaför olcak sanırım...

11/1 boyanın rengi neydi cnm senin?

11/1 açık küllü sarı boyadım istesem böyle bi mavi renk tutturamam sanırım yeşil üzerine mavi röfle oldu anlamadım hiç nedenini

Böyle olmasi gayet normal. Küllü tonlarda bir miktar mavilik vardir zaten, üstüne sen de katmissin bir miktar. Neden gerek duydun ki buna? Saclarinda turunculuk olsa neyse ama röfleli saclarda küllüler bile mavilik/yesillik yapabiliyor. Bir süre bekle, yikadikca akar ama grimsi olabilir, gri istemiyorsan 10.3 numara alip boya saclarini.
Su an saclarinin rengi koyu mu acik mi? Bir resmini koy istersen.

aslında burda bi arkadaşa sormuştum oda igora 0.22 ekle saçların turunculaşabilir dedi bende ekledim böyle olcağını tahmin etmedim tabiki. saçlarım koyu bi renk değil açık birenk gri gibi aralarda dorelikte var arka taraflarda biraz kalmış boya girmedi heralde oralara röflelerimde mavi oldu gri yeşi arası bi rengin üzerinde mavi röfle var 10.3 kapatırmı sence bunları bide hangi marka boyayım

O 0.22 mavi boya turunculasmasin diye degil turunculugu kapatmak icin kullanilir. Acik renk, röfleli sac üzerine küllü tonlari uygulayan bir cok arkadas yesillenmeden sikayetci. Acik renk zemine ne renk boyarsan aynen tutar, zaten acik olup boyarken acilmayacagi icin turunculasmaz.
Sac rengini görmem lazim. 10.3ten acik bir renkse kapatir, 10.3ten koyuysa daha koyu bir renge boyamalisin. Saclarinin gün isiginda resmini cek koy, yüzünü kapatip koyabilirsin.

şuan çekip koyamıyorum ama boyamadan önceki resmi var onu ekleyim bu saçımın üzerine boyayınca yeşil ve mavi oldu işte yoksa rengi iyiydi ben biraz daha açık olmasını istemiştim sadece. sanırım 10.3 açık kalır bi koyusunumu boyasam yani 9.3 mü olur yada 9.5 mi ki
http://d1201.hizliresim.com/t/s/222uu.jpg

Bu sac baya acik bir renk bunu küllü sari + mavi boya ile boyamak hic akillica degil dogrusu ama olan olmus artik simdi mavilikleri kapatmaya bakalim. Sana demiyorum sana akil verene diyorum yanlis anlama...

Cok acil boyaman gerekiyor sanirim. Bu resimdeki gibi mi acikligi. Eger böyleyse 9.3 uygun, bu dore sari demek yani altin yansimali sari. Tabi senin saclarin mavimsi oldugu icin altin yansimali tutmayacak bu renk. Nasil ki turunculugu kapatmak icin mavi kullaniyoruz, maviligi kapatmak icin de altin tonlar uygun olur.

Bazi markalar renkleri farkli numaralandiriyor. Schwarzkopf'un boyalari (igora, palette vs.) altin yansimayi noktadan sonra 3 olarak degil 5 olarak ifade eder. Yani eger Igora alacaksan 9.5 almalisin. Ilk boyamada tam olarak kapanmayabilir merak etme bir kac boyamaya oturacaktir renk.

çok teşekkürederim canım daha açık gibi saçım ama daha fazla riske girmeyim ben 9.5 alıyım ve boyayım inşallah mavilikleri kapatırım ilk başta önemli olan mavileri kapatmak benim için

çok teşekkürederim canım daha açık gibi saçım ama daha fazla riske girmeyim ben 9.5 alıyım ve boyayım inşallah mavilikleri kapatırım ilk başta önemli olan mavileri kapatmak benim için

Rica ederim... :87:
9.5 cok ilk boyamada koyu olabilir ama zamanla akar, acilir. Renk iyice oturunca 9.5 ile boyamayi birakip istedigin tonlarla boyayabilirsin. Igora alacaksin degil mi?

Rica ederim... :87:
9.5 cok ilk boyamada koyu olabilir ama zamanla akar, acilir. Renk iyice oturunca 9.5 ile boyamayi birakip istedigin tonlarla boyayabilirsin. Igora alacaksin degil mi?

igora alırım evet bulamazsam heryerde olmuyo çünkü palette alırım bunlarda no aynı sanırım
tekrar teşekkürederim canım

saçımı palette 9.5 le boyadım yeşillik ve maviliği kapattı gibi önlerde çok hafif gri röflem var oda bi dahaki sefere kapanır galiba

Bu arada konuyla alakalı değil ama ben saç rengini çok beğendim , ne renk bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…