Bu sac baya acik bir renk bunu küllü sari + mavi boya ile boyamak hic akillica degil dogrusu ama olan olmus artik simdi mavilikleri kapatmaya bakalim. Sana demiyorum sana akil verene diyorum yanlis anlama...
Cok acil boyaman gerekiyor sanirim. Bu resimdeki gibi mi acikligi. Eger böyleyse 9.3 uygun, bu dore sari demek yani altin yansimali sari. Tabi senin saclarin mavimsi oldugu icin altin yansimali tutmayacak bu renk. Nasil ki turunculugu kapatmak icin mavi kullaniyoruz, maviligi kapatmak icin de altin tonlar uygun olur.
Bazi markalar renkleri farkli numaralandiriyor. Schwarzkopf'un boyalari (igora, palette vs.) altin yansimayi noktadan sonra 3 olarak degil 5 olarak ifade eder. Yani eger Igora alacaksan 9.5 almalisin. Ilk boyamada tam olarak kapanmayabilir merak etme bir kac boyamaya oturacaktir renk.
küllü renge boyamadıgın sürece hiç bir yeşillenme olmaz ama bu sacı da kurtarmanın tek yolu saçı koyulaştırmak olacaktır bu yuzden palette 9.0 numarası tam bir kapatma saglayacaktır .
Sanırım Araya küllü girmiş korkma hemen ıyı bı kuaföre git sacındakı saçma boyayı sacına zarar vermeden akıtsın eskı sacına dönersin
akıtmaktan başka çözüm yok mu acabadore yansımalı bir boya kullansam nasıl yapar ki? off...
Üstünden çok geçmiş ama şuan aynen saçım senin gibi oldu igora yaktı beni nasıl duzelttin saçını çıldırcammerhabalar bal kumral üzerine sarı röfleli saçlarım vardı bende üzerine 11/1 kolaeston boya sürdüm turunculaşmasını engellemek içinde igoranın 0.22 nosundan biraz ekledim boyadım sonuç saçımın ana rengi gri yeşil gibi koy bi renk oldu röflelerimse mavi oldu berbat durumda şimdi sarı saçtan eser kalmadı şimdi koyu bi renkte istemiyorum ne yapsamda bu mavi ve yeşillikten kurtulsam bi fikriniz varmı
merhabalar bal kumral üzerine sarı röfleli saçlarım vardı bende üzerine 11/1 kolaeston boya sürdüm turunculaşmasını eng klellemek içinde igoranın 0.22 nosundan biraz ekledim boyadım sonuç saçımın ana rengi gri yeşil gibi koy bi renk oldu röflelerimse mavi oldu berbat durumda şimdi sarı saçtan eser kalmadı şimdi koyu bi renkte istemiyorum ne yapsamda bu mavi ve yeşillikten kurtulsam bi fikriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?