Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşil mavi oldu yardım lütfen

merhaba benim saçlarımda bal sarısı turunculuklar yogun haliyle dore-bakır yansıyor.bundan da hic memnun degilim burdan aldıgım tavsiyelerle majirel küllü açık kumral yada marijel küllü sarıyla boyayıp turunculugu gitsin diye düşündüm arkadasın basına bole birsey gelmis :S acaba yanlıs mı dusunuyorum sadece 0.22 igora mi yapmak lazım:S

0.22 igora ve benzeri ürünler profesyonel kullanım içindir. evde kullanırsanız gri-mavi-mor gerçekte var olmayan tuhaf saç renkleri elde edersiniz. hele ki turuncu zemindeki röflelerde inanılmaz kötü duruyor o griler. lütfen yapmayın. koyu bir renge boyamadan düzeltemezsiniz...

Çok güzelmiş önceki saçların aynı benim boyatmadan önceki saçlarım gibi çok üzüldüm. Umarım çabucak kurtulursun bu sorundan.

Arkadaşlar saçlarım sarı tonlarında aralarda balyaj var dip boyası yapmak istedim 12.1 igora aldım saçlarım siyah olduğu için dipleri ancak açıyor ama bu defa da balyaj olan sarılara gelen boya bana bir sürpriz yapıp yeşil mavi gibi bir renk oldu ne yapabilirim bilen var mı yardımcı olur musunuz? bu durumdayım

küllü renge boyamadıgın sürece hiç bir yeşillenme olmaz ama bu sacı da kurtarmanın tek yolu saçı koyulaştırmak olacaktır bu yuzden palette 9.0 numarası tam bir kapatma saglayacaktır .

Sanırım Araya küllü girmiş korkma hemen ıyı bı kuaföre git sacındakı saçma boyayı sacına zarar vermeden akıtsın eskı sacına dönersin

küllü renge boyamadıgın sürece hiç bir yeşillenme olmaz ama bu sacı da kurtarmanın tek yolu saçı koyulaştırmak olacaktır bu yuzden palette 9.0 numarası tam bir kapatma saglayacaktır .

Peki o zaman aralardaki koyular ne olur ki diplere direkt 9.0 kullansam olur mu yani çünkü uçlarda yok sadece diplerde bu durumdayım

Sanırım Araya küllü girmiş korkma hemen ıyı bı kuaföre git sacındakı saçma boyayı sacına zarar vermeden akıtsın eskı sacına dönersin

akıtmaktan başka çözüm yok mu acaba dore yansımalı bir boya kullansam nasıl yapar ki? off...

saçların cok uzun degil zaten fakat sadece diplerini boyama eşit tonlar olsun hepsini boya cunki eski saç renginde hangi tonlar kullanılmış bilinmiyor o yuzden tutturamazsın zaten bi de diplere küllü yapmışsın neye boyarsan baya dibiyle uçları aynı olmayacak . 9 numara boya da saçlarının balyaj olmayan kısmına cok yakın bir renk kızıl barındırmayan. fakat 3 veya 5 yansıması olanlar da bakırlık olur her zman

keşke boyamadan once burda bi sorsaydın yaa burdan henüz dip boyası yapmamış yapmak isteyen varsa aynen senın saçların gibiyse lorael 02 numaralı mavi toz olmayan cok az açıcı barındıran ve saçı yıpratmayan krem serisi var cok güzel dipleri açıyor onu tavsiye ederim..

Üstünden çok geçmiş ama şuan aynen saçım senin gibi oldu igora yaktı beni nasıl duzelttin saçını çıldırcam

Bir iki yıkama ya geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…