bende de aynı dert var....saçlarımı yaktım ve beyazlarım var...maalesef uzatmak zorundasın....benim saçlarım koyu .....kına yapıyorum hem beyazlarım kapanıyor hem deçok çabuk uzatıyor
Benim de beyazlarım var ve saçlarım boyaya kesinlikle gelmiyor. 2 kere saçlarımı boyatmıştım ve resmen kel kaldım. Saçlarını renkten renge boyayan, her türlü işlemden geçen(maşa, fön, sprey vs.) ama hala da saçları gür olanlara hayret ediyorum ve çok imreniyorum Özellikle spikelere bakıyorum saçları ne kadar çok ve kırıksız oysaki hergün o saçlar yapılıyor.
Neyse :) ben de kına yakıyorum artık kına, siyah çay, biraz rastık, ceviz yaprağı ve yumurta sarısı karııştırıp öyle yapıyorum boyamı. Hme beyazlarım kapanıyor hem saçlarım yıpranmıyo :))
Doanın saç kremi ve keratin maskesini ben çok beğendim. O berbat kırık saç uçlarını bile biraz adam etti..
Konu sahibi arkadaşım kesinlikle marketlerdeki kozmetik şampuanları bırak. Sülfatsız ve dimetikonsuz şampuanlar kullan. Tek tek incele şampuanları. Mesela Otacının zeytinyağlı defne şampuanı var sülfatsız ve dimetikon yok kokusu güzel deil ama saçlar yumuşacık yapıyor, saç derisi böyle nefes alıyor, ferahlatıyor.
Son düzenleme: