Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarımı boyattim avuç avuç döküldü simdi sorun bitti:)

Xena95

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
19
0
6
İstanbul
Kızlar saçlarımı boyatayim dedim bin pisman oldum Ömrüm boyu denemedigim sampuan kalmadı bu yumurta sirke maskesini yaptım koku arınmadı normalde saclarım gürdü ve her banyoda yıkanırken iki avuç saç dökülür mu ? Hem de gliss kullandım sonra onceden kullandığım parabensiz sampuan aklıma geldi down under fruit bir cok markanın sampuanlarina baktım fiyatlar cok uçuk mlda dusuk en iyisi onu alayım dedim gittim ve cok guzel geli saçlarıma artık dökülmem azaldı gecende gratiste indirim vardı yine aynı marka farklı seri gonul ister o seriyi kullanmak ama gereksiz pahalı urban care bio keratin dökülme karşıtı maskesini aldım ve sonuc şaşırttı beni cidden dökülmem %90 azaldı ve bulabildiğim en ucuz sampuan kokuları gerek icerik olarak harika zaten ve yorumlarınızı bekliyorum :)

urban care bende kullandım bir süre aynı seri ama bir anda saç dökülmem çok arttı bıraktım bende.

mevsimselde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…