- Konu Sahibi victoryvivi
-
Çok zahmetli bir kür ama etki gösterdiğine göre yapmaya değerEvet yavaş yavaş bebek tüyleri çıktığını görüyordum saç diplerimde. Hani şu kısacık olup çıkarken tokaya falan girmeyip insani kizdiran tuylerden. Ben tembellikten bıraktım ama devam edeceğim kesinlikle.
Neden öyle dediniz?Biraz açıklarmısınız?Melatonin icmeyin arkadasim..
Çok zahmetli bir kür ama etki gösterdiğine göre yapmaya değer
Bence kesinlikle değer. Diğer kürlerden fayda görülmeyince zaten onların emeği boşa gitmiş oluyor. Bunda en azindan emek verilince karşılığını alıyorsun ki ben sadece iki defa yapip gördüm o tüyleri. İnternette araştırınca ve faydasını gören insanları okuyunca insan daha bir gaza geliyor:) hava sicakken maskeyi kafada 2 3 saat tutmak eziyet, ben bir de streç filmin dışına havlu sariyorum iyice sıcak oluyor. Hava serinlesin hemen tekrar yapmaya başlayacağım.
Benim annem ve kızkardeşim kazıttı. Faydası oldu. Kan değerleri ve b12 değerleriniz düşük mü acaba? Onun çok etkisi oluyor çünkü.herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ
Ya da tanıdık çevrede ?
Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum
b12 değerim haddinden fazla yüksek:)Benim annem ve kızkardeşim kazıttı. Faydası oldu. Kan değerleri ve b12 değerleriniz düşük mü acaba? Onun çok etkisi oluyor çünkü.
O zaman en önemli unsur beslenme ve stres diyorum.krem kullanmayalı seneler oldu zaten
Bilemedim o zaman . Yaşadığınız yerin suyu havası da etkili olabilir. İnşallah bir çözüm yolu bulursunuzb12 değerim haddinden fazla yüksek:)
Zeytinyağlı sabun ile yikasaniz saçınızı..çok fazla kimyasal içeren sampuanlarda saç dokulmesine neden oluyor...Denemediğim kür kalmadı
2 senedir uğraşıyorum
Kıs mevsiminde azalıyor dökülme ancak yazın resmen coşuyor
Deniz güneşe de maruz kalmıyorum aslında
Klasik
Badem yağı
Susam yağı
Jojoba yağı
Z. Yağı
Sarımsak kürü
Lavanta kürü
Isırgan kürü
Karanfil kürü
Solgar biotin hap
Evigen ampul
Bepnten ampul
Bemiks ampul
BUNLARIN yanında dermatolog bir karışım verdi onu kullandım
Şampuan olarak da zigavus
yok canım
nazara cabuk gelıyorum evet olabilirSenin saclar nazara gelmiş...
Sonuc yok.Neden dokuldugunu bulamadik.Saclarimiz asiri seyrek cogu yer kel.2 parmak kalinliginda bile degil saclarim.Hala care ariyorum tabi.Sigir iligini yaptim.En cok ise yarayan sey .Saf zeytinyaginin icine 1 avuc soyulmus sarmisak koyup 1 hafta beettim karanlikta.Onu surdum hergun. Bu dikulmesini durdurdu.Kuzenim dermapen yaptirdi cok acili bir islem fayda etmedi. 15 yildir filan yasiyorum bu sorunu.34 yasindayim.Umarim bulursunuz caresini.Sizinki stres kaynakli dokulme gibi gorunyor.sizde sebep ne oldu peki dökülme için
şuanda nasıl kel kaldınız yani hiç mi sacınız yok ya da care arıyor musunuz
Umarım siz de bulursunuzSonuc yok.Neden dokuldugunu bulamadik.Saclarimiz asiri seyrek cogu yer kel.2 parmak kalinliginda bile degil saclarim.Hala care ariyorum tabi.Sigir iligini yaptim.En cok ise yarayan sey .Saf zeytinyaginin icine 1 avuc soyulmus sarmisak koyup 1 hafta beettim karanlikta.Onu surdum hergun. Bu dikulmesini durdurdu.Kuzenim dermapen yaptirdi cok acili bir islem fayda etmedi. 15 yildir filan yasiyorum bu sorunu.34 yasindayim.Umarim bulursunuz caresini.Sizinki stres kaynakli dokulme gibi gorunyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?