Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çok zahmetli bir kür ama etki gösterdiğine göre yapmaya değer

Çok zahmetli bir kür ama etki gösterdiğine göre yapmaya değer

Bence kesinlikle değer. Diğer kürlerden fayda görülmeyince zaten onların emeği boşa gitmiş oluyor. Bunda en azindan emek verilince karşılığını alıyorsun ki ben sadece iki defa yapip gördüm o tüyleri. İnternette araştırınca ve faydasını gören insanları okuyunca insan daha bir gaza geliyor:) hava sicakken maskeyi kafada 2 3 saat tutmak eziyet, ben bir de streç filmin dışına havlu sariyorum iyice sıcak oluyor. Hava serinlesin hemen tekrar yapmaya başlayacağım.

Benim annem ve kızkardeşim kazıttı. Faydası oldu. Kan değerleri ve b12 değerleriniz düşük mü acaba? Onun çok etkisi oluyor çünkü.

polikistikmisiniz?
yontem olarakda sampuaninizin icine dogum kontrol hapi atin
ve bol bol sut yogurt tuketin

Yok sürüp en az yarım saat bekliyorum bazen 1 saat de oluyor. Sonra vegan şampuanla yıkıyorum (ben otacının portakal-tarçınlısını kullanıyorum) en son sulandırdığım elma sirkesini saçlarıma iyice yedirip duruluyorum. Banyodan so ra da saç için bakım yağı kullanıyorum sabaha muhteşem oluyor.

Burada verdiğim tarif fermante olduğu için kısa sürede etki ediyor, çok yoğun. Fermante etmeden sadece pirinci suda bekleten ve bu su ile saç durulama yapan da var ama en etkilisi fermente edilmiş olanı.

Bu arada biraz ekşi kokuyor. Sürmeden önce aronatik yağ ekleyebilirsin. Benim elimde olmadığı için gıda için olan yoğun vanilya aroması kullandım sıvı olanından 2 damla kadar. O da işimi gördü

Denemediğim kür kalmadı
2 senedir uğraşıyorum
Kıs mevsiminde azalıyor dökülme ancak yazın resmen coşuyor
Deniz güneşe de maruz kalmıyorum aslında
Zeytinyağlı sabun ile yikasaniz saçınızı..çok fazla kimyasal içeren sampuanlarda saç dokulmesine neden oluyor...

Saç kazitmaya gelince bence guzel olur..

Senin saclar nazara gelmiş...

Kazıtmak yerine kısa kestirip bakım yapsanız daha iyi olmaz mi?
Hem kazitinca peruk takacaginiz için saçlarınız hava almaz ve çok da istediğiniz sonucu alacağınızı düşünmüyorum.

sizde sebep ne oldu peki dökülme için
şuanda nasıl kel kaldınız yani hiç mi sacınız yok ya da care arıyor musunuz
Sonuc yok.Neden dokuldugunu bulamadik.Saclarimiz asiri seyrek cogu yer kel.2 parmak kalinliginda bile degil saclarim.Hala care ariyorum tabi.Sigir iligini yaptim.En cok ise yarayan sey .Saf zeytinyaginin icine 1 avuc soyulmus sarmisak koyup 1 hafta beettim karanlikta.Onu surdum hergun. Bu dikulmesini durdurdu.Kuzenim dermapen yaptirdi cok acili bir islem fayda etmedi. 15 yildir filan yasiyorum bu sorunu.34 yasindayim.Umarim bulursunuz caresini.Sizinki stres kaynakli dokulme gibi gorunyor.

Umarım siz de bulursunuz

Benimde saçlarım çok dökülüyor öyle böyle değil, ben shen min diye bir ürüne başladım, şu an da dökülmem azaldı siz de araştırıp kullanabilirsiniz bence. kazıtmak büyük cesaret

Benim neredeyse orta okuldan beri dökülüyor şuan 27 yaşındayım siz düşünün. Senelerdir de demir eksikliğim vardı hem de baya ağır eksiklik. Demir eskiliğinin bu denli saç dökülmesi yaptığını öğrendiğimde saçlarımın çoğu gitmişti (çocukken tokalara sığmayan saçım olmasına rağmen) aynı zamanda b12 eksiliği de varmış hepsinin tedavisini oldum ama yerine gelmedi tabi. Bu süreçte sizin gibi çeşitli şeyler denedim yağlar şampuanlar vs. Biri biraz etki etse bir süre sonra etkisini kaybediyordu. Klasik bepantol bemix evigen ampul karışımını da denedim en İyi o etki etmişti ama aylar sonra o da alerji yapmaya başladı bırakmak zorunda kaldım.

En son pes etmiştim artık hiçbirşey yapmıyordum ki bir şekilde bitkisel şeyler çıktı karşıma. Kardeşim bıttım sabunu almış. Lavanta almış. Onları kullanmaya başladım bir de sulandırılmış sirke tabii. Saçlarıma inanamıyorum artık. Bir tutam saçım da olsa elim saçıma gidiyor yumuşacık parlak eskiye göre gür görünüyor. Çok memnunum kısacası. Hala saçlarım çok az toplayınca iki parmak kadar ama dediğim gibi senelerdir dökülüyor ben eski haline dönmesini beklemiyorum :) Dökülmesi de yok denecek kadar ben çekince bir iki tel yoksa yok. Banyodan sonra en az bire iki oranında sulandırdığım sirkeyi saç diplerinden aşağıya doğru akıtıyorum. Sonra da lavanta suyunu döküp durulamadan bırakıyorum. Sirke kokusu da olmuyor saç tellerimde bile bireysel güçlenme fark ettim :)

(lavanta suyunu da bir bardak kaynayan suya bir tatlı kaşığı lavanta atıp ağzı kapalı 5dk kaynatıyorum sonra süzüp soğur soğumaz kullanıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…