Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saç dökülmesine neden olan tahlillere bakıldı .

ben de hayranım
saclarım omuzumda ama uzun saclı olanlara cok ozenıyorum

Ben kazıtmıştım. Dökülüyor diye. Sıkılmıştım dökülmesinden.

Kazıtmanın gürlüğü açısından fayda sağladığını düşünmüyorum ben. Pixie cut diyorlar öyle bir kesim yapıp haftada bir bakım yapabilirsiniz. Kısa olursa dökülmesi azalır.

Teşekkürler ben deneyeceğim inşallah

Teşekkürler ben deneyeceğim inşallah

Rica ederim. İşinize yararsa çok sevinirim ben de yaradı. Haftada 2 veya 3 defa yapıyorum. Ertesi günleri çok güzel oluyor özellikle.ben gece yatmadan önce yapıp yıkanıyorum. Eşim sabah görünce ne yaptın saçına diye şaşırdı hatta

Benimde ayni sekilde cok dokuluyo saclarim 2 bucuk yil once dogum yaptm dogumdan sonra saclarim feci sekilde dokulmeye basladi ocak ayinda kazittim saclarimi 3 defa da jilet vurdm belki insandan insana degisiyordr ama bnmki cok cabuk uzadi 2 ay boneyle gezdm sonrasinda cikardm ve baya gurlesti ama dokulmesi durmadi hala devam edio

Gece sürüp sabaha kadar mı bekletiyorsunuz pirinç suyu cilde de çok faydalıymış bu arada

bazısında da etkı etmemıs ıyıce kafam karıstı

Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben dökülmelerden watsons ballı saç kremiyle neredeyse yok denecek kadar azalttım çok bitkisel şampuan şu bu kullandım yüzlerce lira verdim bana mısın demedi en son bu ürün çook iyi geldi kazıtmak asla çözüm değil

Olmadı. Hala dökülüyor. Ama içimde kalmadı en azından yaptım ve gördüm. Ama beslenmeme daha çok dikkat ettim daha sağlıklı hale geldi. Bi de saç kremini eskiden saçıma boca ediyordum şimdi sadece uçlara sürüyorum. Saç kremi de saçı çok dökermiş.

krem kullanmayalı seneler oldu zaten

herkeste her ürün değişik etki yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…