- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Saç dökülmesine neden olan tahlillere bakıldı .bütün yorumları okumadım.
tahllilerim temiz çıktı demişsiniz ama hangi tahliller?
tiroid? demir eksikliği? d vitamini eksikliği bunlar da dökülmeye sebep oluyor.
hiçbiri yoksa stress kaynaklı olabilir.
tam anlamıyla kazıtmanıza gerek yok ama kısacık yapabilirsiniz eğer yüzünüz de yuvarlaksa gayet hoş da olabilir.
şermin yaşar gibi..
ben de hayranımbütün yorumları okumadım.
tahllilerim temiz çıktı demişsiniz ama hangi tahliller?
tiroid? demir eksikliği? d vitamini eksikliği bunlar da dökülmeye sebep oluyor.
hiçbiri yoksa stress kaynaklı olabilir.
tam anlamıyla kazıtmanıza gerek yok ama kısacık yapabilirsiniz eğer yüzünüz de yuvarlaksa gayet hoş da olabilir.
şermin yaşar gibi..
Ben kazıtmıştım. Dökülüyor diye. Sıkılmıştım dökülmesinden.herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ
Ya da tanıdık çevrede ?
Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum
Teşekkürler ben deneyeceğim inşallahTüm yorumları okuyamafım belki yazan olmuştur tekrar olursa kusura bakmayın. Benim saçlarım boyadan berbat duruma gelmişti. Önce sirke kullanmaya başladım. Sirkeyi sulandırıp şampuandan sonra saçıma döküp birkaç dk bekletip duruladım. Sulandırdığım için koku yapmıyor. Sonra vegan şampuanlara geçtim. Rossmann da var. Otacınınkiler çok güzel.(vegan etiketi olanlar) içinde birçook zararlı kimyasal bulunmuyor ve hayvan deneyleri yapılmıyor. Çok iyi geldi saçıma. En son yine rossmanndan saç yağı aldım çok iyi geldi. Ama asıl saçlarımı kebdine getiren fermante pirinç suyu oldu. Gözle görülür bir hacim ve uzama oldu. Yapımı ve kullanımı çok basit. Bir bardak pirinci yıkayıp 3 bardak su ile 15 dk kaynatın. Kalan suyu süzün. Koyu kıvamlı az miktar bir su çıkacak. Çıkan suyu ekşi ekşi kokana kadar oda ısısında ağzı açık bekletin arada karıştırarak. Ekşi koku gelince çok az su ekleyerek bir taşım kaynatın. Biraz garip kokacak ama içine kokulu bir yağ ekleyebilisiniz. Bu karışımı 1 hafta buz dolabında bekletebilirsiniz. Kullanımı ise şöyle; banyo yapmadan yarım saat önce diplerine ve tüm saça yedirin. Biraz da masaj yapın.en az yarım saat bekletin. Sonrasında nasıl yıkıyorsanız saçlarınızı öyle yıkayın.
Sirke kullanmaya başladığımdan beri saç kremine gerek duymuyorum. Benim egzamama da iyi geldi. Benden tavsiye tüm kimyasallardan uzak durun saçlarınız kendine gelecektir. Bu arada vegan ürünler gerçekten diğer ürüblere göre çok daha az zararlı. Rossmannda altera ürünlerinin neredeyse hepsi vegan ve uygun fiyatlı. Hatta çoğu kozmatik markasına göre ucuz.
Teşekkürler ben deneyeceğim inşallah
fayda oldu mu?Ben kazıtmıştım. Dökülüyor diye. Sıkılmıştım dökülmesinden.
Evet denedimÇinko, magnezyum denedin mi bu vitaminler dokulmesine iyi geliyor
herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ
Ya da tanıdık çevrede ?
Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum
Tabi ki ama çok uğraştım ben başka şeyler de yaptım. Şükürfayda oldu mu?
Gece sürüp sabaha kadar mı bekletiyorsunuz pirinç suyu cilde de çok faydalıymış bu aradaRica ederim. İşinize yararsa çok sevinirim ben de yaradı. Haftada 2 veya 3 defa yapıyorum. Ertesi günleri çok güzel oluyor özellikle.ben gece yatmadan önce yapıp yıkanıyorum. Eşim sabah görünce ne yaptın saçına diye şaşırdı hatta
bazısında da etkı etmemıs ıyıce kafam karıstıBenimde ayni sekilde cok dokuluyo saclarim 2 bucuk yil once dogum yaptm dogumdan sonra saclarim feci sekilde dokulmeye basladi ocak ayinda kazittim saclarimi 3 defa da jilet vurdm belki insandan insana degisiyordr ama bnmki cok cabuk uzadi 2 ay boneyle gezdm sonrasinda cikardm ve baya gurlesti ama dokulmesi durmadi hala devam edio
Yeni saç çıkardı mı sizde bu kür?
ben zaten vejeteryan sayılacak bır ınsanım
düz bi,ftek pişirirken bile midem bulanır
bunu sanırım yapamam
Olmadı. Hala dökülüyor. Ama içimde kalmadı en azından yaptım ve gördüm. Ama beslenmeme daha çok dikkat ettim daha sağlıklı hale geldi. Bi de saç kremini eskiden saçıma boca ediyordum şimdi sadece uçlara sürüyorum. Saç kremi de saçı çok dökermiş.fayda oldu mu?
krem kullanmayalı seneler oldu zatenOlmadı. Hala dökülüyor. Ama içimde kalmadı en azından yaptım ve gördüm. Ama beslenmeme daha çok dikkat ettim daha sağlıklı hale geldi. Bi de saç kremini eskiden saçıma boca ediyordum şimdi sadece uçlara sürüyorum. Saç kremi de saçı çok dökermiş.
herkeste her ürün değişik etki yaratıyorMarka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben dökülmelerden watsons ballı saç kremiyle neredeyse yok denecek kadar azalttım çok bitkisel şampuan şu bu kullandım yüzlerce lira verdim bana mısın demedi en son bu ürün çook iyi geldi kazıtmak asla çözüm değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?