Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
eski ev arkadaşım kazıtmıştı çok da yakışmıştı.. Ama saçlarında artış gürleşme falan hiç olmadı.. Bilemedim

pirinç kürü çok enteresanmış yazan olmadı
siz nereden öğrendiniz bunu?

2 aydır saçlarım inanılmaz dökülüyordu.
Hem sıcak diye toplayıp çekiştirmemek için hemde kullandığım yağlar vs bakım va kolay olsun diye kısacık kestirdim.
Daha önce kısa saç kullanmaya alışıksanız kestirin gitsin :)

Eklentiler

• images (2).webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 42
  • images (1).webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 52
denemedim canım bir de onu deneyeyim :)
Hint yağı ve bittim sabunundan cok fayda gördüm ben Allah in izniyle.. Ozellikle bittim icin internette kucuk bi arastirma yap istersen.. Kazitmak bana cozum gibi gelmedi, sonucta bu koklerle hucrelerle vs ilgili bi durum..
Ben cok uzun kullanmayi birakip omuzlarim seviyesinde filan kestirdim, daha modern duruyor hatta guzel bi kesimle.. Sonra hint yağı ve bittim denedim ve sonuc gercekten iyi oldu, Allah a sukur..

gecen yaz bu model kestirdim :)
yakıstı ama uzayınca daha da bir güzellik gelıyor yüze kesinlikle:)

hint yagını da gecen sene denedım
saca faydalı dolu yag oldugu soylenıyor

sarımsak yagı
susam yagı
bazem yagı
jojoba yagı
insan ne yapacagını sasırıyor cidden

Eğer saçınızın önleri filan iyice açıldı ise, toppik gibi ürünlerle tedavi/hamilelik/emzirme idare edin derim. Açılmadı ise zaten sorun etmeyin sizden başka kimse farkında olmuyor.
Ileride de minoxidil kullanırsınız.

Kazıtmak yerine doktora gitseniz bir de çok kısa kestirebilirsiniz o zaman canlanır belki .

pirinç kürü çok enteresanmış yazan olmadı
siz nereden öğrendiniz bunu?

Yemek. com diye bir site var tarif ararken gördüm. Çin de uzun ve gür saçlarıyla rekorlar kitabına giren bir köy varmış oradaki kadınların kullandığı bir tarif. Site güvenilir bir site. Aslında bugünlerde çok popüler bir konu pirinç suyu. Fermante etmeden pirinci yıkadıktan sonra kakan suyu tonik filan da yapıyorlarmış. Sürekli takip ettiğim bir site olduğu için ordan seçtim tarifi. Birçok tarif var pirinç ile igili. Ama vegan ürünlere de bir bakın derim. Çünkü vegan sertifikası almak güç ve içinde zararlı bir madde olsa ya da doğal olnayan sertifikayı alamıyorlar. Benim saçlarım diğer kozmetik ürünlerden uzaklaştıkça güzelleşti. Bir de sirkenin diğer bir özelliği de şampuandan sonra kalan kimyasalları temizlemesi. Saçlarım dalgalı olmasına rağmen hiç saç kremine ihtiyaç dıymadım sirkeden sonra Ayrıca parlak görüntü vermesi de başka bir özelliği

çok teşekkür ederim
inceleyeceğim

Merhaba canım ben yaklaşık 20 gün önce kazıttım saçlarımı tahminimce 1 cmden fazla uzadı , gürlüğüde eskiye oranla bayağı iyi şimdilik iyi gidiyor ha bu arada dışarıda kapalıyım o yüzden sıkıntı yok, normalde de kısa saçı çok seviyorum bir ay sonra istediğim uzunluğa ulaşır tam istediğim gibi olur

İki buçuk yıl önce doğumdan sonra çok döküldüğü ve bakımı zor olduğu için kazıttım. Gürleşti ve canlandı. Çok çok zor uzayan saçlarım bu sürede sırtımın ortasına kadar uzadı. Ama herkeste işe yarar mı bilemiyorum.

Argan yagi kullanin bariz çogaldıgini gordum .
Ilik surenlerde var ama argani bende kullaniyorum ablamin gurlesmis benimkide yumusacik lule lüle oldu .Hemde boyali sacta .
Banyoda surup dus alirken yikiyorum .

Ben saclarini kazitmaya cesaret eden kadinlara hayranim. Kazitip oyle dolasan peruk takmayan. Bence cok buyuk bi ozguvendir takdir edilesi bisey bence.
Ben yakisir mi yakismazmi seyine girip cesaret edememistim kazitmaya. Yuzunuz guzelse kazitilmis sac biraz makyajla o kadar guzel duruyo kii.
Bence kazitin

bütün yorumları okumadım.
tahllilerim temiz çıktı demişsiniz ama hangi tahliller?
tiroid? demir eksikliği? d vitamini eksikliği bunlar da dökülmeye sebep oluyor.
hiçbiri yoksa stress kaynaklı olabilir.
tam anlamıyla kazıtmanıza gerek yok ama kısacık yapabilirsiniz eğer yüzünüz de yuvarlaksa gayet hoş da olabilir.
şermin yaşar gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…