Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bebeklerde falan duymustum ama sonradan saci kazitmanin gurlestrecegini duymadm. emin misiniz ya? saca bu kadae takintili birinin kazittikten sonra ki ruh halini dusnemiyorum.

Benim kuzenim kazıtmıştı. Ya çok zor geçirdi ama. Keloğlan diye takıldılar kıza hep. O peruksuz idare etti, evden çıkmadı hiç .
Dökülmesi geçmişti saçları gürleşti ama psikolojisi bozulmuştu . Perukla idare olunabilir . Ama ya size fayda etmezse ?

Beş dakika önce eşime bu fikrimi söyledim ardından konunuzu gördüm:)2 yıldır avuç acuç saç döküyorum.40 yaşındayım halat gibi saçlarım vardı ama artuk yoklar.Ben de sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyorum.Gitmediğim dr yptırmadığım test kalmadı.Gürleşsin diye değil de sinir krizi geçirip kazıyacağım galiba.En son gittiğim dr stresten kesin dedi ıyku düzenimi falan sordu melatonin verdi.Bilemiyorum bu kdar çok ilaç vitamin nereye kadar!

Melatonin icmeyin arkadasim..

Valla bakim yapmaniz kolaylasir saça sadece..Ama dort elle sarilmak sart..Sac besleyen gida takviyesi ilaclar var..Cinkoya ayrica baktirin..Tiroid var mi yok mu emin olun..stres yapmayin.
Dogumdan sonra 4 veya 5 ay sonra muthis dokulecek bilginiz olsun..Mezo cok ise yaramiyor bence..Evde olacaksaniz kel kel kazit ama işe gidip peruk takacaksan yapma saçın hava almaz bu kez de..
Ben hipotiroidiyim saçlarım hic dökülmüyor ama,tirnaklarim oyle bir kırılıyor ki ,hemde ortadan bile .
Vucudumda tiroid yok nerdeyse hic çalışmıyor.
Gercekten butun vucudu etkiliyor

Benim bir arkadaşım kuaför mağduru oldu,sacları yandı ve 3 numara kestirdi. Keltos oldu.
Normalde yanık olan kısıma kadar,kisa bir kesim yapabilirdi
Cooook gözükara bir insan.
Ama başına şöyle bi olay geldi mesela,dolmusta biri dedi ki "oğlum su parayi uzatir mısın :D

Sonra gürlesti onunda saclari cok gurdu,at kuyrugu gibi aslan yelesi gibi ve simsiyahti upuzundu saçları. Saclari suanda küt. Hala çok
Kabarmasini kontrol altina almaya çalışıyor.
Saglikli yepyeni saclar.cikti
Gurlestirmesine etkisi oldumu bilmiyorum saci zaten gürdü onun yandi

Denenebilir gibi geldi..

Benim bir arkadaşım kuaför mağduru oldu,sacları yandı ve 3 numara kestirdi. Keltos oldu.
Normalde yanık olan kısıma kadar,kisa bir kesim yapabilirdi
Cooook gözükara bir insan.
Ama başına şöyle bi olay geldi mesela,dolmusta biri dedi ki "oğlum su parayi uzatir mısın :KK70:

Sonra gürlesti onunda saclari cok gurdu,at kuyrugu gibi aslan yelesi gibi ve simsiyahti upuzundu saçları. Saclari suanda küt. Hala çok
Kabarmasini kontrol altina almaya çalışıyor.
Saglikli yepyeni saclar.cikti
Gurlestirmesine etkisi oldumu bilmiyorum saci zaten gürdü onun yandi

Denenebilir gibi geldi..
Ovdun mu gömdüm mu anlamadım :)

herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ

Ya da tanıdık çevrede ?

Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum
Kazıtma ama kısacık kestir

Benim isyerimde kestirdi bir kadin oyle. Onunki yarim sene gecmeden uzamisti baya. Sonradan gordugumde artik hep oyle kisa kullaniyordu. Peruk falan da kullanmadi. Tabi ben yurtdisindayim. Burda oyle sacina bakıp ay ne yapmis diyen olmuyor pek. Biz Turkler daha bir elestirip yargiliyoruz insanlarin kilik kiyafetini dis gorunusunu. Ben kazitirdim dogrusu. Benimde belimdeydi saclarim baya 2 numara kestirdim 4 yildir kisa kullaniyorum.

Ben hipotiroidiyim saçlarım hic dökülmüyor ama,tirnaklarim oyle bir kırılıyor ki ,hemde ortadan bile .
Vucudumda tiroid yok nerdeyse hic çalışmıyor.
Gercekten butun vucudu etkiliyor
Demek ki her zaman saç dökmüyormuş tirnaginizi keserseniz dipten sorun olmuyordur saçinizin dokulmuyor olmasi cok iyi

Benim isyerimde kestirdi bir kadin oyle. Onunki yarim sene gecmeden uzamisti baya. Sonradan gordugumde artik hep oyle kisa kullaniyordu. Peruk falan da kullanmadi. Tabi ben yurtdisindayim. Burda oyle sacina bakıp ay ne yapmis diyen olmuyor pek. Biz Turkler daha bir elestirip yargiliyoruz insanlarin kilik kiyafetini dis gorunusunu. Ben kazitirdim dogrusu. Benimde belimdeydi saclarim baya 2 numara kestirdim 4 yildir kisa kullaniyorum.
döküldügü icin mi kestiniz peki

Hazır kısacık kestirmek modayken kestirin madem... inş kendine gelir.. benim saçlarımın en gür olduğu hali hamileykendi.. o kadar vitaminden bi tel saçım dökülmüyordu.. normalde dökülür..

Tüp bebek surecindeyim demissiniz tsh değeriniz kaç? Eğer 2 nin üzerindeyse tiroid çalışmıyor demektir saç dökülmesi yapar bana da uzun süre yaptı düzenli tiroid ilacı kullanmaya başladıktan sonra durdu ve yeni saçlar çıkmaya başladı. Elinizdeki testlere bir bakin
tsh 1,84 canım

tiroid var mı? bir arkadaşım saçın bir iki tarafını da şakaktan 3 parmak genişliğinde kazıtıyorlar vs o tarz bir saç modeli yaptırmıştı şuan oradan çıkan saçları geri kalanına göre çok daha düzgün ve parlak görünüyor. o da düşünüyor komple kazıtsam canlansa diye bizzat denemiş birisi olarak.
yüz tipinizi bilmiyorum ama bazı kadınlara kafa derisini bile kazıtsa yakışıyor. isterseniz kademeli kısaltarak gidin birden kestirirseniz çok garip görünebilir gözünüze dışarıdan öyle olmasa bile. gözünüzün alışması önemli o süreçte.

uzun tüylü pofuduk kedimi yaz başında rahat etsin diye resmen kazıttım tüylerini minnoşum kendini öyle görünce 3 gün dolabın altından çıkmadı. depresyona girmeyin birden yapıp da siz de
evet ben de korkarım kendımden dıye düşünuyorum zaten :D

Aynaya hıc bakmadan perugu takarım kafama dıye dusundum :)

Beş dakika önce eşime bu fikrimi söyledim ardından konunuzu gördüm:)2 yıldır avuç acuç saç döküyorum.40 yaşındayım halat gibi saçlarım vardı ama artuk yoklar.Ben de sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyorum.Gitmediğim dr yptırmadığım test kalmadı.Gürleşsin diye değil de sinir krizi geçirip kazıyacağım galiba.En son gittiğim dr stresten kesin dedi ıyku düzenimi falan sordu melatonin verdi.Bilemiyorum bu kdar çok ilaç vitamin nereye kadar!
aynı durumdayım işte
benım de saclarım kolumun bileği kadardı toplayınca inanır mısın
suanda en kucuk toka ıle tutturuyorum o da düşüyor zaten

inanılmaz üzülüyorum
dış goruntume önem veririm ojesiz dahi dısarı cıkmam asla
ama gıyınıyorum süslenıyorum sacım azıcık gorununce canım cok sıkılıyor

gecen ct banyodan cıkınca agladım baya
eşim denıze gıdelım dedı hatta

ıstemıyorum dedım
sokakta gozım hep dıger kadınların sacında neden onlarınkı dökülmiyor dıye muhasebe yapıyorum

çok üzülüyorum çokkk

ben de stresten oldugunu düşünuyorum ancak bu stresı bır biz mi yasıyoruz yani
insanların aile ölümleri oluyor, aldatmalar işten atılmalar bende bunların hıcbırı yok

cocuk konusunda dahı olursa olur olmazsa allahın takdiri modundayım

Back
X