açılmaz diyosunuz yaniCanım bende çok yaşadım bu durumu. Küllüye boyatırsan özellikle şuan saçın turuncu gibiyse küllü renk yeşil yapar saçını. Saçının ortalarınıda yıpratma açıp bence diplerini koyu yap uçlar açık kalsın uzadıkça kesersin :) Renk hoş olmuş harcama bu rengi :)
Hayır açılırda renk düzensiz olur. İstediğiniz renk tam olarak neydi? Birde benim orda belirtmek istediğim saçı koyuya boyatıp kendi haline bıraktıktan sonra kendine gelmesini bekleyip açtırıp boyatmaktı.açılmaz diyosunuz yanisaçlarım koyuydu zaten açık olsun istemiştim tekrar koyuya boyatırsamda boşuna saçlarım yıpranmıs olucak
Hayır açılırda renk düzensiz olur. İstediğiniz renk tam olarak neydi? Birde benim orda belirtmek istediğim saçı koyuya boyatıp kendi haline bıraktıktan sonra kendine gelmesini bekleyip açtırıp boyatmaktı.
Kuaför size daha yardımcı olur ama istediğiniz 1. renk dışında diğerlerine bu saç rengiyle ulaşmanız uzun ve yıpratıcı olur. saçınızı küllüye boyatsanız bile o akar ve eski halinden daha kötü bir hale döner. saçtaki bakırlığın gitmesi çok sık tekrarlı boyama sonucu gider ancak. maalesef kiO kadar kötü bir renk olmamış eşiniz o açıklığı koyuluğu farkederse ne ala erkeklerde o detaylı gözden yok bence siz rahat olun.
Haklısın sende canım. Aklıma başka bir şey gelmedi valla kusura bakmabenim ki fark eder dikkatki kocaaa farketmefiği zamanlarda kavga çıkartırdım artık cok dikkatli kuaföre gitmek istemiyorum saclarımı mahvediyolar kuaförler sayesinde bu kızıllık bela oldu acık kumrsl diye gittim bal rengi yaptilar o boya akti papatya sarı ombre icin gittim oda turuncu oldu bosuna para veriyorum buradi küçük yer cok kuaför yok 2,tane basarili yer var oda 200 tl istedi gidemem beni aşar o ücret
Bu 1,rengi elde etmek için hangi renk boyalar almalıyım 4 kutu boya gigiyo saçima 1 paket küllü digerlerini normal alıp mı karıstırmalıyım vede hangi ton jac numara alayımBal rengi ve siyahsa farkedilebilir içiniz rahat etmeyecekse ortayı açın normal boyaya az küllü katarak boyayın belki yardımcı olurTamamı küllü yapmayın ama sakın ha.
Saol kuzum hemen arastiriyorum bende valla saatlerdir bunlari okuyorum.8 numaraya bi bakayım cok saolCanım senin için biraz araştırdım da beğendiğin renkde dorelik var zaten, saçı oryalle açıp 8 numaraya boyatabilrsin sanki. çok doreli olur dersen 4 kutu için bir veya yarım yeterli bence küllü için .Bana güvenme ama kendin bak beğen senin saçın bu :)
Rica ederim canım :)Saol kuzum hemen arastiriyorum bende valla saatlerdir bunlari okuyorum.8 numaraya bi bakayım cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?