Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarımı mahvettim sac açma hakkında yardım lütfen!!!!

Boyadınız mı acaba saçlarinizi sonuç nasil oldu ? Bende paylaştiginiz resim tonlarinda istiyorum saçimi.aslinda şuanki rengi yakin ama dip boyalarindan dolayi kat kat ton renkleri oluştu.nasıl kapatcam bilmiyorum
Hayır boyamadım canım yarın boyucam insallah bu paylastigım resim bal köpügüymüs kuzenim kuaförüne sordu

Dediginiz boyalarımı karıştirarak yaptiniz yoksa yeni bal kopugu rengimi alsiniz.boya markalarini ve numaralarini yine yazarmisiniz acaba
Aldığım boyaları karıştırdım zaten saçıma açma işlemi uygulayınca turuncumsu oldu üzetinede küllü açıl kumral ve kumral boyayınca bu renk çıltı ortaya hemen bakıp yazıcam simdi boya marka ve numaralarını

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende evde kendi kendine saç acanlardanim.Kahverengiydi en son diplerim geldiği icin çok açık sarı oldu üç kısımlarda Turuncu gibi renk oldu bi kuaföre sordum diple uç ayni olmasi icin 7.3 ile boyadım eşit oldular.sonra iki gün sonrada 7.1 küllü kumral yaptım 2 gün oldu ama hiç yıkamadim korkuyorum yıkamaya tekrar boyasammi saçıma zararı olurmu açma sonrası yıpranma olmadı çok bekletmediğim için yada yıkayıp öylemi boyasam grimsi tonlarında ki küllü kumral istiyorum bikaç boyamada tutarmi o renk acaba yardımcı olurmusunuz :-/

bana sorarsanız bu sacın kumralla alakası yok yani 7.0 acık kalır bu sanki 6.1 küllü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…