• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı üçe vurdum

Bir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...

Öncelikle merhaba .Klişe olacak ama kökü sende uzayacak elbet..Size şöyle kısa bir anımı anlatayım.2 yıl önce sağlıklı boyalı kömür karası saçlarımı bir anlık gaza gelmemle birlikte ani karar verip sarıya kadar açtırdım işlem 6 saat sürdüğü ve ben artık koltukta açlıktan ve yorgunluktan her an bayılma modunda olduğum için koptuğunu ve yandığını lastik gibi olduğunu anlayamadım.Derken ilk yıkamamda duşta saçlarım mısır püskülü gibi olmuş ellerimde kalmıştı.Sinir küpü oldum o şekilde dolaşamazdım yanık kopmuş saçlarla.Göğüs altındaki saçlarımı kulak hizasında kestirdim.Kısa bir süre öyle kullandım ama yok yapamazdım saç kazık gibiydi yine.3 numaraya vurdurdum :halay:.O kadar beğendim ki anlatamam.Hem çok marjinal cool duruyordum hem de yıka kurut çık modundaydım.Aradan 2 yıl geçti ve benim saçlarım uzadı tabi siyaha döndüm tekrar.Sarı ve kısacık saç serüvenim böyle geldi geçti.Resimlerime bakınca hala wuaww diyorum ayrı bi havalı duruyormuşum o 3 numara saçlarımla.
Size tavsiyem öncelikle kendinizi sevin, ben her halimle güzelim deyin kendinize.Bu sıcakta peruk falan takmayın.Saçlarınıza vaxlarla şekil verebilirsiniz e biraz da makyajla bence alışacak ve beğeneceksiniz.Büyük küpeler takmanızı öneririm kısa saçta çok tarz duruyor.

Seninle kavga nasıl olur degil konumuz, arkadasim ibaresi de senin algilama tarzın, bak kardesim desem daha hatalı olurdu... sen benim fikrimi alıntılayıp şöyle yap böyle yap dersen tartışmayı başlatan sen olursun, neyse uzatmayacagim gereksiz bir mevzudan seninle tartismaya hic vaktim ayiramam, fikir ozgurlugu ve saygınlıgı lugatı olsa keske de herkes fikirlere saygı duymayi ogrense diyorum ve sahsen konuyu kapatiyorum, kendimce :)
Tamam:)

ben kısa saç seviyorum yakışana tam yakışıyo ama beğenmedinmi canım?? boşver kökü sende uzar illaki...:KK45:

Herkese oluyor o üç numaraya vurma isteği sadece harekete gecemiyoruz. Sebebi her neyse umarim sıkıntınızı atlatırsınız. Hem uzar tabi niye uzamasın tedavi süresince saçlarını kaybeden uzatan binlerce insan var. Eminim size de yakışmıştır. Mesela sermin carkaci hep kısa saçlı bakabilirsiniz netten cok da modern duruyor moda bile oldu bu senelerde :)

Ne güzell , takma kafana hem yaşın çok müsait o saçları taşımana herzaman istemişimdir ama cesaret edip deneyemedim henüz. Bence çok farklı çok tarz olmuşundur ;)

İnstagramda Şermin Çarkaci var, oyuncu anne. Onun da saclari cok kisa, bak istersen resimlerine, belki fikir verir sana

Bir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
ay en sevdiğim bende arada yaparım jean giyin salaş tişört ya da yüksek bel dar bluz oh mis eğer cok cok rahatsızsanız birsürü peruk var takıp şapka takabilirsiniz üzerine belli olmaması için

iyi yapmışsın

ben de hep istedim hiç yapamadım

etrafa söyledim deli gözüyle baktılar cesaret edemedim hiç.

Bu cesaret isi :)) ama yakisana yakisiyor biraz marjinal oluyor kotla deriyle taytla salas bi tarzla bence cok rahat kullanirsin ;)

Benim hep isteyipte yapamadığım şeyi yapmışsın. tebrikler. çok pişmansan bikaç peruk dene. ama saçlarının dökülmesi durunca şükredeceksin bu kararına. hazır kısa iken hint yağını bol bol sür. hem bakım yapar hem de çabuk uzatır. eczaneden hint yağını al. 5 tl eczanede. keşke 3 numara saç moda olsa da ben de kestirsem

O kadar güzel yorumlar var ki

Saçım ince telli, dalgalı ve ölümüne kabarık, üstelik sarı

Keşke saç tipim başka olsaydı, şu yazınlar çok motive edici.

Bebek gibi yepyeni saçın olacak

Harika ya.

uu bende yaptim aynisini sonra pisman oldum o dönem kendimi cok cirkin hissediyordum sanki hicbir zaman uzamicakmis gibi geliyordu ama suan belimde saclarim cabuk uzamasini istiyorsan elma sirkesini sprey kutusuna koyabilirsin dusa girmeden 2 3 saat onceden sacina sıkıp bekletip oyle girebilirsin ya da su donemde facebookta kisa saclo kadinlar kisa sacli hatunlar vb sayfalar gruplar var onlara bi goz gezdirebilirsin moralini yukseltir en azindan. He bu aradaa kisa sac cokk rahat oluyo keygini cikar. ve en onemlisi sen her halinle guzelsin sakin ama sakim uzme kendini insanlarin ne dertleri var bizimki bir hic yani

Back
X