- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
Bir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
Öncelikle merhaba .Klişe olacak ama kökü sende uzayacak elbet..Size şöyle kısa bir anımı anlatayım.2 yıl önce sağlıklı boyalı kömür karası saçlarımı bir anlık gaza gelmemle birlikte ani karar verip sarıya kadar açtırdım işlem 6 saat sürdüğü ve ben artık koltukta açlıktan ve yorgunluktan her an bayılma modunda olduğum için koptuğunu ve yandığını lastik gibi olduğunu anlayamadım.Derken ilk yıkamamda duşta saçlarım mısır püskülü gibi olmuş ellerimde kalmıştı.Sinir küpü oldum o şekilde dolaşamazdım yanık kopmuş saçlarla.Göğüs altındaki saçlarımı kulak hizasında kestirdim.Kısa bir süre öyle kullandım ama yok yapamazdım saç kazık gibiydi yine.3 numaraya vurdurdum

Size tavsiyem öncelikle kendinizi sevin, ben her halimle güzelim deyin kendinize.Bu sıcakta peruk falan takmayın.Saçlarınıza vaxlarla şekil verebilirsiniz e biraz da makyajla bence alışacak ve beğeneceksiniz.Büyük küpeler takmanızı öneririm kısa saçta çok tarz duruyor.