Merhaba kızlar :) forumda yeniyim. üye olmadan önce de sürekli takip ediyodum :)
Bu saç uzatma işine kafayı takmış durumdayım. eskiden baya uzun saclarım vardı. 3-4 ay önce çenemin altına kadar kestirdim perçemlerimi de kahküle çevirdim. En başta çok önemsemedim. Bu modelin bana daha çok yakıştığını düşündüm ama şimdi eski saçlarımı özlüyorum hatta daha uzun olmasını istiyorum. Saçlarım dümdüz olduğu için sürekli yağlanıyor. Sık sık yıkıyorum bu yüzden çabuk uzuyor saçlarım. Şu an göğüs hizamdalar ama ben daha da uzatmak istiyorum.
Bugün sizin tavsiyelerinize uyup aktara hint yağı almaya gittim. O da bana başka bi yağ önerdi. Bir sürü yağın karışımıymış. Ama hint yağının tek başına daha yararlı olduğunu okumuştum. Şimdi:
Hint yağını tek başına mı kullanayım yoksa diğer yağlarla birlikte mi ?
Ben bunları ne aralıkla kullanmalıyım ?
Kullanan arkadaşlar, biliyorsunuz okulların açılmasına az kaldı. Açılmadan belirgin biçimde uzasın istiyorum. 2 hafta içinde ne kadar uzar saçlarım?
Hint yağı kirpik ve kaşlara da hacim kazandırıyomuş. Bi süre sonra eski haline dönüyo mu?
Bi de saçlarım çok ince telli ve dümdüz biraz dalgalı olsunlar istiyorum. Bu yüzden kat kestirdim. Ama saçlarıma ne kadar özen gösterirsem göstereyim bi süre sonra kabarıyo uçları çok çirkin bi görüntü oluyo. Saçlarımın en azından uçlarını dalgalandırabileceğim bi yöntem biliyo musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)