Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın canına okudum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar selamlar. saçlarımdan çok sıkılıp perma yaptırmıştım çok şükür yanmadı 1 yıl kadar da kullandım. sonra boyatmak istedim gittim balyaj yaptırdım. beğenmedim sonra kızıl kahveye boyadım bu kez kendim. rengi oturdu çok güzel oldu herkes çok beğendi. yine sıkıldım kırıklarım da vardı gittim omuzlarımda küt kestirdim şuan herkes çok beğeniyor bende memnunum halimden. yanmadı da saçlarım nolur maşallah diyin. ama düzleştiriyorum küt saçta perma pek hoş durmuyor ne yazık ki. düzleştirdikçe yanacak diye de korkuyorum. şöyle saçları güçlendiren bir maskeniz ürününüz var mı tavsiye edebileceğiniz?

benimkilerde aynen öyle yanık yıpranmış zeytinyağı yumurta badem yağı ne buluosam saçıma maske yapıorum yumuşuyor en azından

mayonez kullanmayın bence. bazı markaların özel yağları oluyor onlar işe yarar. ya da serum maske falan

Zeytinyağıyla inceltip kuru yerlere sürüp bekletiyoruz, soğuğa yakın ılık suyla da durulanıyor. 15te 1 kullanıyorum gayet de memnunum denediğime pişman olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…