- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Yaptırdım; sonra toparlamak, eski sağlığına kavuşturmak için söylediğin paranın kat kat fazlasını bakım ürünlerine harcadım.
Gel bu sevdadan vazgeç,açıcı sürme güzelim saçlarına
Ya bakım sonuçta farklılık olsun istedim.Dert sayılmaz da canım sıkıldı azıcık :)Vay anasınıallah başka dert vermesin ama tabi saç önemli :))
Düzgün yere yaptırmak lazım güzel olması için.İzmirde pek kuaför de bilmiyorumBaşka yerlere sor..... umarım hayattaki dertlerin hep boyle olsun.
izmirin neresindesin canım bende izmirdeyim ona göre öneri yapayım snaDüzgün yere yaptırmak lazım güzel olması için.İzmirde pek kuaför de bilmiyorum
saçında boya yoksa ve kumralsa al kendın ombre setı evde kendın oya, saclarının uclarını boyaman yeterlı i öğrenci birnin saçı için o kadar para harcaması bence israf o parayla kendıne kıtap al, etrafı gez, egıtımıne harca vs...Öğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum
Öğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum
Gaziemirdeyim. KEY kuaför internette de baktım ve baya iyi iş çıkarıyor gibi geldiizmirin neresindesin canım bende izmirdeyim ona göre öneri yapayım sna
Valla o kadar bakım istiyorsan ona göre paran olacak kusura bakma yani.Hem öğrencisin hem en pahalı işlemlerden sırf moda diye istiyorsun.....
Maymuna dönmekten korkuyorumsaçında boya yoksa ve kumralsa al kendın ombre setı evde kendın oya, saclarının uclarını boyaman yeterlı i öğrenci birnin saçı için o kadar para harcaması bence israf o parayla kendıne kıtap al, etrafı gez, egıtımıne harca vs...
İyi de o zaten geçen seneden ya da bir önceki seneden beri moda ayrıca pahalı.Para çıkınca yaptırırsın....Ne alakası var modayla? Beğenmiş olamaz mıyım? Geçen yıldan beri istiyorum ayrıca bunu sadece cesaret edemedim.
bişi olmaz mrk etme, bende sacımı kızıla dndurmek ıstıyordum sacımda boyalı ayrıca yok tutmaz dedıler falan ama cokta guzel kızıl oldu kendım boyadım ustelık hep kendım boyarım saclarımıMaymuna dönmekten korkuyorum
Öyle düşünürsek her paraya bir şey yapılıyor yahu :)450 liraya 3 gün 4 gece batı karadeniz turuna gidersin
Öğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?