Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum ama kuaför yüksek fiyat verdi.Çok canım sıkıldı.Ne yapsam?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Öğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum

Yaptırdım; sonra toparlamak, eski sağlığına kavuşturmak için söylediğin paranın kat kat fazlasını bakım ürünlerine harcadım.
Gel bu sevdadan vazgeç,açıcı sürme güzelim saçlarına

Vay anasını allah başka dert vermesin ama tabi saç önemli :))

Tamamını boyatmayacağım sadece uçlarını Birde güzel yere yaptıracağım dediğiniz gibi mi olur ki yine

saçında boya yoksa ve kumralsa al kendın ombre setı evde kendın oya, saclarının uclarını boyaman yeterlı i öğrenci birnin saçı için o kadar para harcaması bence israf o parayla kendıne kıtap al, etrafı gez, egıtımıne harca vs...

Bu kadar para vermek gereksiz geldi .Normal boyat gitsin.

Valla o kadar bakım istiyorsan ona göre paran olacak kusura bakma yani.Hem öğrencisin hem en pahalı işlemlerden sırf moda diye istiyorsun.....

Valla o kadar bakım istiyorsan ona göre paran olacak kusura bakma yani.Hem öğrencisin hem en pahalı işlemlerden sırf moda diye istiyorsun.....

Ne alakası var modayla? Beğenmiş olamaz mıyım? Geçen yıldan beri istiyorum ayrıca bunu sadece cesaret edemedim.

Maymuna dönmekten korkuyorum

Benim kız kardeşim de senin gibi öğrenci ve ombreye geçen yaz dan beri takık durumdaydı.Ben saçlarımı yıllarca platin sarı kullandığım ve açıcının saçları nasıl mahvedip bır daha asla eskı sağlığına kavuşmadığını bildiğim için ona da izin vermedim.Gratis yada watson's larda satılan spreyler var,doğal saça uygulanan.Kardeşime de onu aldım hem inan bana yaşına göre daha doğal bir görüntüsü oldu hemde maliyet daha az oldu.
Şuan doğal saçlarıma dönmek için nelerimi vermezdim.Ombre hiç doğal durmuyor.Dediğim yöntemi denemelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…