- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi nuripapacium
-
350 miiÖğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum
Öyle düşünürsek her paraya bir şey yapılıyor yahu :)
en pahalı kuaförlerinden biri key izmirinGaziemirdeyim. KEY kuaför internette de baktım ve baya iyi iş çıkarıyor gibi geldi
Altı üstü orial sürüp bekletip yıkıyor bu kuaför ler çok aç zor benim gittiğim Prof Ada'm okumuş Prof olmuş muayenesi 200 ayıp ya ucuz bir yere yaptır hevesini al gitsin Allah aşkına nedir o fiyat450 liraya 3 gün 4 gece batı karadeniz turuna gidersin
Sanırım eşiniz kuaför bilir kişi olarak konuşmuşsunuz tebrik ederimNerde oturuyosun ki okadar para istiyolar 40 yıllık balyajı yaptılar ombre hey yarabbim daha neler görücez canım ben kuaförüm ombre balyajın farklı atış şekli kullanılan malzeme aynı yani normal bir salonda 220-240 en fazla fiyatını söylüyorum yapılıyo eşim 5 ay önce bi komşumuza 170 e röfle yaptı ki röfle daha zahmetli gerisini sen hesap et sakın öyle uçuk fiyatlarda yaptırma sonuçta ekmek bile içeriği aynı ama fiyatı semtine göre değişiyo ülkemizde pahalı olması yapan kişinin kuş konduracağı anlamına gelmiyo yazık parana
Bende öğrenciyken yurdun kuaförüne çok ucuza yaptırırdım çok güzel yapardıbende ombre yaptırdım geçen ay 80 tl ye çokta güzel oldu
Evet öyle ama en güzel iş çıkaran da o.en pahalı kuaförlerinden biri key izmirin
baktığım kuaförde Ombre yaptırmış biriyle konuştum hiç yıpranma olmamış ve çok kaliteli ürünler kullanıyorlarmış.Açıcıları da farklıymış sanırım.Işıl Işıl parlıyormuş saçları halaBence ilk saç işlemini yoğun açıcılar kullanarak yaptırma.
Ben lise sondayken mahallemizin kuaforune gitmiştim.
Adam dedi ki yaşın küçük istersen krepe balyaj yapalım açıcıda kullanmayalım
hem dip boya derdin olmaz hemde saçların çok zedelenmez.
Üniversitede bir hata yapıp açıcı vurdurup turuncumsu gezmıştım.
Sana tavsiyem açıcıya bulaşma eğerki istiyorum dersende kuaförünü iyi araştır.
İzmir'de sıradan bir kuaför bile 200-250 istiyor.Bizim yakınlardaki kuaförlere sordum bu fiyatı verdiler.Saçlarım benim için çok kıymetli.İstediğim işlemleri düzgün yaptığını ispatlamamış kimseye emanet edemem doğrusu 200 tl fark için.Ailemle konuştum sorun yok.Yaptırıyorum inşallah yarınAyrıca arastir en fazla ombre 200 tutar.ben yaptıracaktim 180 demislerdi sonra sarı düz boya yaptırdım vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?