Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum ama kuaför yüksek fiyat verdi.Çok canım sıkıldı.Ne yapsam?

Nerde oturuyosun ki okadar para istiyolar 40 yıllık balyajı yaptılar ombre hey yarabbim daha neler görücez canım ben kuaförüm ombre balyajın farklı atış şekli kullanılan malzeme aynı yani normal bir salonda 220-240 en fazla fiyatını söylüyorum yapılıyo eşim 5 ay önce bi komşumuza 170 e röfle yaptı ki röfle daha zahmetli gerisini sen hesap et sakın öyle uçuk fiyatlarda yaptırma sonuçta ekmek bile içeriği aynı ama fiyatı semtine göre değişiyo ülkemizde pahalı olması yapan kişinin kuş konduracağı anlamına gelmiyo yazık parana

450 mi

öğrenci değilim

bu miktarın kat be kat gelirim var

ama o parayı sonunun ne olacağını bilmediğim bir işleme vermem

yani daha ucuza yapandan farklı ne yapabilir ki

onu da geçtim saçların renk renk olunca daha hoş olacağının garantisini veremyiz

450 tl ye nerelerde gezilir ne kitaplar alınır kaç kahve içilir kaç sinemaya gidilir kaç kıyafet alınırrr

İzmir'de oturuyorum. Valla kime sorsam hep öyle fiyat veriyor. Normal bir kuaföre Ombre deyin hemen 200-250 diyor ama nasıl yapacağı belli değil. İyi bir kuaför var,meşhur olmuş ona sordum o da 350'den başlıyor dedi işte

Ya tabiki çok şey yapılır da normal küçük bir kuaföre de sordum 200-250 dedi ama nasıl yapacağı belli değil.

Ya tabiki çok şey yapılır da normal küçük bir kuaföre de sordum 200-250 dedi ama nasıl yapacağı belli değil.

işte öbürünün de nasıl yapacağı belli değil

zira benimkini çok güzel yapar ama senin saçının yapısı farklı seninkinde öyle durmaz vs vs

bir de zaten kuaförün kendisi de değil yanındaki elemanlar yani çıraklar yapıyor kalfa olursa saç kesecek

saç kesemeyenler ombre yapıyor vs vs

Bilmiyorum gidenler çok memnun.İnstagramda çok güzel fotoğraflar falan

Ama dipleri boyanmıyor ki sadece uçlarını istiyorum

Ay o instagramdaki evet. Mor birşey sürüyor saça doğal oluyo
Acayip reklam yapiyor instada

İstanbula gel yaptır biyerde inan yol paran dahil okadar tutmaz bu arada kendime müşteri çekmeye çalıştığımı zannetmeyin çünkü ben mesleği bıraktım üç çocuğuma annelik yapıyorum sadece eşimde dizi reklam piyasasında yani müşteri aramıyorum yanlış anlaşılmasın sadece fikir verdim

Ama dipleri boyanmıyor ki sadece uçlarını istiyorum

O dediğğim sprey de uçları için, diplerine hiç birşey yapmıyosun ve uzun süre kalıyor.Hatta yazın güneşte kaldıkça daha da açılıyor rengi.Tabiki senin tercihin ama ombreyı yaptırdıktan sonra da arkadasların dedıgı gıbı bakım ürünlerine para vericeksin ama hiç bir faydasını görmeyeceksın,sonra kestırmeye mahum olucaksın.

Loreal sunkiss sprey bi araştır istersen

Yorumlar hoş olmamış..yaptır tabi güzelim.degişiklik hoş olur.saçında boya yoksa:bu kadar fiyat yuksek.Bir cok kuafore gir sor cik.icinden gelen;sana guven verene yaptir.

Boyama sakin.rofle;balyaj dort ayda bir gelen umre ise yilda bir yapiliyor.hesapladıgında aylık boya hesabına geliyor.

kredi çek, kredi kartına yüklen, olmadı varsa künyen, kolyen falan sat, ombre şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…