- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Nerde oturuyosun ki okadar para istiyolar 40 yıllık balyajı yaptılar ombre hey yarabbim daha neler görücez canım ben kuaförüm ombre balyajın farklı atış şekli kullanılan malzeme aynı yani normal bir salonda 220-240 en fazla fiyatını söylüyorum yapılıyo eşim 5 ay önce bi komşumuza 170 e röfle yaptı ki röfle daha zahmetli gerisini sen hesap et sakın öyle uçuk fiyatlarda yaptırma sonuçta ekmek bile içeriği aynı ama fiyatı semtine göre değişiyo ülkemizde pahalı olması yapan kişinin kuş konduracağı anlamına gelmiyo yazık paranaÖğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum
İzmir'de oturuyorum. Valla kime sorsam hep öyle fiyat veriyor. Normal bir kuaföre Ombre deyin hemen 200-250 diyor ama nasıl yapacağı belli değil. İyi bir kuaför var,meşhur olmuş ona sordum o da 350'den başlıyor dedi işteNerde oturuyosun ki okadar para istiyolar 40 yıllık balyajı yaptılar ombre hey yarabbim daha neler görücez canım ben kuaförüm ombre balyajın farklı atış şekli kullanılan malzeme aynı yani normal bir salonda 220-240 en fazla fiyatını söylüyorum yapılıyo eşim 5 ay önce bi komşumuza 170 e röfle yaptı ki röfle daha zahmetli gerisini sen hesap et sakın öyle uçuk fiyatlarda yaptırma sonuçta ekmek bile içeriği aynı ama fiyatı semtine göre değişiyo ülkemizde pahalı olması yapan kişinin kuş konduracağı anlamına gelmiyo yazık parana
450 mi
öğrenci değilim
bu miktarın kat be kat gelirim var
ama o parayı sonunun ne olacağını bilmediğim bir işleme vermem
yani daha ucuza yapandan farklı ne yapabilir ki
onu da geçtim saçların renk renk olunca daha hoş olacağının garantisini veremyiz
450 tl ye nerelerde gezilir ne kitaplar alınır kaç kahve içilir kaç sinemaya gidilir kaç kıyafet alınırrr
Nerde?bende ombre yaptırdım geçen ay 80 tl ye çokta güzel oldu
Ya tabiki çok şey yapılır da normal küçük bir kuaföre de sordum 200-250 dedi ama nasıl yapacağı belli değil.
ben bolu da yaşıyorum canım orda bi kuaföre yaptırdım hoş olduNerde?
Nerde yaptırıyorsunuz? 350'den başlıyor birde :)350 ne yaaben 100 tl ye yaptırıyorum
Bilmiyorum gidenler çok memnun.İnstagramda çok güzel fotoğraflar falanişte öbürünün de nasıl yapacağı belli değil
zira benimkini çok güzel yapar ama senin saçının yapısı farklı seninkinde öyle durmaz vs vs
bir de zaten kuaförün kendisi de değil yanındaki elemanlar yani çıraklar yapıyor kalfa olursa saç kesecek
saç kesemeyenler ombre yapıyor vs vs
Belki Bolu olduğu içindir.İzmir'de üç katı minimumben bolu da yaşıyorum canım orda bi kuaföre yaptırdım hoş oldu
Ama dipleri boyanmıyor ki sadece uçlarını istiyorumBenim kız kardeşim de senin gibi öğrenci ve ombreye geçen yaz dan beri takık durumdaydı.Ben saçlarımı yıllarca platin sarı kullandığım ve açıcının saçları nasıl mahvedip bır daha asla eskı sağlığına kavuşmadığını bildiğim için ona da izin vermedim.Gratis yada watson's larda satılan spreyler var,doğal saça uygulanan.Kardeşime de onu aldım hem inan bana yaşına göre daha doğal bir görüntüsü oldu hemde maliyet daha az oldu.
Şuan doğal saçlarıma dönmek için nelerimi vermezdim.Ombre hiç doğal durmuyor.Dediğim yöntemi denemelisin bence.
İstanbula gel yaptır biyerde inan yol paran dahil okadar tutmaz bu arada kendime müşteri çekmeye çalıştığımı zannetmeyin çünkü ben mesleği bıraktım üç çocuğuma annelik yapıyorum sadece eşimde dizi reklam piyasasında yani müşteri aramıyorum yanlış anlaşılmasın sadece fikir verdimİzmir'de oturuyorum. Valla kime sorsam hep öyle fiyat veriyor. Normal bir kuaföre Ombre deyin hemen 200-250 diyor ama nasıl yapacağı belli değil. İyi bir kuaför var,meşhur olmuş ona sordum o da 350'den başlıyor dedi işte
Ama dipleri boyanmıyor ki sadece uçlarını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?