Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

merci bilgin icin,
eger denersen siyah üzerinde bana da söyle bilim, tammami??? a.s.

-----------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
bende sacimi daha yeni karamel rengi gibi biseye boyattim koyu kahverengiydi onceden cok guzel oldu hic akmadida

merhabalar ben sarıdan turuncuya dönmek istedim.palette 7.55 boyadım.ilk boyadığımda oldu istediğim gibi ama 2. boyadığımda istediğim renk olmadı.bu sefer igora nın kumral yığun bakırını aldım bu seferde kınalı kuzulara benzedim.hemen üstüne küllü bir boya boyayıp o cırt rengi kapatttım.benim istediğim renk ebru gündeş ve sibel canın şimdiki rengi.o rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

kafama koydum haziran sonuna kadar aksın biraz daha siyah denicemm şakkıdı cok sıkıldım... eger dayanamazda eken yaparsam mutlaka canım bilgi veririm hemena.s.

Tammam canim sen denersen bi msj at bana:)))
Merka ediyorum cünkü, gerci su an cok hosuma gidiyor siyah ama zamanla degistirmek isterim , eee siyahida degistirmek biraz zor oldugundan simdiden düsünmek:)))

şu an hangi renk saçın ?benim saçım koyu kızıl kahve arası gibiydi açıcıyı kullandığım an sibel canın rengi gibi oldu ama ben kpattım küllü kumralla bu resimdeki renk oldu

merhaba arkadaşlar bu açıcıyı saçınıza kuaförde yapılan balyaj gibi alüminyum folyoyla sarıpmı yapıyorsunuz yoksa normal boya gibi komple saçın bütününe uygulayıp bekletiyormusunuz.?

yok canım boya gibi yapıyoruz folyo filan yok

yok canım boya gibi yapıyoruz folyo filan yok

teşeşküürler cvp içina.s.

bende bu kolestonun açıcısını almıştım hani delikli bi başlığı var ordan saçları geçiriyorsun röfle yapıyorsun yada folyoya sarıp bekletiyorsun o baya uğraştırıcı zaten güzel de olmamıştı

demekki palette kolestondan farklı komple normal boya gibi saçın hepsini boyuyuruz uyguluyoruz umarım yanlış anlamadım:1ninca:

peki boya alırız boyarız ya, diplerden başlayarak uçlara gideriz sonra komple yediririz boyayı saça, uygulaması böylemi acaba?:icecream:

1] açıcıyı saçınız koyu kahve kızıldan açık kumrala KADAR OLANLAR YAPIYOR
2] saçından boya olup dipleri çıkmış olanlar önce uçları sonra dipleri boyasın çünkü ana saç DAHA ÇABUK AÇILIR
3]KESİNLLİKLE ORIAL GİBİ DEĞİL YANMA OLMADI SAÇIMDA SAÇI ADIM ADIM AÇIYOR VE SAÇINIZ 6 TON AÇILIYOR BEN AÇILMASINI ADIM ADIM GÖRDÜM 5 TONA KADAR AÇTIM
4) PALLETEYİ KULLANMA SEBEBİ SAÇI AÇMAK .SAÇI BĞENİRSENİZ AÇILINCA ÖYLEDE KULLANABİLİRSİNİZ BEN ÇIKAN RENGİ İSTEMEDİM ÇÜNKÜ KARAMELRENK YAPICAKTIM SİZ İSTEDİĞİNİZ RENGİ BOYARSINIZ
5)LOREAL KOLESTON AÇMIYOR ONLAR RÖFLE SETİ.BU ÖYLE DEĞİL PALLETTE EN İYİSİ ÇIKIYOR

bende böyle istiorum aslında ama saçımda hiç boya yok normalde sütlü kumral gbi bişy saçım hemen hemen boyle çok hoşuma gitti valla ne yalan söyliim :)))

arkadaslar dıkkat edın ama bu boyayı kullanırken saclarınız cok kırıksa sakın denemeyın daha da kırıyo benım arkadasımı tutam tutam kırdı
saglıklı olması lazım saclarınızın

Arkadaslar su palettenin bi pakettini buraya resim olarak koya bilirmisiniz, ben burda bulamadimda, en azindan resmini göreyim de bir fikrim olsun diye.

Peki kizili, koyu kahveyi aciyorda, siyahi acmazmi yani??? sizce???

arkadaslar dıkkat edın ama bu boyayı kullanırken saclarınız cok kırıksa sakın denemeyın daha da kırıyo benım arkadasımı tutam tutam kırdı
saglıklı olması lazım saclarınızın

ben kullandıgımda saclarım inanılmaz kırıktı.. saclarım belimde ve baya kırık vardı sonrasındada pek farklı olmamıstı... kuaföre sordum dedim ben böle böle yaptım dedim sacım yanmadı yada daha fazla kırılmadı falan filan "aaa nasıl olur da yanmamıs " diye bişiler söledi.. ben kullandım biliorum hiç bişi olmuyo sadece siyah boya üstüne olurmu onu bilmiyorum bende onu merak ediyoruma.s.

Kizlar birsey daha sorcam,
ya dün sacimi boyadim ama derime cok islemis yani yüzüme dogru,
cikarmadim ne yapsam , nasil cikar ya.
Daha önceleri dahami dikkatli sürüyordum ne bilim hemen cikariyordum yani,
bu sefer kaldi leke leke,
peeling falanda yaptim cikmadi,
lütfen yardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…