ben sacımı palette ile daha önce acmıstım ama acık kahve boyalıydı sacım üzerindede balyaj vardı seyrek sarı süper acmıstı... ama simdi endede siyah var bakalım.. acmak istiyorum bende.. ama cok ii hasarsız actıgını söyleyebilirim
kafama koydum haziran sonuna kadar aksın biraz daha siyah denicemm şakkıdı cok sıkıldım... eger dayanamazda eken yaparsam mutlaka canım bilgi veririm hemena.s.
merhabalar ben sarıdan turuncuya dönmek istedim.palette 7.55 boyadım.ilk boyadığımda oldu istediğim gibi ama 2. boyadığımda istediğim renk olmadı.bu sefer igora nın kumral yığun bakırını aldım bu seferde kınalı kuzulara benzedim.hemen üstüne küllü bir boya boyayıp o cırt rengi kapatttım.benim istediğim renk ebru gündeş ve sibel canın şimdiki rengi.o rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar bu açıcıyı saçınıza kuaförde yapılan balyaj gibi alüminyum folyoyla sarıpmı yapıyorsunuz yoksa normal boya gibi komple saçın bütününe uygulayıp bekletiyormusunuz.?
yok canım boya gibi yapıyoruz folyo filan yok
şu an hangi renk saçın ?benim saçım koyu kızıl kahve arası gibiydi açıcıyı kullandığım an sibel canın rengi gibi oldu ama ben kpattım küllü kumralla bu resimdeki renk oldu
arkadaslar dıkkat edın ama bu boyayı kullanırken saclarınız cok kırıksa sakın denemeyın daha da kırıyo benım arkadasımı tutam tutam kırdı
saglıklı olması lazım saclarınızın
canım şuan saçlarım yoğun bakır gibi
yani koyu kahve olan saçı açarmı bu mesela ?? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?