Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

Peki sadece rengi açsakta boyamasak olur mu benim saçım koyu kahve ama açık tonlarda istiyorum..

saçın doğlasa baya açar ama boya koyu kahveyse turuncu olur turunculuğu kumralla falan kapatırım dersen uygulayabilirsin ben hala turunculuğu gidermeye çalışıyorum yardım ve fikirleri bekliyorum

meldam bişi sormak istiyorum, benim saçımın doğal rengi senin açtığın renkle aynı, şu anda saçım kızıl ve kurtulmak istiyorum şu kızıllardan, kendi doğal rengini geri istiyorum palette yoğun açıcıyı ne zaman kullandın, kızılın rengini iyice akıttıktan sonra mı?

saçlarım biraz yıpranmış durumda ama sürekli bakım yapıyorum toparlarım sanırım kısa zamanda, ama bir kuaförde saç rengi açma işlemini daha kaldırabileceklerini sanmıyorum

çok teşekkürler,

ya bende palette almak istiyorum yoğun açıcı ama inş saçlarımı yıpratmaz saçlarımın yarısına kadar siyahlık var onları açsın istiyorum açar dimi arkadaşlar çok stres yaptım ya ne yaptıysam olmadı bir türlü açılmıyor saçlarım küllü kumral olsun istiyorum palette yoğun açıcıyı denesem sorun olmaz dimi nolur bişey diyin ya(

çikolata kahve ve kızılı karıstırdım suan sacım sıyah ve aynaya uzgun uzgun bakıyorum

sacımı renk acıcı ıle acmak ıcın bayagı beklemem lazım yıpranmasın.bıraz boyle kullanayım

siyah saçları kesinlikle palette açıcı açmıyor bunu kendim denedim ve sadece çıkan kendi saçlarımı açtı gerisi hala siyah bilginize...

küllü kumral al ben öyle yapmıştım
küllü sarıda açık renk olduğundan turunculuk kapanmaz

saçımın rengi aktıktan sonra yansımaları vardı kızılın
saçın rengi açıkmış senin ve yıpranmış dururmda ise yapma

canim bi de bana el atsan ,ben de burda yorumlari okudum gaza geldim yaptim,saclarimda röfle vardi uzadi koyu kahveye boyamistim ,sonra sikildim bi de burdan cesaret aldim herkes cogunluk olumlu sonuc almis,palette nin 4 6 sac acicicsini aldim ilk önce uclarini sonra diplerini boyadim ve hizli hizli.turuncu oldu ayni avrupa yakasinda ki yaprak varya ona benzer hatta daha acik,sonra burda bi arkadas turuncu olan sacimi boyadim guzel oldu demis,ben de sacimi savana sarisi var biliyomusunuz bilmiyorum brillance in platine yakin bi renk.boyadim diplerim sari oldu ama istemedigim bi sari uclar hala turuncuydu,bi ögleden sonram gitti ve saclarim yiprandi sertlesti,ayni gun koyulastirdim saclarimi,dinlenmeye biraktim,ama koyu rengi sevmiyorum,kuaföre gittim 100 euro istiyolar burda istedigim gibi yaparlarsa ,bende okadar para vermek istemiyorum dogrusu eger zamanin olur bana cevap yazarsan sevinirim:)

meraba uzun zamandır kullandığım kakao kahveden çok sıkıldım ve röfle yada sarı yaptırmak istiyorum ama tutmamasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım saçı açmadan olmazmı...

yihuuuu artık oldu! kızlar çok mutluyum zemuszemus

meldam'ın ve küllü mango'nun tavsiyelerini adım adım uyguladım. 1,5 ay boyunca saçıma sürekli (bazen haftada 2-3 ) yumurtalı zeytinyağlı bakım yaptım, saçlarımı iyice bir toparladım. sonra da bugün tüm cesaretimi toplayıp markete gittim. baktım ki palette'in açıcısından yok, ama koleston'un açıcısı var. palette hiç denemediğim bir markaydı açıkçası, bir türlü karar veremiyordum ama koleston'un saç açıcısını görünce hemen aldım, bir kutu da loreal excellence 7,1 tabii ki... eve geldiğimde ilk işim adım adım saç açıcısını uygulamak oldu. yalnız aman dikkat kızlar, benim saç boyum omuzlarımda olmasına rağmen biraz gür bir saç yapım var, zar zor yetişti kolestondan çıkan malzeme, daha uzun saçları olanlar mutlaka 2 kutu alsınlar.. saçların rengi sararana kadar bekledim, hatta biraz koyu sarı - altın rengindeyken yıkadım korkup yıpranacak saçım diye.. sonuççççç süppperrrr! en ufak bir yıpranma bile yoktu saçımda! akşamı zor ettim 7.1'le de boyadım ve gayet başarılı! meldam'ın saçının aynısı çıktı diyebilirim. :lepi:

yalnız diplere yedirmeyeceğim fazla açılmasın kendi saç rengim diye(açık küllü kumral zaten rengim) saçların diplerine doğru az sürmüşüm açıcıyı, orada hafif kızıl yansımalar belli oluyor. ancak saçın geri kalanı tamamen küllü kumral oldu. 1 hafta kadar sonra da tekrar uygulayacağım 7,1'i, çok daha oturacaktır renk. kaydirigubbakcemile2

yardımlarınız, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

ya niye kimse bana yardim etmiyooooooooooooooooo:gitme:

arkadaşım kuaföre gitme yeniden dökülür valla saçların ilk önce o koyu rengi akıtmaya bak hem böylece evde bile açabilirsin saçının rengini koyu dediğin koyu kumral mıydı o zaman hacı şakir sabununu al yıkayabildiğin kadar sık o sabunla yıka saçını su da kaynak olsun
o koyuluk bi gitsin saçından ondan sonra da açıcı değil de nötr bir sarı al 11.0 tavsiye ederim her markada bulabilirsin. veya şöyle yap %9 luk oksidasyon al 1 tüp onu da o oksidasyon miktarı kadar şampuanla karıştırıp saçını 4 kere yıka 1 gün içinde tabi. saçının rengi mutlaka açılır benim saç rengim bal kumraldı şimdi koyu sarı oldu hem de 1 kere uyguladım bu şampuan oksidasyon karışımını yani 1 seferde 4 kere saçımı yıkadım.umarım senin saçında da işe yarar:teytey:

canim bunlari benim icin mi yazdin bilmiyorum ama bu oksidasyon nasil satiliyo veb nerelerde hic almadim bilmiyorum da ayrintili yazabilirmisin:icecream:

slm arkadaşlar bende garnier açıcısını kullandım saçlarım röfleliydi şimdi sarı röfllerin arasındaki renk dore tutruncu çok kötü oldu bende mi küllü tonlarında boya alsam .o zmn düzelirmi koyulaşsında istemiyorum röflelerim

canım sen sarı renk boya yapmışsın
saç pallate ile açılınca turuncu bakır gibi renk oluyor turuncu saça sarı rren olmaz mutlaka KÜLLÜ RENK KULLANMALIYDIN

küllü renkler sadece turunculuğu kapatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…