Peki sadece rengi açsakta boyamasak olur mu benim saçım koyu kahve ama açık tonlarda istiyorum..
çikolata kahve ve kızılı karıstırdım suan sacım sıyah ve aynaya uzgun uzgun bakıyorum
sacımı renk acıcı ıle acmak ıcın bayagı beklemem lazım yıpranmasın.bıraz boyle kullanayım
merhaba ben yeni üye oldum bayadır siteyi izliyorum bende paltte yoğun renk açıcıyla saçlarımı kumral bakırdan açtım turuncu oldu sarıya döndürmek istiyorum iki kere 9,1 voila küllü sarıyla boyamamma rağmen turunculuk hala gitmedi ne yapamam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim bide sade oksidasyonla saçımı sarıya çevirebilirmiyim
meldam bişi sormak istiyorum, benim saçımın doğal rengi senin açtığın renkle aynı, şu anda saçım kızıl ve kurtulmak istiyorum şu kızıllardan, kendi doğal rengini geri istiyorumpalette yoğun açıcıyı ne zaman kullandın, kızılın rengini iyice akıttıktan sonra mı?
saçlarım biraz yıpranmış durumda ama sürekli bakım yapıyorum toparlarım sanırım kısa zamanda, ama bir kuaförde saç rengi açma işlemini daha kaldırabileceklerini sanmıyorum
çok teşekkürler,
canim bi de bana el atsan ,ben de burda yorumlari okudum gaza geldim yaptim,saclarimda röfle vardi uzadi koyu kahveye boyamistim ,sonra sikildim bi de burdan cesaret aldim herkes cogunluk olumlu sonuc almis,palette nin 4 6 sac acicicsini aldim ilk önce uclarini sonra diplerini boyadim ve hizli hizli.turuncu oldu ayni avrupa yakasinda ki yaprak varya ona benzer hatta daha acik,sonra burda bi arkadas turuncu olan sacimi boyadim guzel oldu demis,ben de sacimi savana sarisi var biliyomusunuz bilmiyorum brillance in platine yakin bi renk.boyadim diplerim sari oldu ama istemedigim bi sari uclar hala turuncuydu,bi ögleden sonram gitti ve saclarim yiprandi sertlesti,ayni gun koyulastirdim saclarimi,dinlenmeye biraktim,ama koyu rengi sevmiyorum,kuaföre gittim 100 euro istiyolar burda istedigim gibi yaparlarsa ,bende okadar para vermek istemiyorum dogrusu eger zamanin olur bana cevap yazarsan sevinirim:)
arkadaşım kuaföre gitme yeniden dökülür valla saçların ilk önce o koyu rengi akıtmaya bak hem böylece evde bile açabilirsin saçının rengini koyu dediğin koyu kumral mıydı o zaman hacı şakir sabununu al yıkayabildiğin kadar sık o sabunla yıka saçını su da kaynak olsun
o koyuluk bi gitsin saçından ondan sonra da açıcı değil de nötr bir sarı al 11.0 tavsiye ederim her markada bulabilirsin. veya şöyle yap %9 luk oksidasyon al 1 tüp onu da o oksidasyon miktarı kadar şampuanla karıştırıp saçını 4 kere yıka 1 gün içinde tabi. saçının rengi mutlaka açılır benim saç rengim bal kumraldı şimdi koyu sarı oldu hem de 1 kere uyguladım bu şampuan oksidasyon karışımını yani 1 seferde 4 kere saçımı yıkadım.umarım senin saçında da işe yarar:teytey:
canim bi de bana el atsan ,ben de burda yorumlari okudum gaza geldim yaptim,saclarimda röfle vardi uzadi koyu kahveye boyamistim ,sonra sikildim bi de burdan cesaret aldim herkes cogunluk olumlu sonuc almis,palette nin 4 6 sac acicicsini aldim ilk önce uclarini sonra diplerini boyadim ve hizli hizli.turuncu oldu ayni avrupa yakasinda ki yaprak varya ona benzer hatta daha acik,sonra burda bi arkadas turuncu olan sacimi boyadim guzel oldu demis,ben de sacimi savana sarisi var biliyomusunuz bilmiyorum brillance in platine yakin bi renk.boyadim diplerim sari oldu ama istemedigim bi sari uclar hala turuncuydu,bi ögleden sonram gitti ve saclarim yiprandi sertlesti,ayni gun koyulastirdim saclarimi,dinlenmeye biraktim,ama koyu rengi sevmiyorum,kuaföre gittim 100 euro istiyolar burda istedigim gibi yaparlarsa ,bende okadar para vermek istemiyorum dogrusu eger zamanin olur bana cevap yazarsan sevinirim:)
küllü renkler sadece turunculuğu kapatırslm arkadaşlar bende garnier açıcısını kullandım saçlarım röfleliydi şimdi sarı röfllerin arasındaki renk dore tutruncu çok kötü oldu bende mi küllü tonlarında boya alsam .o zmn düzelirmi koyulaşsında istemiyorum röflelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?