saclarimm:(

takintiliii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
17
0
6
35
Kahramanmaraş
Saçım 2 haftaya yakın süredir parlak parlak duruyo biraz daha olursa yağlı görüncek heralde hacmi gitmiş... Elsev argine direnc kullanıyorum 3 kez şampuanlıyorum. Bu aralar hazır gıda tuketimim arttı o yuzden olabilir mi ozellikle doner borek falan ya da adet olcam az kaldı ondan mıdır ofg hic boyle olmamisti

sacini haftada kac kez yikiyorsn? mesela bnm kuzenim sacini gunluk yikiyor bu yuzden saci cok yaglaniyor anlatiyorum ama laftan anlamiyor :)

kızlar ne 2 kere 3 kere şampuanlaması ? tek seferde 3 defa şampuanlamak ne demek o şampuanın içindeki kimyasallardan sonra o hale gelmesi normal saçın. kuaförüm bana hergün şampuanlama diyor mesela... 1 gün şampuanla 1 gün şampuanlama sadece uçlara az krem sür durula çık diyor.hatta bırak bazen 2-3 gün yıkama diyor.dr a saç dökülmemi sordugumda o da benzer şeyler söyledi. ben de başlarda şampuan kullanmadan temizlenmedi gibi geliyordu ama azalttım zamanla.şimdi 1 gün şampuanla yıkıyorum,diğer gün kremliyip durulayıp çıkıyorum..serumumu sürüyorum,haftalık bakımımı yapıyorum baya toparlandı saçlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…