saclarimm:(

takintiliii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
17
0
6
35
Kahramanmaraş
Saçım 2 haftaya yakın süredir parlak parlak duruyo biraz daha olursa yağlı görüncek heralde hacmi gitmiş... Elsev argine direnc kullanıyorum 3 kez şampuanlıyorum. Bu aralar hazır gıda tuketimim arttı o yuzden olabilir mi ozellikle doner borek falan ya da adet olcam az kaldı ondan mıdır ofg hic boyle olmamisti:(

sacini haftada kac kez yikiyorsn? mesela bnm kuzenim sacini gunluk yikiyor bu yuzden saci cok yaglaniyor anlatiyorum ama laftan anlamiyor :)

kızlar ne 2 kere 3 kere şampuanlaması ? tek seferde 3 defa şampuanlamak ne demek :53::53::53: o şampuanın içindeki kimyasallardan sonra o hale gelmesi normal saçın. kuaförüm bana hergün şampuanlama diyor mesela... 1 gün şampuanla 1 gün şampuanlama sadece uçlara az krem sür durula çık diyor.hatta bırak bazen 2-3 gün yıkama diyor.dr a saç dökülmemi sordugumda o da benzer şeyler söyledi. ben de başlarda şampuan kullanmadan temizlenmedi gibi geliyordu ama azalttım zamanla.şimdi 1 gün şampuanla yıkıyorum,diğer gün kremliyip durulayıp çıkıyorum..serumumu sürüyorum,haftalık bakımımı yapıyorum baya toparlandı saçlarım.

Back
X