''saclarını dagınık bırak'' dıyen er kısısı..

arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
ıttı benı acıkcası, sıze boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?
tskler..:süslü:
bence bunda bırsey yok.saç açık hoşlanıyor demek.ama çok tabı kıbar bırı değil bıraz patavatsız dıyebılırız.içi dısı bır bırı o

Bence nazikçe bu akşam için kendini iyi hissetmediğini söyle. Irım kırım et yani. Nedenini sorduğunda da saç mevzusunda söylediklerini biraz kaba bulduğunu ve rahatsız olduğunu söyle. Bakalım ne yapacak.

Ne varki bunda benm eski sevgilimde açık saç severdi toplayınca kızardı ilk buluşmada öpmeye çalışmış havası yaratmanz abartı bence saçın dağınık kalsn da ne varki

bence bunda bırsey yok.saç açık hoşlanıyor demek.ama çok tabı kıbar bırı değil bıraz patavatsız dıyebılırız.içi dısı bır bırı o
aynen oyle boyler patavatsız bırı ıle yapamayacagımı anladım :) zaten ılk bır kısıye ısınırken cesıtlı seylerı gozden gecırmem ve oyle baslamam gerekıyor, bu dangozlugu benı ıyıce ıttı acıkcası, cık olmaz bu ıs kannatıne vardım ben..:işsiz:

aynen oyle boyler patavatsız bırı ıle yapamayacagımı anladım :) zaten ılk bır kısıye ısınırken cesıtlı seylerı gozden gecırmem ve oyle baslamam gerekıyor, bu dangozlugu benı ıyıce ıttı acıkcası, cık olmaz bu ıs kannatıne vardım ben..:işsiz:
Yanı zevkıne baglı:)

Yahu ne varki bunda ?

Anlamadım...

Bende arkadaşlarıma ister kız ister erkek olsun imaj tavsiyeleri veririm.

Ne güzel işte samimi bir şekilde sizden birşey istemiş. Sevinmeniz lazım. Herşeye de paranoyaklık yapmaya gerek yok bence değil mi ?

Çok saçma bi istek, anlayabiliyorum. Ben kıvırcık saçlı bi kadınım. Bi erkek arkadaşım vardı zamanında sürekli saçlarımı düzleştirmemi istiyodu ve ben her seferinde düz saç sevmediğimi, kendime yakıştırmadığımı ve çok zahmetli olduğu için uğraşmak istemediğimi söylesem de anlamıyordu. Hem de gururunuzu kırıyor ister istemez, ben senin bu halini beğenmiyorum der gibi. Ben kendi bildiğimi okudukça daha da sorun olmaya başladı bu durum. Sırf bu saçma şey yüzünden küçücük meseleler kocaman hale geldi ve ben böylesine saçma takıntıları olan birinden ayrıldım. Geriye dönüp bakıyorum da niye katlanmışım acaba. Madem düz saçlı istiyorsun git öyle birini bul o zaman. Saçla başla olacak iş değil bunlar güzel arkadaşım. Sen kendini nasıl güzel görüyosan öyle devam et. Toplu saç mı istiyosun, topla. O istedi diye yapma hele ki ilk seferden. İlkinde yaparsın sonra yapamayacağın bişey ister sen yapmayınca da suçlu olursun.

arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
neden itti ki sizi bende sizi anlamadım ,,,

sizin buluşma amacınız ?

eğer ki flört amaçlı buluşma ise karşı tarafın bunu söylemesi bana göre normal

aradaki yazışmalarda saçınızla ilgili bi konuşma geçmiş miydi?
eğer hiç geçmediyse o kişi sizi ciddi düşünmüyor emin olun

adam direk fanteziye girmiş derim..

Adamdaki yüzsüzlüge bak ya. Bırak bacım bu adamı ne bu samimiyet böyleee. Onane senin saçından daha ikinci görüsmede. Bir iki defa gorusmeseniz ne giydigine de karısır bu hödük. :rolleyes:

Back
X