Saç Bakım Ürünleri Saçlarınız ipek gibi olsun istiyorsanız

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
Arkadaşlar benim saçlarımda krepe balyaj vardı koyun gibiydi sonra kuaförüme gittim yıpranmış olduğu için keratin bakım yaptı 75 lira.sonra bunu evdede keratinini gidermemek için şampuan ve maske aldım evdekilerle yine aynısı olacaktı.markası goldwell süper bişey saçlarım ipek gibi oldu o koyun şekil almayan saçlarımdan eser yok şimdi.eşim bile git kestir bu ne hal diyordu.şimdi pırıl pırıl parlıyor.sizinlede paylaşmak istedim.bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş çok doğru bi atasözü.bide şok bakım losyon aldım şampuan 40 maske 57 şok bakım40.şok bakımı nemli saça sürüyorum süperde bi kokusu var.evde yağlar denedim ama yıkarken o yağ gidiyo ve pis bi koku kalıyo.evde kullandığımız ürünlerde deterjan içerikli ve slikonlar kökleri tıkıyor biraz durumunuz varsa kesenin ağzını açın derim.şimdi ipek gibi ellerimden kayıyo.sevgiler...

Valla ben bu kadar para vermeden elma sirkesiyle hallediyorum ipek gibi saç işini. :)

Keratin yüklemesinde saça uygulananlar yüksek derecede kanserojen madde içeriyormuş bilgisi olan var mı bu konuda?

Bu arada konunun yeri burası değil.

Şu keratin olayını bende duydum ya, acaba hiç kuaförde o işi halletmesek de ürünleri alıp evde biz yapsak olmaz mı ki

Acaba nasıl nasıl ?

1 fincan elma sirkesini suyla çözüyorum, şampuanlama işlemi bittikten sonra saçlarıma sıkıyorum, iyice yediriyorum ve duruluyorum. :) Parlak ve yumuşak oluyo saçlarım :) Bu kadar da basit :)

Şu keratin olayını bende duydum ya, acaba hiç kuaförde o işi halletmesek de ürünleri alıp evde biz yapsak olmaz mı ki
Canım onu yapamıyoruz çünkü prafösyöneller miktarını ayarlayabiliyorlar benim görümcemin saçları platindi Koyu renge döndü ve tekrar sarıya döndü saçını 1yıldır kestirmiyor. Hepsi keratin sayesinde her ay keratin yaptırdı

Bence kimyasal istemysan ipek sampuan.ucuz diye şey etmeyn ben ne sampuanlar kullandm ipekte paraben yok .alın buda benden reklam
Söylediğim şeyin reklamları ilgisi yok benim gibi olan varsa faydalı olabilmek adına paylaştım marketteki ürünlerle keratin bakımını destekleyemzsiniz

Saçlar yanıksa o biraz zor elma sirkesiyle halletmek

Yok zaten ipek gibi kısmına istinaden söylemiştim :) Yanan saçı iyileştirmek biraz zor, annemin saçlarının uçları da yanıktı, keratin bakım yaptırdı, işlemin etkisi geçince tekrar eski haline döndü. 2 ayda bir yaptırmak gerekiyor bu bakımı. Tonla para kısacası :)

Sac dedin mi ahanda benim ilgi alanim ama o kadar para veremem ipek saclar benim icin hayalden ve kizlarin saclarina bakip imrenmekten oteye gecemez zaten sac mi kaldi bende

Onu desteklemediyse saç aynı olur tabi saç açılınca esniyor keratinde onu eski haline getiriyor kalınlaştırıyor valla benim saçlarım platindi 2sene önce ben kuaförden goldwellin ürünlerini kullanıyordum saçlarımı herkes şaşırıyordu ilk defa bukadar açık yaptırdım sağlıklı ve yumuşaktı sonra koyuya döndüm bakımı bıraktım tekrar sarı olunca ister istemez bakım yapmak zorunda kaldım.

Hayır keratini kastediyorum. Gerçek keratin çok pahalı diyorlar.
75 ve 150arası keratin bakımı fazlası değil heryer böyle Antalya'dan İstanbul'a Bağdat caddesine kadar fiyat bu ama keratin bakımla brazilya fönünü karıştırıyorlar çünkü brazilya fönündede keratin var onda kullanılan düzleştirici kanserojen oda zaten pahalıpahalı

neden saçlarının rengi açık platinken koyuya döndü, evde kendisi yaptığı için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…