Valla ben bu kadar para vermeden elma sirkesiyle hallediyorum ipek gibi saç işini. :)
Senin dediğin şey brazilya fönü o kanserojen keratin bakım olarak yapılıyorKeratin yüklemesinde saça uygulananlar yüksek derecede kanserojen madde içeriyormuş bilgisi olan var mı bu konuda?
Bu arada konunun yeri burası değil.
Acaba nasıl nasıl ?
Canım onu yapamıyoruz çünkü prafösyöneller miktarını ayarlayabiliyorlar benim görümcemin saçları platindi Koyu renge döndü ve tekrar sarıya döndü saçını 1yıldır kestirmiyor. Hepsi keratin sayesinde her ay keratin yaptırdıŞu keratin olayını bende duydum ya, acaba hiç kuaförde o işi halletmesek de ürünleri alıp evde biz yapsak olmaz mı ki
Saçlar yanıksa o biraz zor elma sirkesiyle halletmekValla ben bu kadar para vermeden elma sirkesiyle hallediyorum ipek gibi saç işini. :)
Söylediğim şeyin reklamları ilgisi yok benim gibi olan varsa faydalı olabilmek adına paylaştım marketteki ürünlerle keratin bakımını destekleyemzsinizBence kimyasal istemysan ipek sampuan.ucuz diye şey etmeyn ben ne sampuanlar kullandm ipekte paraben yok .alın buda benden reklam
Saçlar yanıksa o biraz zor elma sirkesiyle halletmek
Ne reklamı ya saçma sapan konuşmaReklamları izlediniz :)
Hayır keratini kastediyorum. Gerçek keratin çok pahalı diyorlar.Senin dediğin şey brazilya fönü o kanserojen keratin bakım olarak yapılıyor
Onu desteklemediyse saç aynı olur tabi saç açılınca esniyor keratinde onu eski haline getiriyor kalınlaştırıyor valla benim saçlarım platindi 2sene önce ben kuaförden goldwellin ürünlerini kullanıyordum saçlarımı herkes şaşırıyordu ilk defa bukadar açık yaptırdım sağlıklı ve yumuşaktı sonra koyuya döndüm bakımı bıraktım tekrar sarı olunca ister istemez bakım yapmak zorunda kaldım.Yok zaten ipek gibi kısmına istinaden söylemiştim :) Yanan saçı iyileştirmek biraz zor, annemin saçlarının uçları da yanıktı, keratin bakım yaptırdı, işlemin etkisi geçince tekrar eski haline döndü. 2 ayda bir yaptırmak gerekiyor bu bakımı. Tonla para kısacası :)
75 ve 150arası keratin bakımı fazlası değil heryer böyle Antalya'dan İstanbul'a Bağdat caddesine kadar fiyat bu ama keratin bakımla brazilya fönünü karıştırıyorlar çünkü brazilya fönündede keratin var onda kullanılan düzleştirici kanserojen oda zaten pahalıpahalıHayır keratini kastediyorum. Gerçek keratin çok pahalı diyorlar.
neden saçlarının rengi açık platinken koyuya döndü, evde kendisi yaptığı için miCanım onu yapamıyoruz çünkü prafösyöneller miktarını ayarlayabiliyorlar benim görümcemin saçları platindi Koyu renge döndü ve tekrar sarıya döndü saçını 1yıldır kestirmiyor. Hepsi keratin sayesinde her ay keratin yaptırdı
Nasıl anlamadım açıkken değil platindi saç rengi kahverengine boyattı alışamadı tekrar sarı oldu saçları hiç yanmadı bideneden saçlarının rengi açık platinken koyuya döndü, evde kendisi yaptığı için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?