Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

Kizlar merhaba.saclrm dalgali.ilk okuldyken belime kadardi.bi ara kisa saca heweslenp makasla kestm o guzelm upuzuzn saclrmi.nsl kiydm blmyrm.snra lisedeyken saclarimi siyaha boyamistim.sonra karamel rengine heves ettim.kuafore gitmek yerine evde kendim actim sacimi( hangi cesaretle artk blmyrm).tabi ilk acma isleminde basarisiz oldum bi tarafi acildi bi tarafi acilmadi tuhaf bi sey oldu.ertesi gunu yine acici alip sacimi actim karamele boyadm.banyodan her ciktgmda saclrm tiftik tiftik oluodu lastik gibi sünüyodu.saclar bildigin yandi yani.bi de ayda bir dip boyasi geliordu baktim baş edemiyrm dip boyasiyla gttim siyaha boyattm sacimi tekrar.2 yil boyunca siyah kullndm fakat ben hala sacimi kestirmemekle inatciydim.sacimi kestrmk yerine kendi haline biraktm duzelir diye.ama aradan iki yil gecmesine ragmen inanin o açıçınin değdigi yerler hala yipranms ve sert duruyor.bi de surekli maşa duzlestrcden acayp yiprandi.ve saclrm bildm bileli hep ayni boyda hic uzamadi.bi kac hun once dusundm ki saclrmi kestrmk icn cok gec kalmisim hmen kuafore gdip saclrmi kisa küt kestrdm yipranms saclrdan kurtuldm.ve artk saclrmi maşa duzlestrci boyadan uzak tutacgm.saclrmi belime kdr uzatmk istyrm.saclri upuzun beline kdr kizlri gordukce içim gdiyor.ve aciciyla yanan saclr kürle kremlee flan eski haline gelmz.tek cozum kestrmk.bn bnu cok gec fark ettm.insllh uzun saclrm olr bi gun bnm de.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Saçlarım yıllardır aynı boyda hiç uzamıyor etkili bi yöntem olsa keşke şu an fazla dökülüyor yok denecek kadar az ince telli saçlarm var

Ben yaklaşık 1 aydır soğan suyunu yapıyorum haftada 2 kere falan yaklaşık 5 cm gibi uzadı.
ama birde şöyle yapacağım haftada 2 gün soğan suyu hafta sonu sinameki kürü belki böyle daha hızlı uzar :/

hiç heveslenme bebişim kapmışlar o kimyageri

Benim saçlarım inanılmaz yavaş uzuyor, bir süre baya uğraştım saçlarımı uzatmak için. İstediğim boya geldiklerinde de saçlarımı küt kestirdim :)
Uzatma evresinde denemediğim, kafama sürmediğim şey kalmadı ama etkili olan çok az yöntem var. Öncelikle saçlarınızın güçlü olması lazım ki zira saçlar uzadıkça uçlar güçsüzleştiği için çok yavaş uzuyor saçlar. Bu yüzden saç uçları inceldiğinde ufak bi kesmek lazım, evde kendiniz de kesebilirsiniz azıcık ucundan :) Saçları güçlü kılmak için de güzel beslenmek lazım. Keratini destekleyen besinlere ağırlık verelim.
Benim en etkili lokal olarak uyguladığım yöntem sampuana çam terebentin yağı döküp öyle şampuanlamak oluyordu. Belli zaman aralıklarıyla da kendi yağ karışımımı uyguluyordum kırıklar ve uzama için. Badem, hint, ylang ylang, argan, hindistan cevizi yağlarını uyguluyordum saçlarımı güçsüz hissettiğimde. İnanılmaz canlandırıyor bu yağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…