sinameki gerçekten uzatıyor
yarım çay bardağı suya bir tutam sinameki atıyorum ve kaynatıyorum süzgeçle bir kaba aktarıp içine 1 yemek kaşığı badem yağı + 1 bemiks ampul kırıyorum
karıştırıp fısfıslı şişeme aktarıyorum çalkalıyorum iyice karışsın diye.sonra saçlarıma friksiyon yapıyorum. geçen 17 ağustosta saçlarımı kısa kestirdim,geçen pazartesi uyguladım daha önceden saçlarımı kestirmeden önce de yapıyordum. çok etkili. artı saçlarıma kestirdiğimden beri hiç bir ısı kaynağı yaklaştırmıyorum ( düzleştirici,maşa,saç kurutma )
bunların hepsi zarar veriyor. loreal elseve komple onarıcı 5 kullanıyorum
dipnot: saçınıza yaptığınız her düzleştirici maşa vs. şeyde saçlarınızın uzamasını engelliyorsunuz bunlardan uzak durun
canım ben çok görüyorum bu sinamekiyi bu forumda özellikle uzatmak için,geçenlerde aktara da sordum ama güldü bana bağırsaklar için mi ne iyi geliyo da, saça ilk defa duydum doğrusu! dedi utandım bendenasıl uyguluyosunuz bunu saça ne şeklde önce kaynatıyomusunuz, ot halindemi alıyosunuz?bu kür dedikleriniz nedir? :26:
ya cidden düzleştirici olumsuz etkiliyo uzamasında bi engeli varmı yokmu bilmiyorum ama, ya bide deniliyorki ben saçlarımı gün aşırı yıkarım yani hergün artık yıkamıyorum , saçı yağlı bırakıcakmışsın besliyormuş yoksa uzamazmış ? ya bazen cidden fark ediyorum bakımsız saç daha çabuk uzuyor sanki?
benm saçlarımda inanılmaz yavaş uzuyordu
2 çorba kaşığa zeytinyağı ve bir yumurta kır bir kaba
yedir iyice saçlarına yarım saat beklet..
bunu haftada bir yap
ben baya faydasını gördüm
canım onu ben de yapmayı düşünüyorum ne kadar sürede ne kadar uzama elde ettinbenm saçlarımda inanılmaz yavaş uzuyordu
2 çorba kaşığa zeytinyağı ve bir yumurta kır bir kaba
yedir iyice saçlarına yarım saat beklet..
bunu haftada bir yap
ben baya faydasını gördüm
canım yazdım ben okursun :)) turp kürü çok uğraştırıyor ayrıca sinameki de yaparsan çok yorarsın saçını ikisinden birini seç :)sinameki ne ya ben bilmiyorum :) ya şimdi turba başladım ona devam etmek istiyorum çok övmüşler ya, bide ısırgan otumu yapsam kaynatsam suyuyla durulasam saçlarımı , napcağımı şaşırdım artık ya üzülüyorum cidden, ya kısa saçlarım yok ama hep aynı boyda sıkıldım artık uçlarından aldım bide offff diyorummm, ya milletin saçı gözümün önünde beline geldi ya çıldır
saçı kırdığı için uzamasını engelliyor canım. öyle birseyi bende duymustm. eğer saçlarını her gün yıkıyorsan bitkisel şampuan kullan çünkü kozmetik şampuanlar içindeki kimyasallar nedeniyle saçlarını döker kurutur uzamasını engellerya cidden düzleştirici olumsuz etkiliyo uzamasında bi engeli varmı yokmu bilmiyorum ama, ya bide deniliyorki ben saçlarımı gün aşırı yıkarım yani hergün artık yıkamıyorum , saçı yağlı bırakıcakmışsın besliyormuş yoksa uzamazmış ? ya bazen cidden fark ediyorum bakımsız saç daha çabuk uzuyor sanki?
bence hiçbirşey yağlı bir saç kadar iğrendici olamazbizim sınıftada kızlar vardı hep yağlı görürdüm saçlarını artık bigün dayanamadım sordum yani kızlar çok mu meşgulsunuz fln böyle gülerek saçınızı yıkayın yapmayın etmeyin dedim hoş bananeyse işte dicem onu illa ay bide demesin mi hasbam ya saçı yağlı yağlı bırakcakmışsn öyle besleniyormuş bilmem ne tamam bırakta tel tel olmasın yağdan saçın yani kardeşim buda böyle bir anımdır
ya canım işte benmde takıntım var ondan gün aşırı yıkıyordum artık 2 günde bir yıkamaya çalışıyorum ben yağlı saçla gezemem , 6 yıllık ilişkim var ya 6 yıldır erkek arkadaşım beni hep aynı saç boyuyla biliyor çocuğun beynine kazındı artık bi değişiklik şöleeee saçlarım belimee doğru usuuulll usuuull insin bi savurıyım havamı yapıyım :)))))))
2 çorba kaşığı zeytinyağı bir kaba koy ve bir yumurta kır kaba..iyice karıştır..
karışımı kökten ucu sür saçına
..
normalde omuzlarımın altındaydı 1 ayda göğüs üstüne düştü saçlarım..
saçların köklerini onarıyor bu da hızlı uzatıyor..ha ama bunu yaparken düzleştirici kullanmayacaksın yoksa sil baştan oluyor
2 çorba kaşığı zeytinyağı bir kaba koy ve bir yumurta kır kaba..iyice karıştır..
karışımı kökten ucu sür saçına
..
normalde omuzlarımın altındaydı 1 ayda göğüs üstüne düştü saçlarım..
saçların köklerini onarıyor bu da hızlı uzatıyor..ha ama bunu yaparken düzleştirici kullanmayacaksın yoksa sil baştan oluyor
ya zaten 2. güne pek yağlanmıo sadece biraz sönüyor saç cansız ve ince telliyse iştebirde saçların uzayınca seni tanımıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?