Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

5 haftadır sinameki kürü uyguluyorum. ve 5 haftadır da ısırgan kaynatıp suyuyla duruluyorum saçlarımı. 2 cmlik uzama var. çok iyi oldu bu :)

canım ben bir çok şey yaptım geçen yaz omuzumun 1-2 parmak aşağısında olan saçlarım şuan belimin 4-5 parmak üstünde 1 senede baya uzadı yani :) denediğim şeyler bir ara şampuanıma badem yağı koydum bir ara şampuanıma çam terebentin koydum biokur ve barcelino isimli yağlardan aldım sabah sürüyordum ertesi güne kadar bekletiyordum.. havuç-sarımsak-hint yağı olan karışımı kullandım bir ara şimdide sinemakiyi deniycem tam belimde olsun istiyorum :) hı birde düzelştiriyordum ama saçlarım yandı yinede yağlar tedavi etti :) birde susam yağlı bir şey vardı tam hatırlamıyorum ama bir sürü yağ kullandım :) sakın düzleştirme,boyama,kestirme çünkü saçların sana küsebilir bir daha çıkmaz....

kızlar ben sınameki kürünü kullandım 1 hafta oldu ama dökülmesini kesti. Ise yarayacak gibi ama bemiks ampulün kokusu çok pis. Deneyenler görecektir. 2 hafta falan deneym. Sonuçlarını yazarım.

Maşallah canım gerçekten bayağı uzamış sence en etkilisi hangisiydi?

kızlar ya argan saç uzatmıyo değlmi? Sadece bakım yapıyor? benimkileri çok güzel parlattı ve gürleştirdi çünkü ben çok memnunum ama şuan yazlktaym pek saç uzatmak için birşey yapamıyorum sadece güneş ve denizden korumak için serumlar bakımlar kullanıyorum.

Merhaba kızlar okudum konunun yarısı kadarını..
Herkes saç düzleştirmeye karşı ama saç duzlestirmek saçı aşırı uzatıyor. .
Iyi bir duzlestiriciniz varsa tabii zarar vermez asla.

maşallah çok sevindim :)
neler kullandın neler yaptın bilgi verirmisin benimde topiğim var şubat ayına kadar belime getirmeyi çok istiyorum .
Senden de bilgi alabilirmiyim .
mesela en çok aklıma takılan saçı kestirmelimiyim bu süreçte çok karışık aklım lütfen yardımcı olurmusun kusura bakma

canim daxi aldın mii uzatabildin mi saclari

Ne denirse yapıyorum uzaması için
Konum var ustelik

Merhaba kızlar,
Diğer bölüme yazdım konu aynı buraya da kopyalıyorum..

Siteye girmeyeli uzun zaman olmuş valla.
Ah ah ne evigenler bepanthenler kırdık kafamıza sinamekiler yılan yağları paraya yazık valla..

Bende hc hair care complex i 8 yıldır kullanıyorum.
Uzama gerçekten inanılmaz.Kimseye sırrımı söylemiyorum uzama genetik diyorum :)
Artık bittikçe aldığım üşenmedikçe sürdüğüm tek yağ bu : )

Dökülme 2 ay düzenli (haftada 2 kez) kullanınca tamamen duruyor.
(bn dr. gittim kan tahlillerimi yaptırdım hiçbir şey eksik değil stres ve bahar geçişleri dedi)

Not: Saçı kurutmasından sikayet edenler var.Bitkisel şampuanlar saçınızı kurutur.
Bitkisel şampuan kullanmazsınız olur biter.Bu bir yağ karışımı nasıl kurutabilir Allah aşkına!
Kendinize uygun şampuanı kullanın o kıza iyi gelmiş denileni almayın!

Tüm içerik kendi sitesinde var açın okuyun!
Zaten bir kimyager hazırlıyordu yıllar önce okuduğumda artık gözüm kapalı alıyorum.
55 tl olması lazım kargo ücreti yok zaten 1.5 güne elinizde (en sevdiğimde bu cok hızlılar)

pişman olmazsınız deneyin!! millet 2 kere sürünce kafası orman olsun istiyor.ah hayaller hayaller..

bu arada firmayla hiç alakam yok ürünlerine tapmak dışında hatta kimyager bekarsa talibim
kendi halinde 24 yasında çalışan elinden geldikçe bakımlı olmaya çalışan bir kızım.

ama firma gelse gönüllü oynarım reklamında hatta saçımda deneylerini yapabilirler.
Çünkü onları seviyorum.Saçlarım elimde değil kafamda duruyor.

Kendinize iyi bakın kendinizi sevin görüşürüz..

Demir eksikliğin olabilir içten desteklemek lazım diye düşünüyorum test yaptırmalısın

Kızlar bir saat önce soğan suyu yaptım saçıma sürdüm bide masaj yaptım poşetle sardım bakalım nolcak
haftada kaç kere yapmam gerekiyor sizce bir diye düşündüm ama
bide bi kaşık balla zeytin yağı koydm içine kaşınıyo şu an saç diplerim

kendi sitesi nereki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…