canım ben bir çok şey yaptım geçen yaz omuzumun 1-2 parmak aşağısında olan saçlarım şuan belimin 4-5 parmak üstünde 1 senede baya uzadı yani :) denediğim şeyler bir ara şampuanıma badem yağı koydum bir ara şampuanıma çam terebentin koydum biokur ve barcelino isimli yağlardan aldım sabah sürüyordum ertesi güne kadar bekletiyordum.. havuç-sarımsak-hint yağı olan karışımı kullandım bir ara şimdide sinemakiyi deniycem tam belimde olsun istiyorum :) hı birde düzelştiriyordum ama saçlarım yandı yinede yağlar tedavi etti :) birde susam yağlı bir şey vardı tam hatırlamıyorum ama bir sürü yağ kullandım :) sakın düzleştirme,boyama,kestirme çünkü saçların sana küsebilir bir daha çıkmaz....
Maşallah canım gerçekten bayağı uzamışsence en etkilisi hangisiydi?
Biokur ve Barcelino isimli yağlar :) akşam sürüp öyle yatıyorum sabaha kadar öyle duruyor :)
teşekkür ederiim :)
nerelerdesin kızz senn
ben sinamekiye baştan başladım bugün ikinci kürümü yaptım
yaz boyunca devam edeceğim ara vermeden
evet bizim saç uzatmayla ilgili bir topiğimiz vardıUzama elde ettinmi sinemaki ile
canim daxi aldın mii uzatabildin mi saclarikızlar selam benimde röfleli saçlarım çooook ama çok yavas uzuyor tabı haklıda yıllardır ne hallere gırdı bı dönem cok sık renk degıstırdım föndu masaydı saymıyorum bıle bıkaca ddefa kahve ve sıyahtan sarıya döndum kırmızı bıle oldu yanı ::) ve sonunda röfleli ama uzamayan hatta eskı guzel dogal dalgasını bıle kaybetmıs saclarım var. üni dönemimde yani 6-7 yıl önce cok badem yagı kullanırdım ama saf badem yagı aktardan falan degıl o zamanlar saclarım mıs gıbıydı tarayamazdım yumusaklıgından kayardı elımden parıl parıldı o yuzden alıskanlık badem yagını hala yapıyorum ama aktardan aldıgım saf olmayan yanı :S ama uzamasında hıc bı gelısme yok tabı forumu okudum su dax supergro denemeye karar verdım ılkını ıkı gun once yaptım gayte guzel yaptı ama tabı uzatma ısını bı kac hafta duzenlı kullandıktan sonra paylasıcam sızınle ben emınım bu defa uzayacak :) su anda omuzlarıma degıyor boyun hızamdabu daxı bılmeyenler ıcın ıcınde bıtkısel yag karısımları var kendım alıp karıstırsam daha malıoyetlı olurdu hadi bakalım kızlar bu defa uzayacak bu saclar :)))
kendi sitesi nereki :/Merhaba kızlar,
Diğer bölüme yazdım konu aynı buraya da kopyalıyorum..
Siteye girmeyeli uzun zaman olmuş valla.
Ah ah ne evigenler bepanthenler kırdık kafamıza sinamekiler yılan yağları paraya yazık valla..
Bende hc hair care complex i 8 yıldır kullanıyorum.
Uzama gerçekten inanılmaz.Kimseye sırrımı söylemiyorum uzama genetik diyorum :)
Artık bittikçe aldığım üşenmedikçe sürdüğüm tek yağ bu : )
Dökülme 2 ay düzenli (haftada 2 kez) kullanınca tamamen duruyor.
(bn dr. gittim kan tahlillerimi yaptırdım hiçbir şey eksik değil stres ve bahar geçişleri dedi)
Not: Saçı kurutmasından sikayet edenler var.Bitkisel şampuanlar saçınızı kurutur.
Bitkisel şampuan kullanmazsınız olur biter.Bu bir yağ karışımı nasıl kurutabilir Allah aşkına!
Kendinize uygun şampuanı kullanın o kıza iyi gelmiş denileni almayın!
Tüm içerik kendi sitesinde var açın okuyun!
Zaten bir kimyager hazırlıyordu yıllar önce okuduğumda artık gözüm kapalı alıyorum.
55 tl olması lazım kargo ücreti yok zaten 1.5 güne elinizde (en sevdiğimde bu cok hızlılar)
pişman olmazsınız deneyin!! millet 2 kere sürünce kafası orman olsun istiyor.ah hayaller hayaller..
bu arada firmayla hiç alakam yok ürünlerine tapmak dışında hatta kimyager bekarsa talibim
kendi halinde 24 yasında çalışan elinden geldikçe bakımlı olmaya çalışan bir kızım.
ama firma gelse gönüllü oynarım reklamında hatta saçımda deneylerini yapabilirler.
Çünkü onları seviyorum.Saçlarım elimde değil kafamda duruyor.
Kendinize iyi bakın kendinizi sevin görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?