Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

Kızzzlarrr saçlarım o kadar yumuşak oldu ki şekil veremiyorum ellerimden kayıyor en iyii çam terebendinli şampuanımı kullanayım bir süre daha o sertleştirir biraz belki :122:

bu arada XAYX cim lavantamı aldım bugün akşam başlıyorum :) umarım güzel etkilerini görürüm senin gibi

hadi kolay gelsin yarasın şekerim
ya biz kadınlar nolacak sonumuz saç sert olur vay yumuşak olur vay
lavantadan cildin açısından çok memnun kalacaksın emin ol canımcım umarım saçınada yarasın

hadi kolay gelsin yarasın şekerim
ya biz kadınlar nolacak sonumuz saç sert olur vay yumuşak olur vay
lavantadan cildin açısından çok memnun kalacaksın emin ol canımcım umarım saçınada yarasın

Canım haklısın valla ama iş görüşmeine gidicem topluyorum hoop kayıyo yarım saat ugrastım artık bı sekle soktum :)

düzleştirmek falanda istemıyorum toparlandı hazır artık bozmayım :) yazında yapılmıyor zaten fön falan kısa kadar ıyıce toplar :)

ben bu gliserini kullanmayı beceremedim heralde ya :)))
yada baana iyi gelmedi onu kullanmayınca saçlarım pamuk pamuk

saçlar kuaföre gitmeyerek uzar yok ucundan aliyim yok kırık düzeltiyim yok kat veriyim ....
asla elletmeyin saçlarınızı benim saçlarım belimde boyadan boyaya gidiyorum kuaföre yılda bir de sadece 2 santim alacağına emin olduğum kişiye kestiriyorum o kadar ...

kızlar axcite impulse hp7 diye bir ürün varmış
bilen , duyan, kullanan var mı:)

canım ressmını koysana gliserının
aay bende dax supergro yu aldim kocaman bisey ve oyle cikarma sorunu yasamadim cok mutluyum bu yuzden ayrica saclarim inanilmaz guzel olduu :)))) uclarinda biraz kirik var onun icin serum kullaniyorum. ya ben bu gliserini sampuanima doksem olur mu ki?

Pahalı ürünlere gerek yok ben bebek şampuanı ya da zeytinyağlı şampuanlar kullanıyorum ve yılda 1 kez nisan mayıs aylarında papatya toplayıp kurutuyoorum kaynatıyorum 1 ay onun suyuyla duruluyorum saçlarımı baya bi topluyorum ben :) hem saç rengini açıyor uzatıyor parlaklık veriyor kırıklarımıda onarıyor bakımlı gösteriyor çok etkisini gördüm pahalı şeylere hiç gerek yok ilacınızı doğa da arayın :)

ay ben ne çok boşladım burayı yaaa
ben 3ncü tura geçmiştim ama yapmadım bıraktım epeyde zaman oldu
hiç bişey yapmıyorum, uçlardan minnak minnak aldırdım arada ve nasıl oldu bilmyorum benm saçlar bi gürleşti ya dün uzun zamandır beni görmeyen bi arkadaşım bana geldi
dedi kübra saçların gürleşmiş
bu arada kızlar düzleştirici kullanmıyorum zaten saçlarım düz hiç gerekyok ya sadece önlerimi düzeltiyorum o kadar

Ya biraz daha bilgi verebilirmisin saçın neresine sürülmeli kaç dk saçta kalmalı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…