• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

banlanmışım :47:
2 gündür giremiyorum ya sinir oldum,
sebebide 'Allah belamı versin benim' die bir konu vardı
yorum yapmıştım boşan yoksa Allah belanı verir die,buymuş :31:
oda güzel...

oda güzel...

neyse bakalım :)
bu arada kızlar ben saçlarımın uçlarına bebek yağı sürüyorum bi kaç seferdir yumuşacık yapıyor ipekk gibi , kırıklarada iyi geldiğini biliyordum :)

kızlar ben sinemakiye 1 ay kadar ara vermiştim dinlendirme döneminiyle arayı bi hayli açmışım hep üşengeçliğimden. şimdi kış bi de ıslak ıslak nasıl duracağım 2 saat yarın yapmam gerek boş günüm yardım edin =(

canım hoşgeldin topiğimiiiizzzzeeeeee :)
bırakma hiç üşengeçlikte yapma düzenli olarak uygula sinemakiyi :)

oda güzel...

bende yorum yapmıştım o konuya

giremeyince düşünüp duruyorum niye banladım ki die , çok sinir oldum ya

neyse bakalım :)
bu arada kızlar ben saçlarımın uçlarına bebek yağı sürüyorum bi kaç seferdir yumuşacık yapıyor ipekk gibi , kırıklarada iyi geldiğini biliyordum :)

ya evet canım bende gliserinli bi kür gibi bişi diym vardı onu yapıcam bebe yağı gliserin ve suyla yapılıyodu ama gliserin bulamadım kaldı öölee hadi baa öneride bulun biraz hangisini kullandın :60:

ya evet canım bende gliserinli bi kür gibi bişi diym vardı onu yapıcam bebe yağı gliserin ve suyla yapılıyodu ama gliserin bulamadım kaldı öölee hadi baa öneride bulun biraz hangisini kullandın :60:

hah birde gliserin var dimi, bende düşündüm onu yapmayı ama gidip almaya üşendim :)
evdeki bebek yağını aldım sinemaki yaptıktan sonra saç uçlarıma sürdüm,cidden fark ediyor bak yap sende :)
hatta dün bir gaza gelmişim sadece bebek yağını bütün saçıma sürdüm ,dedm saç derimede iyi gelir :)))

Back
X