ince telli kuaföre sordum yanabilir ama baska hal çaresi yok dedi.. ama benden para da kırpmak istiyor olabilir . baska forumlarda da okudum baya oyalamışlar kaförler .3 tel saçım var zaten onları da kaybetme korkusu var .. doğal bi yöntem yokmudur ki ? papatya suyunu duydum ama o da doğal saçta yani boyasız saçta etki ediyormuş mafoldumben
Canım benim o zaman bir süre kullan bence saçından daha değerli değil.
Benimde şu aralar çok saçlarım dökülüyo mesela
Dediğim gibi palette boya çabuk akıyo.
valla yıkamana baglıdır o ne kadar cok yıkarsan o kadar cabuk akar sanırım 5-6 yıkama falandı aktı kahve tonalrına dondu
ya zaten koyu kahve hangi markadan alırsan al siyah gibi olur kahve alsaydın daha acık olurdu ama akar merak etme
canim malesefki koyu kahve dogal kahve gibi koyu renk boyalar boyayinca simsiyah oluyor :S bende ayni sekilde siyah yapmistim saçlarimi sonra akti yarisi kahve yarisi siyah bisi oldu :S sonra bayasi akmisti o zamanlar aklim olsa saçimi ikinci defa kestaneye boyatirdim kuaforde ama gittim gene siyah yaptim gerçi hala kahve siyah geziyorum
ben cok renk denedim biliyorum siyah bile akıyor yani dusun koyu kahvede akar..beyaz sabununda sac rengini actıgını duymustum
ayy banada oldu gecen ay kahve dıye aldım mocca mı neydı kömur gıbı oldum bu ay actırdım rengını akmadı çünkü
tutmayabılır ben actırıp boyattım sımsıyah oldu bıraz dolastım oyle ama onun uzerıne tutmaz dıye dusundum sen yıne arastır ben sımdı bı daha boyamam lazım altın parıltılı toffee boyayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?